Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka kopioin ja liitän EssayTyperissä?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka kopioida ja liittää EssayTyperissä?

Opiskelijoille tarkoitettu Essay Typer on Automatisoitu alusta, jonka avulla voit luoda esseitä tuhansista aiheista muutamalla näppäinpainalluksella – kirjaimellisesti, sillä sinun tarvitsee vain painaa näppäimistön satunnaisia ​​näppäimiä.

Essay Typer on luojan mukaan “taikuuden ja Wikipedian yhdistelmä”. Bay Gross, sijoittaa sen verkkosivuston Tietoja-osioon. Essay Typerin luomaa tekstiä ei myöskään suositella käytettäväksi suoraan minkäänlaisiin lähetyksiin – olipa se sitten akateemisia tai ammattimaisia ​​- koska esseitä kopioidaan useista Internetin lähteistä.

Vaikka et voi käyttää näitä esseitä lähetystöihin, ne voivat silti olla hyödyllisiä aiheesi nopeassa Tutkimuksessa.

Vaikka Essay Typer on suosittu työkalu opiskelijoiden keskuudessa, yksi suurimmista ongelmista on edelleen se, että et voi kopioida tekstiä esseestä tai liittää omaa tekstiäsi esseeseen, koska, kuten edellä mainittiin, esseet ovat plagioituja ja että Kopioi ja liitä ei onnistu -toiminto on poistettu käytöstä. auttaa käyttäjiä välttämään ongelmia kopioimalla ja lisäämällä tekstiä suoraan asiakirjaansa.

Jos kuitenkin haluat kopioida tekstiä myöhempää käyttöä varten tai haluat lisätä omia huomautuksiasi esseeseen, on opas, jonka avulla voit kopioida ja liittää Essay Typeriin. Olemme selittäneet sen täällä.

Koska et voi kopioida ja liittää suoraan Essay Typeriin, sinun on käytettävä verkkoselaimen kehittäjäkonsolia. Älä huoli; se ei ole niin vaikeaa kuin miltä se saattaa kuulostaa; Aloitetaan ja kopioidaan tai liitetään tekstiä esseestäsi nopeasti.

Vaihe 1: Valitse osa esseestä hiirellä ja napsauta hiiren oikealla painikkeella. Napsauta sitten Tarkistaa näytetyistä vaihtoehdoista. Vaihtoehtoisesti voit käyttää myös CTRL + SHIFT + I Pikanäppäimet.

Vaihe 2: Paikanna nyt alla elementtejä Napsauta oikealla olevaa välilehteä ja napsauta sen vasemmalla puolella olevaa avattavan valikon nuolikuvaketta. Tämä rivi on yleensä korostettu, kun avaat kehittäjäkonsolin.

Vaihe 3 (Kopioi Essee Typeriin): Napsauta ensin vasemmalla painikkeella alla näkyvää esseen tekstiä ja napsauta sitten tekstiä hiiren kakkospainikkeella. Valita Kopio näytetyistä vaihtoehdoista ja sen jälkeen Kopioi elementti.

Koko esseen teksti kopioidaan tietokoneesi leikepöydälle, ja voit nyt liittää sen tekstieditoriin.

Vaihe 4 (Liitä esseen kirjoittajaan): Napsauta hiiren kakkospainikkeella korostettua esseen tekstiä kehittäjäkonsolissa ja napsauta muokata tekstiä vaihtoehto valikosta,

Voit nyt lisätä tekstiä esseeseen ja poistaa tekstin, jota et halua sisällyttää siihen.

Kun olet lopettanut tekstin muokkaamisen, napsauta sen vasemmalla puolella olevaa harmaata aluetta. Muutokset tallennetaan (kuten alla näkyy).