Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka estää tilisi estäminen noudattamalla WhatsApp-sääntöjä

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka estää tilisi estäminen Noudattamalla WhatsApp-sääntöjä

Muista siis seuraavat neljä seikkaa, jotta WhatsApp-tiliäsi ei jäädytetä ja estetään.

Kuinka estää WhatsApp-tilimme estäminen

Roskaposti, automaattiset tai suuret viestit WhatsAppissa

Whatsapp on erittäin herkkä suurille automaattivalinta- tai automaattivalintaviesteille. Se käyttää koneoppimistekniikkaa ja käyttäjäraportteja tunnistamiseen ja estämiseen Tilit jotka lähettävät ei-toivottuja viestejä.

Jos yrität ottaa heihin yhteyttä eri tavalla kuin käyttäjät haluavat, tämä voi estää toimintasi tilisi tulee olemaan tukkeutunut. Älä automatisoi luomista WhatsApp-tilit tai ryhmät, jotka käyttävät automatisoituja tai luvattomia menetelmiä tai jopa käyttämällä manipuloituja tai muokattuja versioita Whatsapp.

Käytä WhatsAppissa luetteloita yhteystiedoista, jotka eivät kuulu sinulle

Whatsapp varoittaa käyttäjiään “älkää koskaan jakako käyttäjien puhelinnumeroita heidän tietämättään” sekä luvattomista lähteistä saatuja puhelinnumeroita (esim. ostoluettelot muiden ihmisten puhelinnumeroista) lähettääkseen heille viestejä Whatsapp tai lisää ne ryhmiin. Älä pidättäydy tekemästä sitä enää.

Pelaan ylikäytettyjä listoja WhatsAppissa.

Useimmilla käyttäjillä on tapana toistaa viestinsä tietyn luettelon kautta. Asianmukaisesti WhatsappMuut käyttäjät saavat soittolistan kautta lähetetyt viestit vain, jos heidän puhelinnumeronsa on lisätty heidän yhteystietoluetteloonsa. Jos käytät lähetysviestejä usein, muut käyttäjät voivat ilmoittaa viesteistäsi. Tämän seurauksena sinun on Odotettava Tilit rekisteröity Whatsapp olla useita kertoja tukkeutunut.

rikkominen ehtoja koskevista säännöistä WhatsApp palvelu

Whatsapp Käyttöehdoissa todetaan, että laittomien, uhkaavien, häiritsevien, vihamielisten, rasististen ja eettisesti loukkaavien viestien lähettäminen on kiellettyä.