Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka estää Airtel SIM-korttisi?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka estää Airtel SIM-korttisi?

Jos olet kadottanut Puhelimesi tai kadotat SIM-korttisi, etkä näytä löytävän sitä, se saattaa olla hyvä idea lukita, jotta joku muu ei käytä SIM-korttia väärin.

Kun eSIMit ovat yleistymässä uusissa älypuhelimissa, voit lukita Airtel-SIM-korttisi muutamassa helpossa vaiheessa, jos puhelin tai SIM-kortti katoaa. Saat sitten ohjeet Airtel SIM-kortin vaihtamiseen tai lukituksen avaamiseen.

Ota yhteyttä Airtelin asiakaspalveluun alla mainittuun numeroon.

  • Valita 121 jos käytät Airtelin matkapuhelin- tai lankapuhelinnumeroa.
  • Valita 9810198101 jos käytät muuta kuin Airtel-numeroa. Vaihtoehtoisesti voit myös yrittää soittaa numeroon 18001034444 muusta kuin Airtel-numerosta.

Kun puhut asiakkaan edustajan kanssa, sinun on vastattava muutamaan kysymykseen henkilöllisyytesi vahvistamiseksi, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, koko nimesi, osoitteesi ja syntymäaikasi.

Myös Airtelille SIM-kortin oston yhteydessä antamasi asiakirjat (mukaan lukien ajokortti, Aadhaar-kortti, äänestäjäkortti, PAN-kortti tai passi) on hyvä pitää mukanasi prosessin nopeuttamiseksi ja sulje Airtel SIM-korttisi viivytyksettä.

Kun asiakaspalvelun edustaja on vahvistanut henkilöllisyytesi ja hylännyt pyyntösi, SIM-korttisi lukitaan 72 tunnin kuluessa. Joissakin Tapauksissa Airtel-SIM-kortin lukitseminen voi kestää jopa viikon.

Jos et saa yhteyttä yllä mainittuihin asiakaspalvelunumeroihin tai johtaja ei pysty käsittelemään SIM-kortin estopyyntöäsi, sinun on otettava heihin yhteyttä lähimpään Airtelin konttoriin SIM-kortin lukitsemiseksi. Kuljeta asiakirjat mukanasi nopeuttaaksesi prosessia.

Lue myös: Kuinka vaihtaa Airtel WiFi -laitteesi salasana?

Jos olet palauttanut SIM-korttisi eston jälkeen tai haluat sen sijaan saada uuden samaan matkapuhelinnumeroon, sinun on otettava yhteyttä Airtel-myymälään asian hoitamiseksi. Löydät lähelläsi olevan Airtel-konttorin kaupunkisi nimellä tai PIN-koodilla Tässä.

Muista pitää mukanasi henkilöllisyystodistus ja tositteet (osoitetodistus), mieluiten ne, jotka lähetit SIM-kortin alun perin ostaessasi.

Jos vaihdat Airtelin SIM-korttisi, saatat joutua maksamaan symbolisen summan (50-200 INR).

SIM-korttisi lukitus avataan suoraan myymälässä tai saat uuden SIM-kortin suoraan paikan päällä.

Lue myös: Kuinka tarkistaa Airtelin puheluhistoria?