Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka korjaan Netflix-virheen UI-800-2?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka korjata Netflix-virhe UI-800-2?

Netflix-virhe UI-800-2 osoittaa yleensä, että suoratoistolaitteeseesi – muun muassa Roku, Firestick, Smart TV tai Blu-ray-soitin – tallennetut tiedot aiheuttavat ongelman ja ne on päivitettävä.

Tässä on viisi tapaa korjata Netflix-virhe UI-800-2 missä tahansa edellä mainituista tai muista laitteista, joita käytät Netflixin suoratoistoon. Vaikka ne saattavat vaikuttaa yksinkertaisilta, useimmissa tapauksissa ne näyttävät korjaavan Netflix-virheen.

Vaikka tämä saattaa tuntua vähättelyltä, kun sanomme, että virheen korjausvaiheet ovat alkeellisia, laitteen uudelleenkäynnistäminen voi auttaa ratkaisemaan monia Mahdollisesti ilmeneviä ongelmia.

Jos käytät Rokua, digiboksia tai suoratoistolaitetta, odota enintään kolme minuuttia ennen laitteen käynnistämistä. Vielä ihanteellista on irrottaa pistoke suoraan virtalähteestä.

Yksinkertainen uudelleenkäynnistys voi auttaa tyhjentämään kaikki välimuistitiedostot tai taustaprosessit, jotka saattavat estää Netflixin toiminnan. Lisäksi, jos olet äskettäin päivittänyt sovelluksen, erityisesti Netflixin, sen uudelleenkäynnistäminen on erittäin hyödyllistä.

Lue myös: 9 tapaa korjata Netflix-sivustovirhe

Voit joko päivittää laitteesi laiteohjelmiston tai ottaa yhteyttä laitteen valmistajaan tehdäksesi tämän puolestasi. Voit myös yrittää palauttaa laitteesi tai ainakin sen verkkoasetukset tehdasasetuksiin korjataksesi Netflix-virheen UI-800-2.

Vanhentunut laiteohjelmisto voi aiheuttaa ongelmia päivitetyille sovelluksille, jotka voivat aiheuttaa yllä mainitun Netflix-virheen.

Voit myös kirjautua ulos Netflixistä suoratoistolaitteeltasi tai älytelevisiostasi ja kirjautua sitten uudelleen sisään korjataksesi virheen. Alla mainitut vaiheet auttavat sinua kirjautumaan ulos Netflix-sovelluksesta Rokussa, Blu-ray-soittimissa, suoratoistolaitteissa ja älytelevisioissa.

  • Joko valitse Lisätiedot/lisätiedot virhesivulta tai napsauta Asetukset (laitteet) Kuvake Netflixin aloitusnäytössä.
  • Valitse sitten Uloskirjautuminen/Nollaus uloskirjautumisnäytöllä.

Voit myös seurata oppaamme täällä kirjautuaksesi ulos Netflixistä iPhonella tai tämän oppaan avulla kirjautuaksesi ulos Netflixistä kaikilla laitteilla, mukaan lukien tietokoneellasi ja Android-laitteellasi.

Jos Netflix-virhe toistuu, kannattaa ehkä poistaa sovellus ja asentaa se uudelleen laitteellesi. Kaikki ongelmat tulee ratkaista puhtaalla asennuksella ja kaikilla sovellustiedoilla ja välimuistilla.

Voit myös nähdä, onko Netflix-Sovelluksessa odottavaa päivitystä laitteellesi. Päivitykset sisältävät virheenkorjauksia ja korjauksia, jotka voivat mahdollisesti ratkaista virheen.

Lue myös: 11 tapaa korjata Netflix-virhekoodi NW-2-5

Kuten yllä oleva ratkaisu, reitittimesi tai modeemi laiteohjelmisto tai ohjelmisto saattaa aiheuttaa ongelmia, varsinkin jos ne on päivitetty äskettäin. Reitittimen uudelleenkäynnistys voi myös auttaa nollaamaan asioita ja korjaamaan Netflix-virheen UI-800-2.

Vahingoittaako tietokoneen pakollinen sammuttaminen suoritinta?  |  Rehellinen. TekniikkaVahingoittaako tietokoneen pakollinen sammuttaminen suoritinta?  |  Rehellinen. Tekniikka

Yllä lueteltujen viiden menetelmän pitäisi auttaa sinua korjaamaan Netflix-virheen UI-800-2 Smart TV:ssä, Rokussa, Blu-ray-soittimessa tai missä tahansa muussa suoratoistomediasoittimessa.

Kaiken kaikkiaan, jos mikään yllä oleva ei näytä poistavan laitteesi Netflix-virhettä UI-800-2 ja olet miettinyt: “Oletko se todella sinä vai onko Netflix alas?”, sinun tulee tarkistaa Netflixin palvelimen tila heidän virallinen sivusto täällä tai kolmannen osapuolen verkkosivustojen kautta, kuten Alasilmaisin täällä.

Jos Netflix ei ole saatavilla, voit vain odottaa, että palvelu tulee verkkoon.

Lue myös: 7 tapaa korjata Netflix-virhe NW-3-6