Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka kesyttään pandan Minecraftissa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka kesyttää panda Minecraftissa?

Minecraft on melko iso peli, ja siinä on satoja erilaisia ​​olentoja tai väkijoukkoja, kuten pelissä kutsutaan. Jotkut niistä ovat vaarallisia ja hyökkäävät kimppuun, toiset ovat vaarattomia ja voit käyttää niitä eri tarkoituksiin.

Mitä tulee eläimiin pelissä, voit kesyttää useimmat niistä ja joko pitää niitä lemmikkeinä tai kasvattaa niitä auttaaksesi rakentamaan maatilaasi. Tässä artikkelissa Tarkastellaan pandan kesyttämistä Minecraftissa.

Lue myös: Mitä hevoset syövät Minecraftissa?

Minecraftin panda on neutraali väkijoukko, joka istuu ja laiskotelee koko päivän. Minecraft-pandoilla on myös ainutlaatuisia persoonallisuuksia, mukaan lukien tavalliset tai ruskeat pandat.

Kesyttääksesi pandan, sinun on löydettävä sellainen. Voit tehdä tämän joko /spawn panda -komennolla (vaatii huijausten olevan käytössä) tai löydät ne joko bambuviidakosta tai viidakon biomista.

Muista, että pandat ovat harvinainen rotu viidakon biomissa, joten sinulla on parempi onni löytää ne bambuviidakosta. Ne löytyvät usein kahden tai kolmen hengen ryhmistä.

Kun olet löytänyt pandan, kesytä eläin Noudattamalla näitä ohjeita.

Vaihe 1: Syötä pandaa joko bambulla tai kakulla. Koska pandoja tavataan usein lähellä bambua, niiden hankkiminen on helpompaa. Voit myös pudottaa bambun heidän eteensä, niin he poimivat sen ja syövät sen itse. Muista, että sinun on tehtävä tämä useita kertoja.

Vaihe 2: Kun näet sydämiä pandassa, olet kesyttänyt sen.

Panda seuraa sinua niin kauan kuin sinulla on bambu kädessäsi. Koska he ovat kuitenkin melko laiskoja pelissä, on hyvä mahdollisuus, että he pysyvät edelleen siellä, missä jätit heidät.

Siitä huolimatta voit tuoda kesytetyn pandan takaisin tukikohtaasi pitämällä kädessä bambukeppiä. Kun saat ne takaisin, voit säilyttää ne puuaidassa ja kasvattaa niitä tarvittaessa. Varmista vain, että istutat bambua.

Lue myös: Minecraft-yhteys hylätty: Ei lisätietoja: 5 korjausta