Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka korjata Instagram, joka ei julkaise valokuvia?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka korjata Instagram, joka ei julkaise valokuvia?

Joten sinulla on vihdoin bänner, jonka aiot ladata Instagramiin. Käynnistät sovelluksen, painat kaikkia oikeita painikkeita, napsautat lähetyspainiketta ja mitään ei tapahdu.

Kuten kaikki muu, tekniikka ei ole immuuni satunnaisille häiriöille siellä täällä. Jos sinulla on ongelmia sisällön lähettämisessä Instagramissa, tässä on yhdeksän tapaa auttaa sinua korjaamaan Instagram ei lähetä -virheen.

Yksinkertainen ratkaisu, joka toimii kaikkiin teknisiin ongelmiin. Yritä vain käynnistää puhelin uudelleen. Niin typerältä kuin se kuulostaakin, joskus uusi alku riittää saamaan puhelimesi takaisin raiteilleen.

Lue myös: Mitä tapahtuu, jos estät jonkun Instagramissa?

Useimmissa tapauksissa nämä häiriöt johtuvat viallisista Internet-yhteyksistä. Varmista, että WiFi- tai mobiilidatayhteytesi signaali on hyvä ja että olet todella yhteydessä Internetiin.

Voit yrittää ottaa lentokonetilan käyttöön ja poistaa sen käytöstä nollataksesi puhelimen verkkolaitteet. Kokeile myös syötteen päivittämistä. Jos tämä ei ole mahdollista, Internet-yhteydessäsi on ongelma.

Instagramilla on tiettyjä rajoituksia palveluun ladattavan resoluution suhteen. Voit ladata kuvan, jonka enimmäisleveys on 1080 pikseliä. Jos kuvasi on suurempi, Instagram muuttaa sen koon automaattisesti alle 1080 pikselin kokoiseksi.

Tietysti mitä suurempi kuvan resoluutio on, sitä suurempi on tiedostokoko. Kun yritimme ladata korkearesoluutioista valokuvaa (6024 x 4020, tiedostokoko 26,8 Mt), Instagram ei vain pakottanut meitä rajaamaan kuvaa, vaan myös kaatui jatkuvasti.

On hyvä idea muuttaa kuvien kokoa ja pakata niitä itse ja ylläpitää niiden laatua sen sijaan, että annat Instagramin tehdä se, mikä voi johtaa ei-toivottuun lopputulokseen.

Voit yrittää muuttaa kuvien kokoa Sovelluksella tai Photoshopilla tietokoneellasi ja yrittää lähettää ne uudelleen.

Lue myös: Kuinka löydän linkin Instagram-profiiliini?

Instagramissa on sisäänrakennettu tietovarasto, joka voi joskus aiheuttaa ongelmia julkaisujen lataamisessa. Näin voit poistaa sen käytöstä

 • Siirry profiiliisi Instagramissa ja napauta vaakapalkkeja oikeassa yläkulmassa.
 • Näpäytä Asetukset.
 • Näpäytä Tilit.
 • Näpäytä Mobiilidatan käyttö.
 • Varmista että Tiedonsäästö Asetus on poistettu käytöstä. Tätä asetusta kutsutaan Käytä vähemmän dataa iPhoneissa.

Lue myös: Kuinka muokata viestiä Instagramissa?

Joskus Instagram-välimuisti voi vioittua ja aiheuttaa ongelmia sovelluksen toiminnassa. Näin voit korjata sen Androidissa

Kuinka korjata Instagram, joka ei julkaise valokuvia? | Rehellinen. TekniikkaKuinka korjata Instagram, joka ei julkaise valokuvia? | Rehellinen. Tekniikka
 • Paina ja pidä Instagram-kuvaketta aloitusnäytölläsi. Napauta avautuvassa valikossa pientä minä Oikea yläkuvake.
 • Näpäytä Muisti ja välimuisti.
 • Näpäytä Tyhjennä välimuisti Napsauta painiketta tyhjentääksesi välimuistin.

iOS:lle

Siirry iPhonen tai iPadin asetuksiin ja seuraa alla olevia ohjeita.

Kuinka korjata Instagram, joka ei julkaise valokuvia? | Rehellinen. TekniikkaKuinka korjata Instagram, joka ei julkaise valokuvia? | Rehellinen. Tekniikka
 • Näpäytä Yleisesti.
 • Siirry kohtaan iPhonen tallennustila.
 • Vieritä alas löytääksesi Instagram ja napauta sitä nähdäksesi lisää vaihtoehtoja.
 • Näpäytä Lataa sovellus. Tämä tyhjentää sovelluksen välimuistin.

Lue myös: Kuinka lisätä klikattava linkki Instagram-bioosi?

Jos käytät kolmannen osapuolen sovellusta Instagramin käyttämiseen, on mahdollista, että käyttämäsi sovellus rikkoo Instagramin käyttöehtoja, joten et saa julkaista viestejä.

Kokeile poistaa sovellus puhelimestasi ja lataa sen sijaan viestisi virallisella Instagram-sovelluksella.

Tämä liittyy edelliseen kohtaan: Instagramilla on tiukat yhteisön säännöt ja ohjeet käyttäjilleen siitä, minkä tyyppistä sisältöä he saavat lähettää. Esimerkiksi kaikenlaista alastomuutta pidetään säädyttömänä ja se on kielletty alustalta.

Arkaluonteiset tiedotusvälineet, kuten väkivaltaa tai veristä sisältävät tiedotusvälineet, ovat myös kiellettyjä. Jos Instagram huomaa sinut yrittäessäsi ladata tällaisia ​​viestejä, tilisi voidaan jäädyttää tilapäisesti jopa 24 tunniksi ja jopa merkitä. Varmista siis, että viestisi noudattavat Instagramin ohjeita.

Joskus Instagram estää uusien tilien lähettämisen suojellakseen alustaa roskapostittajilta.

Yritä ladata muilta laitteilta. Jos tämä ei vieläkään ole mahdollista, tilisi on todennäköisesti jäädytetty väliaikaisesti. Ihmiset pystyivät voittamaan rajoitukset täyttämällä profiilinsa, olemalla vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa alustalla ja yksinkertaisesti käyttämällä sitä jonkin aikaa.

Useat käyttäjät ovat ilmoittaneet, etteivät he voineet lähettää Instagramiin, kun heidän puhelimensa tallennustila oli täynnä. Voit yrittää tyhjentää puhelimesi poistamalla tiedostoja tai sovelluksia, joita sinun ei enää tarvitse nähdä, jos se ratkaisee ongelman.

Lue myös: 7 parasta Instagram-seuraajaa Lopeta seuraaminen iOS:lle

Sisällysluettelo