Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka korjaan “Playstation 4 -virhekoodin SU-30625-6”?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka korjata “Playstation 4 -virhekoodi SU-30625-6”?

Sony PS4 on yksi Sonyn varaston parhaista konsoleista. Marraskuussa 2013 julkaisunsa jälkeen Sony on jatkuvasti päivittänyt konsolia parantaakseen käyttökokemusta entisestään.

Kuitenkin, kuten kaikissa teknisissä asioissa, monet asiat voivat mennä pieleen. PS4-päivityksessä 7.00 monet käyttäjät kohtasivat virhekoodin nimeltä SU-30625-6.

Tässä artikkelissa puhumme siitä, mikä aiheuttaa tämän virheen ja kuinka korjata se, jotta saat konsolisi takaisin verkkoon.

Lue myös: Kuinka korjata “Playstation 4 -virhe NW-31253-4”?

Yllä mainittu virhe johtuu siitä, että konsolillasi on ongelmia PS4-päivityksen 7.00 käsittelyssä. Onneksi ratkaisu on melko yksinkertainen.

Periaatteessa kaikki ratkaisut sisältävät PS4:n päivittämisen seuraavaan päivitykseen tai sen tehdasasetusten palauttamisen, jotta se toimii vanhassa.

Tähän ongelmaan on kaksi pääratkaisua.

  • Palauta tehdasasetukset tai alusta konsoli
  • Järjestelmäohjelmiston päivittäminen joko Internetin kautta tai Manuaalisesti.

Palauta PS4:n tehdasasetukset

Jos ensisijaisena tavoitteenasi on saada konsoli toimimaan, yritä palauttaa se ensin tehdasasetuksiin. Voit tehdä tämän joko PS4-käyttöliittymän kautta tai, jos et voi käynnistää konsolia, vikasietotilassa.

Olemme jo käsitelleet PS4:n tehdasasetusten palauttamista järjestelmän käyttöliittymän avulla edellisessä artikkelissa.

Alusta PS4

Jos et pääse käyttöliittymään, käynnistä vikasietotilaan ja valitse sitten Alusta PS4 (asenna järjestelmäohjelmisto uudelleen) Mahdollisuus. Tämä vaihtoehto asentaa ohjelmiston kokonaan uudelleen PS4:lle ja varmistaa, että mahdolliset ongelmat ratkaistaan ​​ennen kuin PS4 käynnistyy uudelleen.

Lisätietoja vikasietotilaan siirtymisestä ja siitä poistumisesta tässä yksityiskohtaisessa oppaassa.

Päivitä PS4:n ohjelmisto

Huomaa, että konsolin ohjelmiston päivittämiseen on monia tapoja. Riippuen siitä, pääsetkö konsolin käyttöliittymään vai et, voit kokeilla kumpaa tahansa menetelmää.

Jos voit todella käyttää käyttöliittymää, suosittelemme päivityksen tekemistä tällä tavalla, koska kun päivität konsolia manuaalisesti, sinun on varmistettava, että sinulla on oikea päivitystiedosto ja asetettava se oikein asennusmediaan, jossa se voi olla joko USB tai CD:tä.

Jos virhe estää sinua pääsemästä käyttöliittymään, käynnistä vikasietotilaan ja päivitä konsoli käyttämällä Päivitä järjestelmäohjelmisto Mahdollisuus. Sinulla on mahdollisuus päivittää ohjelmistosi molemmilla

  • Internet.
  • Paikallinen asennusmedia.

Lue yksityiskohtainen opas PS4:n päivittämisestä täältä.

Lue myös: Kuinka tyhjentää välimuisti PS4:llä?

Sisällysluettelo