Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka korjata “Gmail-osoitetta ei löydy” -virhe?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka korjata Gmail-osoitetta ei löydy -virhe?

Gmail on tällä hetkellä yksi suosituimmista sähköpostipalveluista. Se on helppokäyttöinen ja integroituu kauniisti muihin Googlen palveluihin, kuten Driveen ja Kalenteriin.

Mutta niin saumaton kuin koko Google Workspace -kokemus onkin, ongelmia ilmenee silti ajoittain. Tässä artikkelissa puhumme Gmail-osoitetta ei löydy -virheestä, sen syistä ja siitä, mitä voit tehdä ongelman Korjaamiseksi.

Lue myös: Miksi Gmail kaatuu jatkuvasti? 5 korjausta

Virhe johtuu pääasiassa kirjoitusvirheestä vastaanottajan sähköpostiosoitteessa. Kuten Virheilmoitus osoittaa, Gmail ei löydä sähköpostiosoitetta, johon haluat lähettää sähköpostin. Tämä tarkoittaa, että on joko kirjoitusvirhe tai sähköpostiosoitetta ei yksinkertaisesti ole olemassa.

Tässä on joitain ratkaisuja, joiden avulla voit yrittää korjata “osoitetta ei löydy” -virheen Gmailissa.

Tarkista vastaanottajan sähköpostiosoite

Ensimmäinen asia, joka sinun tulee tehdä, on tarkistaa vastaanottajan sähköpostiosoite kirjoitusvirheiden tai puuttuvien merkkien tai numeroiden varalta. Jos sinulla on edelleen ongelmia, pyydä vastaanottajaa lähettämään sähköpostinsa uudelleen, kopioimaan ja liittämään se Gmailiin.

Tarkista, onko sähköposti edelleen olemassa

Toinen mahdollinen syy tähän virheeseen on sähköpostiosoitteen poistaminen. Jos lähetät sähköpostin vieraan henkilön sähköpostiosoitteeseen, jonka löysit Internetistä, tämä on todennäköisesti mitä tapahtuu.

Tällaisissa tapauksissa on parasta etsiä vaihtoehtoinen sähköpostiosoite tai yhteystiedot.

Tarkista, ettei Gmail ole käytettävissä

Vaikka se on harvinaista, Gmailissa voi esiintyä ajoittaisia ​​katkoksia. Jos sinulla on vaikeuksia kirjautua sisään tai lähettää sähköpostia osoitteisiin, joiden tiedät olevan oikein, näin voi hyvinkin olla.

Voit käyttää sivustoja, kuten Down Detector tai Pingdom tarkistaaksesi, onko Gmail aktiivinen.

Lue myös: Kuinka poistaa kaikki lukemattomat sähköpostit Gmailista?