Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka korjata “kohtalokas kieltäytyminen liittämättömien historian yhdistämisestä” -virhe Gitissä?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka korjata “Kohottava kieltäytyminen liittämättömien historiatietojen yhdistämisestä” -virhe Gitissä?

Git on loistava työkalu kehittäjille ja käytännössä kaikille, jotka haluavat hallita ja tehdä yhteistyötä projekteissa, joihin liittyy versiointia ja jakamista. Mutta niin hyvä kuin se onkin, se ei ole vailla puutteita.

Tässä Artikkelissa tarkastelemme Gitissä olevaa “Fatal: Refusal to merging to related histories” -virhettä, selvitämme sen syyn ja annamme sinulle ratkaisuja ongelman ratkaisemiseksi.

Lue myös: Kuinka nimetä haara uudelleen Gitissä? Paikallinen ja etä

Virhe ilmenee, kun yrität yhdistää kaksi toisiinsa liittymätöntä projektia. Nämä ovat kaksi projektia, joilla ei ole aavistustakaan toistensa olemassaolosta ja joilla on samalla erilainen sitoutumishistoria.

Tämä virhe voi tapahtua kahdessa päätapauksessa.

  • Jos kloonaat projektin ja .git Tiedosto poistetaan, vioittuu tai sitä ei siirretä kloonatuun projektiin. Tällaisissa tapauksissa Gitillä ei ole aavistustakaan projektin toimitushistoriasta, joten se antaa tämän virheen aina, kun yrität työntää tai vetää arkistosta.
  • Kun luot uuden arkiston, teet muutaman alustavan toimituksen ja yrität myöhemmin hakea jotain etävarastosta, jolla on oma toimitushistoriansa. Tässä tapauksessa Gitillä ei ole aavistustakaan siitä, kuinka nämä kaksi projektia liittyvät toisiinsa, ja antaa siten virheen.

Virhe tulee todennäköisesti esiin käytettäessä Hitto vedä komento, ja työntäminen ei välttämättä vaadi tietoa arkiston toimitushistoriasta. Vetäessäsi Gitin on kuitenkin tiedettävä tarkalleen, mitä sen pitää vetää, ja tässä kohtaat ongelmia.

Lue myös: Virhe: Src Refspec Master -virhe: 5 korjausta

Ratkaisu tähän ongelmaan on melko yksinkertainen. The Vedä Komennolla on jo sellainen -salli-liittyvät tarinat Lippu, jonka voit lisätä komentoon korjataksesi virheen. Sinun tulee kuitenkin olla varovainen käyttäessäsi.

Näet, Vaihtoehto on lippu, eikä se ole oletuksena käytössä jostain syystä. Oletetaan, että päädyt siirtymään väärästä arkistosta toiseen, jossa näillä kahdella arkistolla ei ole mitään yhteistä – toisiinsa liittymättömiä historiaa – etkä itse asiassa halunnut yhdistää niitä; Saatat olla paljon vaikeuksissa. Puhumattakaan siitä, että lisäät paljon hankaluuksia olemassa olevaan arkistoon.

Sinun tulisi käyttää lippua vain, jos haluat yhdistää kaksi erillistä mutta toisiinsa liittyvää tietovarastoa, joilla on eri toimitushistoria, ja haluat itse asiassa sen olevan yksi arkisto.

Lue myös: Kuinka poistaa Git-etävarasto?