Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka korjata Google Play -koodin lunastusvirhe?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka korjata Google Play -koodin lunastusvirhe?

Google Play Kaupan kupongit ovat kätevä asia, jos haluat lähettää ystävillesi virtuaalista rahaa sovellusten/pelien ostamiseen ja elokuvien tai kirjojen vuokraamiseen. Niitä käytetään usein myös lahjana.

Vaikka lahjakortin ideana on, että se on kätevä sekä lähettäjälle että vastaanottajalle, näiden kuponkikoodien lunastaminen voi joskus olla ongelmallista. Tässä artikkelissa käydään läpi joitakin ratkaisuja, joita voit kokeilla, jos sinulla on ongelmia kuponkien lunastamisessa Google Playssa.

Lue myös: Kuinka lunastaa koodi Google Play Kaupassa?

Jos saat virheilmoituksen yrittäessäsi lunastaa kuponkikoodia, tarkista ensin, oletko antanut oikean koodin. Tällaiset virheet ovat melko harvinaisia, ja ne johtuvat usein väärästä koodista.

Varmista, että kaikki merkit ja isot kirjaimet ovat oikein. Tarkista myös koodin voimassaolo, sillä kupongit vanhenevat yleensä tietyn ajan kuluttua.

Google asettaa luottorajan joillekin tileille, mikä rajoittaa Play Kauppa -tilisi enimmäissaldoa. Itse asiassa on olemassa jopa rajoituksia, kuinka paljon voit kuluttaa tietyllä ajanjaksolla.

Jos epäilet, että tämä saattaa koskea sinua, kuluta osa tilisi saldosta tai odota päivä tai kaksi nähdäksesi, onko koodisi lunastettu.

Lue myös: Kuinka korjata latausongelma, joka on juuttunut odottamaan latausta?

Lahjaksi saamasi tai itse tuomasi Kuponkikoodit on sidottu tiettyyn Google-tiliin. Jos olet kirjautunut Play Kauppaan toisella tilillä, on hyvä mahdollisuus, että koodi ei toimi. Tällaisissa tapauksissa on parasta tarkistaa, mihin Google-tiliin koodi on linkitetty, ja varmistaa, että olet kirjautunut Play Kauppaan samalla tilillä.

Kirjautuminen ulos Google-tilistäsi ja uudelleen sisäänkirjautuminen voi myös auttaa sinua Play Kaupan ongelmien vianmäärityksessä.

  • Siirry puhelimesi asetuksiin ja napauta Tilit.
  • Napauta Google-tiliäsi.
  • Lyödä Poista tili.

Siirry nyt eteenpäin ja lisää tilisi uudelleen.

Lopuksi, virheelliset tai puutteelliset Google Pay -tilitiedot voivat aiheuttaa ongelmia koodien lunastamisen lisäksi myös maksujen suorittamisessa. Tarkista, että maksutietosi on asetettu oikein ja että kuponkikoodin osto sujui ongelmitta.

Jos näin ei ole, Google ei ole todennäköisesti vielä käsitellyt kupongin maksua, mikä tarkoittaa, että koodi on teknisesti passiivinen.

Lue myös: Kuinka korjata DF DFERH 01 -virhe Google Play Kaupassa?