Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka jakaa näyttö Discord-mobiilisovelluksessa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka jakaa näyttö Discord-mobiilisovelluksessa?

Discordista on tullut varsin suosittu viestintäalusta monille ihmisille eri elämänaloilla. Sovellus, joka aloitti yksinoikeudella pelaajien chat-ohjelman, on nyt kehittynyt paljon kehittyneemmäksi viestintäalustaksi, jota voidaan nyt käyttää mihin tahansa.

Yksi Discordin PC-Sovelluksen erikoisominaisuuksista on mahdollisuus suoratoistaa näyttöäsi äänichatissa. Tämä ominaisuus on nyt päässyt puhelinsovellukseen, ja käyttäjät voivat suoratoistaa puhelimensa näytöltä Discord-äänikeskusteluja ilman vaivaa.

Tässä artikkelissa tarkastellaan, kuinka voit jakaa näyttösi Discord-Sovelluksessa.

Tämän ominaisuuden ideana on tehdä siitä erittäin käyttäjäystävällinen. Noudata näitä ohjeita avataksesi Discord-näytön lukituksen hetkessä.

Varmista, että olet liittynyt äänikanavaan, jolle haluat suoratoistaa näytön, ennen kuin jatkat.

Kuinka jakaa näyttö Discord-mobiilisovelluksessa?  |  Rehellinen. Tekniikka
  • Kun olet äänikanavalla, napauta vihreää palkkia näytön yläosassa.
  • Tämä näyttää yleiskatsauksen siitä, mitä kanavalla tapahtuu. Napsauta alla olevaa “Näytön jako” -painiketta.
  • Discord varoittaa sinua katsomasta arkaluonteisia tietoja vahingossa. Napsauta Aloita nyt ja suoratoisto alkaa.
  • Näet Discordin viestin, jossa kerrotaan, että puhelimesi näyttöä suoratoistaa. Tässä vaiheessa voit minimoida Discordin ja jatkaa kaiken sen näyttämistä, mitä haluat yleisösi näkevän.

Kuinka lopettaa näytön suoratoisto Discordissa?

Kun olet valmis, voit avata ilmoituspalkin pyyhkäisemällä alas ja napauttaa Lopeta suoratoisto Napsauta Discordin kiinnitetyssä ilmoituksessa painiketta lopettaaksesi suoratoiston.

Kuinka jakaa näyttö Discord-mobiilisovelluksessa?  |  Rehellinen. TekniikkaKuinka jakaa näyttö Discord-mobiilisovelluksessa?  |  Rehellinen. Tekniikka

Vaihtoehtoisesti voit palata äänikeskusteluruutuun ja lopettaa suoratoiston napsauttamalla Katkaise yhteys -painiketta.

nv-author-imagenv-author-image

Yadullah Abidi

Yadullah on valmistunut tietojenkäsittelytieteestä ja kirjoittaa/leikkaa/filmaa/koodaa kaikkea kyberturvallisuuteen, pelaamiseen ja teknisiin laitteisiin liittyvää. Jos ei, hän suoratoistaa itseään ajamassa virtuaalisia autoja. Vuodesta 2018 lähtien hän on kirjoittanut ja raportoinut teknologiasta ja kyberturvallisuudesta verkkosivustoilla, kuten Candid.Technology ja MakeUseOf. Voit ottaa häneen yhteyttä täältä: [email protected].