Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka korjaan Spotifyn kaatumisongelmat?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka korjata Spotifyn kaatumisongelmat?

Musiikin suoratoisto on edennyt melko pitkän matkan perustamisestaan. Kikkailusta ensisijaiseen tapaan kuunnella musiikkia, se on kokenut monia ylä- ja alamäkiä.

Yksi musiikin suoratoiston aiheuttamista ongelmista on tarpeettomat tauot. Tämä voi johtua viallisesta Internet-yhteydestä, mainoksista kappaleidesi välissä tai tässä tapauksessa yksinkertaisesti sovelluksen kaatumisesta.

Joten jos Spotify-sovelluksesi riippuu myös sinusta. Voit korjata ongelman seuraavasti.

Lue myös: Kuinka perustaa ryhmäistunto Spotifyssa?

Käynnistä puhelin uudelleen

Vanha paradigma “oletko yrittänyt laittaa sen päälle ja pois päältä?” pätee lähes kaikkialla teknologiamaailmassa.

Yksinkertainen uudelleenkäynnistys voi auttaa korjaamaan miljoona ongelmaa, mukaan lukien kaatuvan sovelluksen. Ja se ei toimi vain Spotifyssa, on mahdollista, että yksinkertainen uudelleenkäynnistys voi korjata myös monia suurempia ongelmia.

Tarkista päivitykset

Vanhentuneen sovelluksen saaminen töihin voi olla melko vaikeaa. Useimmat kehittäjät tukevat vain vanhoja versioita tiettyyn pisteeseen asti ja lopettavat sitten niiden tukemisen, mikä tekee niistä vanhentuneita.

Jos et ole päivittänyt puhelintasi tai sovellustasi vähään aikaan, sinun on todennäköisesti päivitettävä ennen sovelluksen käynnistämistä. Vieraile puhelimesi App Storessa ja tarkista päivityksiä, jotka olet saattanut jättää huomiotta. Sama koskee Spotifyta PC:llä.

Kirjaudu ulos, käynnistä uudelleen ja kirjaudu uudelleen sisään

Tämä on yhdistelmä muutamasta vanhasta vinkistä, mutta toimii silti erittäin hyvin. Sinun tarvitsee vain kirjautua ulos Sovelluksesta, käynnistää se uudelleen ja kirjautua uudelleen sisään.

Se on vähän kliseistä, mutta toimii.

Asenna sovellus uudelleen

Toinen muunnelma klassisesta päälle/pois-vihjeestä, vain tällä kertaa teemme kaiken ja poistamme sovelluksen kokonaan ja asennamme sen uudelleen.

Kuinka korjaan Spotifyn kaatumisongelmat?  |  Rehellinen. TekniikkaKuinka korjaan Spotifyn kaatumisongelmat?  |  Rehellinen. Tekniikka

Joskus sovellukset on yksinkertaisesti rakennettava uudelleen tyhjästä, jotta ne voivat korjata piilotetut viat, joita ne ovat Mahdollisesti kohdanneet. Tämä auttaa kaiken alkamaan alusta.

Tyhjennä sovelluksen välimuisti

Tämä vie yllä olevan vaiheen askeleen pidemmälle poistamalla kaikki tiedot, jotka sovellus on voinut tallentaa puhelimeesi tai tietokoneellesi, ja pakottaa sen rakentamaan koko kirjaston uudelleen.

Kuinka korjaan Spotifyn kaatumisongelmat?  |  Rehellinen. TekniikkaKuinka korjaan Spotifyn kaatumisongelmat?  |  Rehellinen. Tekniikka

Usein välimuistissa olevat tiedostot vioittuvat tai niitä ei voi lukea useista syistä, mikä voi johtaa satunnaisiin, selittämättömiin kaatumisiin lähes kaikissa sovelluksissa.

Lue myös: Kuinka käyttää Spotifya Chromecastissa?