Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka korjaan Acrobat Reader -virheen 14?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka korjata Acrobat Reader -virhe 14?

PDF-tiedostot ovat loistava tapa jakaa tietoa verkossa. Ne ovat syystäkin yksi yleisimmin käytetyistä tiedostomuodoista, mutta ihmiset unohtavat usein, että tiedostomuodolla on melko monimutkainen taustarakenne.

Adobe Acrobat Reader -virhe 14 on vaivannut ihmisiä useiden vuosien ajan. Yksi tämän virheen tärkeimmistä syistä on vioittunut PDF-tiedosto. Joten jos joku käyttää väärin koodattua PDF-Generaattoria tai ei tiedä tarkalleen mitä tekee, luotu tiedosto on alttiimpi virheille.

Vaikka sama PDF, jossa on virhe 14 Acrobatissa, saattaa näkyä oikein Chromessa tai muissa Chromium-pohjaisissa selaimissa, tämä voi johtua yksinkertaisesti siitä, että Chrome on yksinkertaisempi PDF-katseluohjelma eikä välttämättä etsi virheen aiheuttavia elementtejä.

Voit pyytää PDF-tiedostosta toisen kopion tekijältä. Jos tämä ei kuitenkaan ole vaihtoehto, tässä on viisi tapaa, joilla voit yrittää korjata Acrobat Reader -virheen 14: “Asiakirjaa avattaessa tapahtui virhe.” Tämän asiakirjan lukemisessa oli ongelma (14). “

Provinkki: Paina CTRL ja napsauta OK Napsauta virhekehotteessa painiketta nähdäksesi lisätietoja virheestä.

.Tässä on viisi tapaa korjata Acrobat Reader -virhe 14.

Kuten edellä mainittiin, PDF-tiedoston korjaaminen on haastavaa. Kuitenkin, nämä Adobe-foorumin jäsenet olemme keskustelleet vaihtoehdoista, joita voit kokeilla.

Vanhentunut Adobe Acrobat Reader voi myös aiheuttaa ongelmia tiedostojen avaamisessa, erityisesti äskettäin luotujen tai muokattujen tiedostojen avaamisessa. Sovelluksen päivittäminen saattaa ratkaista virheen 14.

Päivitä Acrobat Reader viemällä hiiri työkalupalkin päälle ja valitsemalla Ohje > Tarkista päivitykset. Päivitysikkuna avautuu, jossa voit vahvistaa toiminnon.

Markkinoilla on useita Acrobat Reader -vaihtoehtoja, jotka voivat sopia paremmin PDF-tarpeihisi.

Tässä on luettelomme 7 parhaasta ilmaisesta PDF-editorista

Voit myös poimia sivut PDF-dokumentista jollakin yllä linkitetyistä vaihtoehtoisista PDF-editoreista.

Nämä sivut avataan kuitenkin vain erikseen Adobe Acrobat Readerissa purkamisen jälkeen.

Voit myös yrittää tallentaa PDF-tiedoston toisella nimellä tai kopioida sen ja nimetä sen uudelleen. Tämä on subjektiivisesti toiminut ihmisille, jotka haluavat korjata Acrobat Reader -virheen 14.