Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka käytän Google Home -sovellusta PC:lle?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka käyttää Google Home -sovellusta PC:lle?

Älypuhelimista on tulossa yhä suositumpia, kun markkinoilla on edelleen IoT-laitteita, kuten älykkäitä hehkulamppuja, pistorasioita ja niin edelleen. Kuitenkin lähes kaikkia näitä laitteita ohjataan tai määritetään usein sovellusten kautta, jotka ovat saatavilla vain älypuhelimille.

Tässä artikkelissa Tarkastellaan, miten Google Home -sovellus saadaan toimimaan tietokoneellasi, jotta voit ohjata, määrittää ja määrittää Google Home -laitteitasi poistumatta työpöydältäsi.

Lue myös: Kuinka vaihtaa WiFi Google Homessa?

Voit tehdä tämän kahdella tavalla.

  • Android-emulaattorin käyttäminen.
  • Windows-alijärjestelmän käyttö Androidille.

Android-emulaattorin käyttäminen

Android-emulaattorit ovat olleet olemassa jo jonkin aikaa, ja ne ovat suosituin tapa ajaa Android-sovelluksia tietokoneella. Voit hankkia emulaattorin esim BlueStacks tai MSI:n sovellussoitin ja Android-puhelin toimii sujuvasti järjestelmässäsi.

Kun olet asentanut valitsemasi emulaattorin, se käyttäytyy kuin todellinen Android-puhelin. Joten voit vain mennä Play Kauppaan ja ladata Google Home -sovelluksen.

Windows-alijärjestelmän käyttö Androidille

Niille, jotka eivät tunne toista vaihtoehtoa, Windows 11 tukee nyt Android-sovelluksia natiivisti, mikä tarkoittaa, että voit ladata ja asentaa minkä tahansa Android-laitteen ja se toimii hyvin.

Tämä ominaisuus on tosin beta-vaiheessa, eikä sitä ole vielä julkaistu Windows 11:n julkiseen versioon, mutta se on lupaava ja tekee koko prosessista paljon helpompaa. Alajärjestelmä olisi myös sidottu Amazon App Storeen, mikä tarkoittaa, että sinun pitäisi joko ladata Google Home -sovellus sivulta asentamalla APK-tiedosto tai ladata ensin Play Kauppa samalla menetelmällä, jolloin Google Home -sovellus on asennettava.

Lue myös: Miksi Google-tilini keskeytyy? 5 korjausta

Google Chrome voi myös ohjata Google Home -laitteita, mutta vain hyvin rajoitetusti. Voit nyt suoratoistaa sisältöä Chromesta tai mistä tahansa Chromium-pohjaisesta selaimesta Google Home -laitteellesi, kunhan tietokoneesi ja laitteesi ovat samassa Wi-Fi-verkossa.

Siirrä yhteensopivaan laitteeseen avaamalla haluamasi media selaimessasi, napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla “Siirrä media laitteeseen” -vaihtoehto. Näet sitten luettelon käytettävissä olevista kaiuttimista ja voit valita haluamasi kaiuttimen.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää Google Homea Bluetooth-kaiuttimena, jos haluat käyttää sitä ilman WiFi-yhteyttä tai jos sinulla ei ole puhelinta tai tietokonetta käsilläsi sisällön Suoratoistoon.

Lue myös: Kuinka nollata Google Home Mini?

Sisällysluettelo