Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka Bluetooth-ohjain asennetaan? (Yksinkertaisimmat menetelmät)

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Bluetooth-ohjaimen asentaminen? (Yksinkertaisimmat menetelmät)

Kuinka Bluetooth-ohjain asennetaan? (Yksinkertaisimmat menetelmät)

Haluatko oppia päivittämään ja korjaamaan Bluetooth-ohjaimen Windows 10:ssä? Sitten olet juuri tässä! Tässä artikkelissa opit helpoimman tavan asentaa Bluetooth-ohjain. Pysy siis kanssamme tämän artikkelin loppuun asti!

Ajan myötä langattomien teknologioiden suosio kasvaa. Bluetooth on yksi niistä hyödyllisistä teknologioista tällä alalla, joka on nyt vanhentunut ja uudempia ja nykyaikaisempia teknologioita on tullut alalle. Vaikka Bluetooth on vanhentunut, tämä tekniikka on edelleen loistava tapa yhdistää laitteita. Jotta Bluetooth voisi suorittaa kaikki toiminnot oikein ja sujuvasti, tarvitaan tarkka ja yhteensopiva tiedostoohjain.

Tapa 1: Päivitä Bluetooth-ohjain automaattisesti käyttämällä Bit Driver Updater -ohjelmistoa

Tämä ohjelmisto on paras ohjainpäivitysohjelma, jonka avulla voit hankkia säännöllisiä ohjainpäivityksiä ja uusimpia tietoturvakorjauksia järjestelmäsi turvallisuuden parantamiseksi.

Voit päivittää ajurit käyttämällä tämän ohjelman ilmaista tai premium-versiota. Ohjelmiston premium-versiolla sinulla on rajoittamaton pääsy ohjelmiston lisäominaisuuksiin.

Lataa Bluetooth-ohjain Windows 10:lle Bit Driver Updater -ohjelmiston avulla seuraavasti:

1: Lataa Bit Driver Updater -ohjelmisto.

2: Suorita nyt ohjelman käynnistystiedosto ja asenna ohjelma tietokoneellesi Noudattamalla näytön ohjeita.

3: Avaa sovellus. Napsauta “Skannaus” -vaihtoehtoa vasemmassa ruudussa aloittaaksesi skannauksen.

Vaihe 4: Selaa näyttöön tulevia ohjaimia ja etsi Bluetooth-ohjain. Napsauta sitten Päivitä nyt asentaaksesi ohjaimen.

Jos huomaat, että monet ohjaimet ovat vanhentuneita ja ne on päivitettävä, voit päivittää ne kaikki napsauttamalla “Päivitä kaikki”.

Tärkeä huomautus: Bit Driver Updater -ohjelmiston avulla voit päivittää Windows 10 Bluetooth -ohjaimen nopeasti ja vaivattomasti.

Tapa 2: Lataa ja asenna Bluetooth-ohjain käyttämällä Laitehallintaohjelmistoa

Voit ladata ja asentaa Bluetooth-ohjaimen Windows 10:ssä käyttämällä sisäänrakennettua Windows-ohjelmaa nimeltä Laitehallinta. Sinun ei tarvitse ladata tätä ohjelmaa, koska se on jo asennettu Windowsiin. Jotta voit asentaa ohjaimen Laitehallinnan avulla, sinulla on kuitenkin oltava laajat tekniset tiedot ja taidot.

Voit käyttää tätä menetelmää seuraavasti:

Vaihe 1: Paina näppäimistön Windows + X -näppäimiä samanaikaisesti. Seuraa Laitehallinta-vaihtoehdon vieressä olevia epäilyttäviä menetelmiä luettelossa olevia ohjeita: Se on jo asennettu Windowsiin. Valitse näkyviin tulevasta luettelosta.

Vaihe 2: Etsi Laitehallinta-ikkunasta Bluetooth-vaihtoehto ja avaa se kaksoisnapsauttamalla sitä.

Vaihe 3: Napsauta asennettua Bluetooth-ohjainta hiiren kakkospainikkeella ja valitse “Päivitä ohjain”.

Vaihe 4: Seuraava ilmoitus näyttää kaksi vaihtoehtoa. Sinun on valittava ensimmäinen vaihtoehto jatkaaksesi työtä.

Nyt Windows alkaa etsiä uusinta ohjainversiota ja asentaa sen automaattisesti järjestelmääsi, jos se löytää sen. Joskus Windows ei kuitenkaan pysty asentamaan oikeaa ohjainta, joten on suositeltavaa käyttää Bit Driver Updater -ohjelmistoa helpon ja vaivattoman ohjainpäivityksen vuoksi.

Bluetooth-ohjaimen asennuksen poistaminen Windows 10:ssä

Harvinaisissa tapauksissa ohjainten päivitetty versio ei välttämättä ratkaise ongelmaa laitteen yhteensopimattomuuden vuoksi. Tässä tapauksessa sinun on asennettava ohjaimet uudelleen. Sama koskee Bluetooth-ohjainta. Tämä tarkoittaa, että jos Bluetooth-ohjaimen päivitetty versio ei toimi, sinun on asennettava ohjain uudelleen seuraavasti:

Vaihe 1: Käynnistä Laitehallinta.

Vaihe 2: Seuraavaksi kaksoisnapsauta Bluetooth-vaihtoehtoa avataksesi sen.

Vaihe 3: Napsauta sitten hiiren kakkospainikkeella Bluetooth-ohjainta poistaaksesi ohjaimen.

Suorita seuraavaksi asennuksen poisto loppuun noudattamalla näytön ohjeita. Kun asennus on poistettu, voit asentaa ohjaimet uudelleen Bit Driver Updater -ohjelmistolla tai tietokoneesi valmistajan virallisen verkkosivuston kautta.

Korjaa Bluetooth-ohjainongelma Windows 10:ssä

Onko Bluetooth-ohjaimessasi ongelma? Jos näin on, älä huoli! Tässä on joitain ratkaisuja Bluetooth-ongelmiin Windows 10:ssä.

Ratkaisu 1: Käynnistä Bluetooth uudelleen tietokoneellasi

Jotkut käyttäjät eivät tiedä, että Bluetooth itse saattaa olla pois päältä heidän tietokoneessaan Bluetooth-ohjaimen asennuksen ja päivityksen jälkeen. Bluetoothin kytkeminen takaisin päälle korjaa tämän ongelman. Voit tehdä tämän seuraavasti:

Vaihe 1: Siirry Windowsin asetuksiin painamalla Windows + I -näppäimiä.

Vaihe 2: Napsauta seuraavaksi Laitteet

Vaihe 3: Varmista, että olet oletuksena “Bluetooth ja muut laitteet” -välilehdessä. Tarkista nyt Bluetoothin alla oleva painike. Jos se on pois päältä, tee se. Sammuta se, jos Bluetooth on jo käytössä, odota vähintään 30 sekuntia ja kytke se sitten takaisin päälle.

Tällä tavalla voit käynnistää Bluetoothin uudelleen. Tarkista seuraavaksi, onko Bluetooth-ohjainta korjattu.

Ratkaisu 2: Skannaa SFC

SFC (System File Checker) on oletusarvoisesti yksi tämän käyttöjärjestelmän Windows 10:n sovelluskomennoista. Voit korjata vioittuneet tai rikkinäiset tiedostot ja muut asiat, jotka estävät laitetta toimimasta oikein suorittamalla tämän komennon. Kuinka suorittaa SFC-skannaus.

Vaihe 1: Avaa Suorita-valintaikkuna painamalla Windows + R -näppäimiä. Kirjoita sitten kenttään cmd ja paina näppäimistön CTRL + SHIFT + Enter. Tämä avaa komentokehoteikkunan, jossa on järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet.

Vaihe 2: Kirjoita nyt seuraava komento Komentorivi-ikkunaan ja paina Enter:

Sitten sinun on odotettava jonkin aikaa, kunnes SFC lopettaa skannauksen. Jos virhe havaitaan, tämä virhe korjataan automaattisesti.

Ratkaisu 3: Käytä Windowsin Bluetooth-vianmääritystä

Windows 10:ssä on useita sisäänrakennettuja vianmääritysominaisuuksia, jotka havaitsevat automaattisesti olemassa olevat ongelmat ja viat. Joten voit käyttää Windowsin Bluetooth-vianmääritystä Bluetooth-ongelman korjaamiseen. Voit tehdä tämän seuraavasti:

Vaihe 1: Siirry Windows-asetuksiin.

Vaihe 2: Valitse Päivitys ja suojaus -vaihtoehto.

Vaihe 3: Valitse vasemmalla olevasta valikosta Vianmääritys.

Vaihe 4: Vieritä sivun alaosaan löytääksesi Bluetooth. Napsauta sitten “Suorita vianmääritys”.

Odota nyt, että Windowsin vianmääritys löytää ongelman ja korjaa sen automaattisesti.

Ratkaisu 4: Päivitä Windows

Monet käyttäjät ovat ilmoittaneet, että Windowsin päivittäminen on tehokas tapa ratkaista Bluetooth-ongelmia. Lisäksi sinulla on mahdollisuus nauttia uusimmista ominaisuuksista ja paremmasta suorituskyvystä. Ota selvää, miten se tehdään.

Vaihe 1: Avaa Windowsin asetukset painamalla Windows + I.

Vaihe 2: Siirry seuraavaksi Päivitys ja suojaus -kohtaan.

Vaihe 3: Napsauta seuraavassa vaiheessa oikeanpuoleisen valikon “Tarkista päivitykset” -painiketta.

Tämä kehottaa Windowsia tarkistamaan saatavilla olevat päivitykset. Jos päivitys on saatavilla, Windows asentaa sen automaattisesti.

Diplomi

Tässä artikkelissa olemme jakaneet kaiken tarvittavan Bluetooth-ohjainongelman Korjaamiseksi. Olemme myös tarjonneet saatavilla olevia ratkaisuja Bluetooth-ohjaimen lataamiseen ja asentamiseen oikein. Toivomme, että vaiheittaiset oppaamme ja tässä artikkelissa mainitut ratkaisut auttoivat sinua. Jos sinulla on kysyttävää tästä, kysy meiltä tämän viestin kommenttiosiossa.