Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka käyttää Fatal to the Flesh -sivustoa, Fataltotheflesh -peliä

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Fatal to the Flesh -sivuston käyttäminen, Fataltotheflesh-peli

Fatal to the Flesh on pelisivusto, jonka avulla käyttäjät voivat viettää paljon aikaa pelaamiseen tyhjällä näytöllä huolehtimatta tavoitteesta tai seuraavista tasoista. Rafael Rozendaal kehitti sen vuonna 2004 antaakseen taiteilijoille mahdollisuuden viettää aikaa ja esitellä taitojaan.

Mikä on kohtalokasta Flesh-verkkosivustolle?

Heti kun käyttäjät avaavat fataltotheflesh.com-sivuston, he näkevät tyhjän sivun, jolle ei ole kirjoitettu yhtään sanaa. Kun he avaavat sen ensimmäisen kerran (mukaan lukien minä), useimmat käyttäjät odottavat tekstin latautumista eivätkä odota, koska tekstiä ei ole saatavilla tällä sivustolla. Sen erikoisuus on näyttää Fatalin tyhjä puoli lihalle.

Tämän sivuston päätarkoituksena on tarjota käyttäjilleen visuaaliseen taiteeseen liittyvää toimintaa. Tällä verkkosivustolla on tyhjä näyttö, aivan kuten valkoisissa papereissa, käyttäjien mallinnustarpeiden huomioon ottamiseksi. Käyttäjät voivat piirtää viivoja näytölle liikuttamalla tietokoneen kohdistinta. Heti kun liikutat hiirtä näytöllä, haavaviiva tulee näkyviin ja haavan intensiteetti riippuu kursorin liikkeestä.

Lyhyesti sanottuna tämä on verkkosivusto, jossa käyttäjät voivat leijua ja piirtää näytölle verisiä haavoja, joista tippuu verta. Tämän sivuston keskeinen käsite on samanlainen kuin itsensä vahingoittaminen, mutta turvallinen käyttää. Tämän verkkosivuston avulla käyttäjät voivat kääntää huomionsa kielteisistä ajatuksista itsensä vahingoittamisesta. Kun joku on syvässä surussa tai vihassa, hän voi ottaa rennosti näiden verkkotaideteosten avulla tyhjällä, taulun kaltaisella verkkosivustolla.

Mikä on Fatal to the Flesh -ohjelman tarkoitus?

Nykyaikaisessa teknologiamaailmassa masennus on huipussaan. Lähes jokainen ihminen on masentunut ja väsynyt arjen toiminnasta. He ajattelevat negatiivisia asioita suurimman osan ajasta ja haluavat vahingoittaa itseään. Fatal to the Flesh on yksi parhaista ratkaisuista tämän ongelman ratkaisemiseksi älykkäästi.

Fatal to the Fleshin avulla käyttäjät voivat lievittää stressiään vahingoittamatta itseään. Se estää käyttäjiä tekemästä haitallisia toimia, jotka voivat vaarantaa heidän henkensä. Se sallii leikkaukset, joissa on tippuvaa verta ja virkistää siten henkeä.

Fatal to the Flesh -verkkosivuston avainominaisuus

Flesh-sivuston avulla käyttäjät, kuten mallit, voivat luoda haavoja ja kääntää huomionsa pois negatiivisista ajatuksista. Se osoittaa, kuinka haavat vahingoittavat ihmisen terveyttä ja vaarantavat hengen. Se estää ihmisiä vahingoittamasta itseään. Hiiren liikkeiden aiheuttamat luonnollisen näköiset leikkaukset opettavat ihmisille, että vammoihin ei pidä koskaan suhtautua kevyesti.

Perustietoa Fatal to the Flesh -sivustosta

  • Kun käyttäjät avaavat FataltotheFlesh.com-sivuston, heidät ohjataan tyhjälle, kankaalle muistuttavalle sivulle.
  • Hiiren liikkeiden luomat leikkaukset näyttävät luonnollisilta ja todellisilta
  • Hiiren nopeammat liikkeet piirtävät syvempiä viivoja ja leikkauksia
  • Sivuston kokonaisarvio on parempi ja luotettavampi
  • Verkkosivusto on kehitetty noin 17 vuotta sitten, joten verkkotunnuksen ikä kertoo luottamuksesta ja luotettavuudesta
  • Käyttäjien ei tarvitse syöttää tietojaan
  • FataltotheFlesh-verkkosivustolla ei ole yhtään maailmaa tai grafiikkaa

Kuinka käyttää FataltotheFlesh.com-sivustoa

Sitä on helppo käyttää. Avaa verkkosivusto verkkoselaimella osoitteessa fataltotheflesh.com. Tyhjä sivu avautuu. Kun käyttäjä vie hiiren tyhjän sivun päälle, sivulle ilmestyy verenvärisiä viivoja. Käyttäjien on liikutettava hiirtä nopeammin piirtääkseen syvempiä viivoja. Se sopii parhaiten turhautuneille käyttäjille, jotka haluavat virkistäytyä harmittomasti.