Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka kauan Facebook-videot voivat olla uutissyötteessä?

Huomaa: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka kauan Facebook-videot voivat olla uutissyötteessä?

Facebookista on tullut keskeinen foorumi videoiden jakamiseen, yleisön sitouttamiseen ja yhteyksien luomiseen. Facebookin uutissyötteestä on tullut multimediasisältökeskus hauskoista kissavideoista inspiroiviin hetkiin ja informatiiviseen sisältöön, kun sisällöntuottajat ja käyttäjät pyrkivät optimoimaan verkkonäkyvyytensä. Sosiaalisen median algoritmien ja käyttäjien mieltymysten jatkuvasti muuttuvassa maailmassa on tärkeää löytää oikea tasapaino videon pituuden ja sitoutumisen välillä.

Tässä Artikkelissa keskustelimme siitä, kuinka pitkiä Facebook-videoita voi olla uutissyötteessä ja mikä videon pituus on paras Facebookille.

Korjaus: Lataamani video ei näy Facebookin uutissyötteessä

Videon pituus Facebook-uutissyötteeseen

Jos haluat lähettää videoita Facebookiin, muista, että Facebook-syötteessäsi olevien videoiden enimmäispituus on 240 minuuttia. Tämä määräaika koskee myös Facebook Marketplacessa ja Facebookin hakutuloksissa olevia videoita.

Kuinka luon valokuvarullan?

Mikä on paras videon pituus Facebookille?

Facebookin yleisten ohjeiden mukaan virussisällölle tarkoitetut videot eivät saisi ylittää yhtä minuuttia. Mutta ei hätää. Vaikka videosi ovat pidempiä, ne voivat silti toimia hyvin. Suoratoisto, verkkosarjat ja tarinakehitys sopivat paremmin pidempiin muotoihin (noin 3 minuuttia tai enemmän).

Lisäksi Facebookin algoritmi suosii suoraan alustalle ladattuja videoita Vimeon tai YouTuben linkkien jakamisen sijaan. Siksi on parasta ladata videosi suoraan Facebookiin näkyvyyden ja sitoutumisen parantamiseksi.

Videon vaatimustaulukko

tekijät
Facebook-syöte
Facebook Marketplace
Facebook in-stream
Facebook tarinoita
Facebookin hakutulokset

Lähdesuhde 16:9-9:16 16:9-9:16 16:9-9:16 1,91:1 – 9:16 1:1
Videon pituus Enintään 240 minuuttia. Enintään 240 minuuttia. 5-120 sekuntia 1-120 sekuntia Enintään 240 minuuttia.
Tuetut kohteet Kaikki maalit tuetaan Kaikki paitsi sovellusasennukset, sitoutuminen ja sivutykkäyksiä Sitoutuminen, kattavuus, videoiden katselukerrat, bränditietoisuus ja sovellusasennukset Kaikki maalit tuetaan Liikenne-, konversio- ja luettelomyynnin tavoitteet
Tekstitykset Valinnainen mutta Suositeltavaa Ei tuettu Valinnainen Valinnainen Ei tuettu
ääni Valinnainen mutta suositeltavaa Valinnainen mutta suositeltavaa Valinnainen mutta suositeltavaa Valinnainen Valinnainen mutta suositeltavaa

Muista, että Facebookin videoiden julkaisun enimmäispituus on 240 minuuttia. Virussisällölle kannattaa pyrkiä alle minuutin mittaisiin videoihin, mutta pidemmät muodot, kuten suoratoisto tai verkkosarjat, voivat silti toimia hyvin.

Näetkö kuka katsoi Facebook-videosi?