Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka katsella Amazon Prime -videoita LG Smart TV:llä

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Amazon Prime -videoiden katsominen LG Smart TV:ssä

Saatat yllättyä huomatessasi, että voit käyttää joitain parhaista viikoittaisista TV-ohjelmista, jotka ovat suoratoistettavissa edes huomaamatta sitä. Prime Video on yksi monista Amazon Prime -jäsenyyden mukana tulevista eduista.

Ilmaisen kahden päivän toimituksen, erikoisostostarjouksia, Prime Readingin, Prime Gamingin ja Prime Musicin lisäksi saat laajan valikoiman fantastisia TV-ohjelmia, elokuvia ja kasvavan valikoiman hittiä.

Itse asiassa Prime Videon suosio on saavuttanut tason, jossa erillisiä suoratoistotilauksia tarjotaan nyt useilla markkinoilla, ja ne ovat saatavilla halvemmalla kuin täysimittainen Amazon Prime -jäsenyys.

Amazonin suoratoistoalustaa voi käyttää useilla laitteilla, mukaan lukien liitetyillä älytelevisioilla. Etsitpä sitten huimaavampia sarjoja tai uusimpia menestyselokuvia elokuvailtoille, LG Smart TV:n Amazon Prime Video -oppaamme auttaa sinua saavuttamaan suoratoistotavoitteesi.

Mikä on Amazon Prime Video?

Prime Video on laaja termi kaikelle Amazonin videoihin liittyvälle sisällölle, joka yleensä liitetään yrityksen suositun Prime-jäsenyyden kanssa. Se debytoi Yhdysvalloissa yli kymmenen vuotta sitten ja on vähitellen levinnyt yli 200 maahan ympäri maailmaa, lukuun ottamatta joitain autoritaarisia alueita.

Prime Videolla on laaja kokoelma TV-ohjelmia ja elokuvia, ja siinä on valtava kirjasto, joka kilpailee jopa suosituimpien striimausohjelmien, kuten Netflixin, Disney+:n, Hulun ja Maxin, kanssa. Lisäksi palvelu tarjoaa laajan valikoiman alkuperäissarjoja ja suuribudjetisia menestyselokuvia, jotka on tuotettu Amazon Studiosilla ja yhteistyössä kolmannen osapuolen tuotantojen kanssa.

Vaikka Prime Video ei välttämättä tuota sisältöä samassa tahdissa kuin Netflix, se on kiistatta toimittanut joitakin laadukkaita nimikkeitä viime vuosina, mukaan lukien Pojat, Reacher, Wilds, The Expanse, Taru sormusten herrasta: Voiman renkaat, Ajan pyörä, Voittamaton, Ihmeellinen rouva Maisel, Kotiinpaluu, Clarksonin maatila, mainitakseni muutaman.

Mitä muuta voit saada Amazon Prime Videosta?

Kuten Hulun premium-lisäosat, Prime Video tarjoaa kymmeniä valinnaisia ​​tilaus “kanavia”, jotka tarjoavat pääsyn laajaan valikoimaan kiinnostuksen kohteidesi mukaista lisäsisältöä.

Esimerkkejä tästä ovat Britbox, Cheddar, Hallmark elokuvat, HBO, Nick Hits, PBS lapset, esitysaika, Starz, Sundance nytJa Vapina. Mutta ne vain raaputtavat saatavilla olevan pinnan.

Tietyissä maissa, kuten Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Isossa-Britanniassa, Prime Video -tilaajat voivat myös katsoa suoria lähetyksiä suurista urheilutapahtumista, mukaan lukien NFL. Torstai-illan jalkapalloWNBA-pelit ja Valioliigan jalkapallopelit.

Tarjolla on myös sellaisia ​​valinnaisia ​​urheilulisäosia NBA League Pass, MLB.TVJa LaLiga TVvieressä Discovery+ Ja Paramount+, vielä enemmän urheilua varten. Näiden urheilustriimien ja -kanavien saatavuus vaihtelee alueittain.

Kuukausi- tai vuositilaus ei kuitenkaan ole ainoa tapa nauttia Prime Videon sisällöstä, sillä alustalla voit myös ostaa tai vuokrata elokuvia ja sarjoja sekä suoratoistaa niitä sovelluksen kautta. Lisäksi monipuolinen valikoima mainoksilla tuettua sisältöä on kaikkien saatavilla FreeVee Prime Video Channel, entinen IMDb TV.

Tällä hetkellä Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Saksassa saatavilla oleva FreeVee tarjoaa jatkuvasti kasvavan on-demand-luettelon TV-ohjelmista ja elokuvista eri genreissä sekä yli 150 FAST-kanavaa, jotka ovat vapaasti käytettävissä, vaikkakin ajoittaisen mainonnan kanssa.

Kuinka saada Amazon Prime Video LG Smart TV:hen?

The Prime Video Sovellus on yhteensopiva vuonna 2016 ja myöhemmin julkaistujen LG Smart TV:iden kanssa, joissa on webOS 3.5 tai uudempi. Se on saatavana myös tiettyihin vuoden 2015 malleihin, vaikka jotkin ominaisuudet puuttuvat.

Amazonin suoratoistosovelluksen pitäisi olla jo esiasennettu LG-televisioosi. Jos se on yhdistetty WiFi- tai Ethernet-yhteyden kautta, paina vain Koti -painiketta kaukosäätimessä ja valitse Prime Video sovellusluettelostasi.

Jos sitä ei ole asennettu, noudata alla olevia vaiheittaisia ​​ohjeita ladataksesi Prime Video LG Smart TV:hen:

 • Paina näppäintä Koti Siirry kohtaan käyttämällä kaukosäätimen painiketta Sovellusluettelo rivi ja valitse Sovellukset (neljän pienen neliön ruudukko) laatta.
  • Valitse tämä vanhemmille webOS-versioille LG sisältökauppa Kartta käynnistyskarusellista.
 • Valita Prime Video Suositeltu-luokassa tai mene osoitteeseen Etsi Valikko (valitse Suurennuslasi kuvake yllä) etsiäksesi sovelluksen manuaalisesti.
 • Kun olet sovelluksen tieto- ja kuvakaappaussivulla, napsauta Asentaa.

Kun Prime Video -sovellus on ladattu, se pitäisi lisätä automaattisesti televisiosi sovellusluetteloon, jotta voit käyttää sitä.

Kuinka kirjaudun Amazon Prime Video -palveluun LG Smart TV:ssä?

Prime Video -palveluun rekisteröityminen LG Smart TV:ssä on yksinkertaista, kunhan Amazon Prime -jäsenyytesi tai Prime Video -tilauksesi on valmis.

Voit vierailla Primevideo.com liittyäksesi suunnitelmaan Prime alueestasi Amazonin verkkosivusto (esim. Esim. amazon.com, amazon.co.uk) tietokoneeltasi tai mobiiliselaimestasi muutamassa minuutissa. Kirjaudu Prime Video -sovellukseen ja rekisteröi LG Smart TV:si seuraavasti:

 • Avata Prime Video TV:si sovellusluettelosta ja napsauta sitten Kirjaudu sisään ja aloita katselu tervetulonäytössä.
  • Jos sovellus ohjaa sinut sen sijaan aloitusnäyttöön, siirry vasemmanpuoleiseen valikkoon ja valitse rekisteröidy edellä.
 • Käytä puhelimen kameraa tämän skannaamiseen QR koodi aktivointinäytössä. Kirjautumissivu avautuu, jonne sinun on syötettävä Amazon-tilisi tiedot jatkaaksesi. Muuten:
  • Navigoida johonkin primevideo.com/mytv tai amazon.com/gp/video/ontv/code puhelimesta tai tietokoneesta.
  • Kirjaudu sisään Amazon-tililläsi Sähköposti Ja Salasana (tai luo sellainen).
  • Syötä kuusi merkkiä Rekisteröintikoodi (esim. HQ2W4Z), joka tulee näkyviin television aktivointinäytölle, ja valitse Rekisteröi laite.

Kun olet suorittanut seuraavat vaiheet, valitse profiilisi sivullaKuka kiinnittää huomiota?“-näyttö Prime Video -sovelluksessa, ja siinä se! Nyt voit nauttia kaikista on-demand-TV-ohjelmista ja elokuvista, joita Amazonin suoratoistoalustalla on tarjota LG Smart TV:lläsi.

Yhteenveto

LG Smart TV:n Amazon Prime Videon avulla voit suoratoistaa tuhansia elokuvia, sarjoja ja alkuperäiskappaleita ilman rajoituksia. Palvelu toimii myös keskitettynä palvelupisteenä, jossa on mahdollisuus vuokrata ja ostaa uusimpia nimikkeitä, live-urheilua ja ilmaista mainoksilla tuettua sisältöä. Toivottavasti oppaamme on antanut tarpeeksi tietoa, jotta voit nauttia kaikesta tarjonnasta suurella näytöllä.