Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps
Wie öffnet man CRDOWNLOAD-Dateien?

Kuinka avata CRDOWNLOAD -tiedostoja?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka avata CRDOWNLOAD-tiedostoja?

Jos Chromen lataus epäonnistui, olet huomannut jäljellä olevan .crdownload-tiedoston. CRDownload on väliaikainen tiedostolaajennus, jota Chrome käyttää aktiivisesti lataamiinsa tiedostoihin.

Jos kohtaat jonkin näistä, lataus on todennäköisesti pysähtynyt puolivälissä, joten CRDownload-laajennusta ei koskaan poistettu. Tässä artikkelissa tarkastelemme, mikä CRDownload-tiedosto on ja kuinka voit avata sen.

Lue myös: Kuinka korjata “Chromen muisti loppui” -ongelma?

Mitä Chrome tekee CRDdownload-tiedostoille?

Kuten jo mainittiin, CRDOWNLOAD-tiedostot ovat vain keskeneräisiä Chrome-latauksia. Selain käyttää laajennusta tiedostoille, joita se lataa aktiivisesti, ja poistaa ne, kun lataus on valmis.

Kuinka avata CRDOWNLOAD -tiedostoja?

Et näe selaimen liittävän tätä laajennusta latauksiin, ellet siirry Manuaalisesti lataushakemistoon ja katso itse tiedostoa. Useimmissa tapauksissa tiedosto on aluksi pieni ja kasvaa edelleen latauksen edetessä.

Tällaisten tiedostojen lataamisen yrittäminen Chromen edelleen lataamisen aikana voi aiheuttaa virheen, joka näyttää siltä, ​​että tiedosto on varattu Chromessa. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että Chrome käsittelee tiedostoa parhaillaan. Päästäksesi eroon tästä virheilmoituksesta, sinun tarvitsee vain peruuttaa lataus Chromessa.

Lue myös: Kuinka mennä kehys kehykseltä VLC:ssä?

Koska CRDownload-tiedostot ovat täydellisiä latauksia, et voi olettaa, että sinulla on kaikki lataamasi. Sinulla voi kuitenkin olla pääsy tiedoston osiin, jotka on jo ladattu.

Pohjimmiltaan teemme tässä yksinkertaisesti poistamalla CRDownload-laajennuksen ja korvaamalla sen tiedoston alkuperäisellä tunnisteella. Jos esimerkiksi latasit MP4-videon, poistamme CRDownloadin ja asetamme MP4:n takaisin paikalleen. Tämän pitäisi antaa meille mahdollisuus toistaa Videotiedosto, kunnes se ladataan.

Kuinka avata CRDOWNLOAD -tiedostoja?Kuinka avata CRDOWNLOAD -tiedostoja?

Jotkut ohjelmat jopa antavat sinun käyttää näitä tiedostoja ladatessasi ilman, että laajennusta muutetaan. Voit esimerkiksi avata video-CRDownload-tiedostoja VLC Media Playerissa ja katsella niitä samalla, kun Chrome jatkaa tiedoston muun osan lataamista.

Muista, että CRDownload-tiedostot eivät ole vielä lopullisessa muodossaan, etkä välttämättä voi muuntaa niitä toiseen muotoon, jos toivoit.

Lue myös: Sivujen esikatselu Chrome for Androidissa?