Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka kauan tarina voi olla Instagramissa?

Huomaa: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka kauan tarina voi olla Instagramissa?

Instagram helpottaa hetkien jakamista ystäviesi kanssa Instagramissa, ja sen ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät tarinoiden, rullien ja postausten luomisesta ja niiden jakamisesta ystävien kanssa mielenkiintoisempaa.

Instagram Stories ovat ainutlaatuisia ja uskomattomia Ominaisuuksia, joiden avulla käyttäjät voivat jakaa lyhyen videon tai kuvan, joka katoaa profiilistaan ​​24 tunnin kuluttua, ellei käyttäjä lisää sitä profiilinsa kohokohtiin.

Tässä artikkelissa keskustelimme siitä, kuinka kauan tarina voi olla Instagramissa ja kuinka pitkiä Instagram-rullat, julkaisut ja elämät voivat olla.

Lue myös: Kuinka näen luonnokset Instagramissa? Miten poistan ne?

Instagram on ottanut käyttöön uuden ominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat ladata pidempiä tarinoita. Nyt käyttäjät voivat ladata jopa 60 sekunnin pituisen tarinan jakamatta sitä osiin. Aiemmin tarinan enimmäispituus oli 15 sekuntia.

Instagram leikkasi aiemmin yli 15 sekuntia pitkiä tarinoita 15 sekunnin osioihin, mutta nyt voit ladata videoita jopa 60 sekunnin pituisina tarinoina. Jos lataat yli 60 sekuntia kestävän tarinan, Instagram jakaa sen silti automaattisesti osiin, mutta 60 sekunnin osiin.

Lue myös: Mitä “eteenpäin” tarkoittaa Instagramissa?

Instagram-kelojen uusi pituus on 90 sekuntia. Kun Instagram esitteli Reels-ominaisuuden, alkuperäinen pituus oli 15-60 sekuntia, nyt se on 90 sekuntia.

Instagramin uusi ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat ladata pidempiä tarinoita, hämärtää Instagram-tarinoiden ja -rullien välistä rajaa antamalla sinulle kaksi vaihtoehtoa 60 sekunnin videon lataamiseen. Voit joko ladata ne tarinoita, jotka katoavat automaattisesti profiilistasi 24 tunnin kuluttua, tai voit ladata ne rullina.

Lue myös: Kuinka luoda ryhmäkeskustelu Instagramissa?

Instagram antaa käyttäjilleen mahdollisuuden ladata enintään 10 minuutin mittaisen videon; Instagram sallii kuitenkin joidenkin sen vahvistettujen käyttäjien ladata jopa 60 minuutin mittaisia ​​videoita.

Jos haluat ladata yli 10 minuuttia pidemmän videon, voit ladata sen osissa tai leikata videota sovelluksen sisäisellä muokkausohjelmalla ja ladata sen sitten Instagramiin.

Käyttäjät voivat katsoa suoraa lähetystä Instagramissa 60 minuutin ajan ja suora lähetys päättyy automaattisesti 60 minuutin kuluttua. Voit kuitenkin aloittaa suoran lähetyksen uudelleen, kun saavutat edellisen suoran lähetyksen 60 minuutin rajan, ja jatkaa suoraa lähetystä.

Voit olla yhteydessä seuraajiisi reaaliajassa ja nauttia suorasta lähetyksestä konsertista tai tapahtumasta, johon osallistut, jakaa sen ystävillesi ja saada heidät tuntemaan olevansa paikalla, vaikka he eivät olisikaan paikalla.

Lue myös: Voitko ruudulla tallentaa Instagram-tarinoita?