Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka korjata “Kommenttia ei voitu lähettää Instagramiin” -virhe?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka korjata “Kommenttia ei voitu lähettää Instagramiin” -virhe?

Instagram on loistava tapa olla yhteydessä muihin ja esitellä omaa värikästä elämääsi. Joskus Instagram kuitenkin estää sinua lähettämästä kommentteja.

Olemme täällä oppaan kanssa tämän ongelman ratkaisemiseksi. Mutta ennen kuin luet lisää, tässä on muutamia tärkeitä asioita, jotka on otettava huomioon ennen kommentointia Instagramissa:

  • Tarkista huomautusten määrä kommentissasi. Instagram sallii vain 5 maininta kommenttia kohden. Joten jos mainitsit enemmän kuin 5 henkilöä, saat virheilmoituksen.
  • Lisäksi Instagramilla on myös rajoitus lisättävien hashtagejen määrälle. Tällä hetkellä voit sijoittaa jopa 30 hashtagia kommentoiessasi. Yritä pysyä määritetyn rajan sisällä.
  • Instagram ei salli useita samoja kommentteja (mukaan lukien emojit).
  • Älä käytä kolmannen osapuolen sovelluksia videoiden katseluun tai kuvista tykkäämiseen Instagramissa, muuten sinut voidaan estää tai jopa kieltää käyttö alustalta.
  • Älä käytä botteja kommentoimiseen.

Jos olet tehnyt kaikki yllä mainituista oikein, etkä silti voi lähettää kommentteja Instagramiin, tässä on joitain lisätoimenpiteitä, joita voit tehdä.

Näkyykö iMessage “Toimitettu”, kun se on estetty?

Instagram-sovelluksen päivitys

Sinun tulisi ottaa tapa päivittää sovelluksia, koska uudet korjaustiedostot yleensä korjaavat virheet. Tarkista siksi sovelluksen nykyinen versio ja päivitä se tarvittaessa. Voit päivittää sovelluksen seuraavasti:

  • Napauta Hampurilainen menu näytön oikeassa yläkulmassa ja napauta sitten asetukset.
  • Mene Ohje > Sovellus Päivitykset uusien päivitysten tarkistamiseksi.

Normaalisti sinun tulee ottaa Automaattinen päivitysominaisuus käyttöön, jos se on saatavilla sovelluksessa.

Joskus Instagram estää tietyt sanat, joiden se uskoo olevan haitallisia muille. Vältä siksi tällaisten sanojen käyttöä Instagramissa tai Internetissä yleensä. Sisältö, joka sisältää uskottavia uhkauksia muita kohtaan, vihapuhetta, toisten kiusaamista alustalla, kiristystä tai häirintää tai toistuvasti ei-toivottujen viestien lähettämistä, voi johtaa Instagram-tilisi jäädyttämiseen tai jäädyttämiseen, etkä voi enää kommentoida sen jälkeen.

Voit lukea yhteisön ohjeet Tässä.

Vaihda VPN:ään

Virtual Private Network tunneloi tietosi yksityisen verkon kautta, mikä lisää uuden tietosuojakerroksen. Voit vaihtaa IP-osoitteesi VPN:n avulla ja yrittää sitten lähettää kommentin uudelleen.

VPN-palvelut ovat yleensä maksullisia, mutta on myös joitain ilmaisia ​​VPN-palveluita. Muista kuitenkin, että ilmaiset VPN:t eivät täytä tietosuojastandardeja ja ovat täynnä mainosohjelmia.

Ilmoittaako OnlyFans sinulle, kun joku ottaa kuvakaappauksia?

Odota vain

Yleensä Instagram estää sinua noin päiväksi. Voit yrittää kommentoida kiellon päätyttyä.

Hidasta

Olet siis luonut uuden Instagram-tilin ja haluat lisätä nopeasti ystäviä ja alkaa kommentoida läheistesi profiileja. Suosittelemme etenemään hitaasti, koska Instagram rajoittaa tilin toimintaa.

Tarkista Internet-yhteytesi

Internet-yhteytesi voi olla hidas tai siinä voi olla ongelmia. Tällaisessa tapauksessa saatat haluta puhua Internet-palveluntarjoajaltasi tai tarkistaa, onko Instagram alhaalla Downdetectorin avulla.

Jos pidät tästä artikkelista, jaa se ystävillesi ja myös kommentoi alle, jos sinulla on muita kysymyksiä, joihin haluat meidän vastaavan.

Mitä 1. tarkoittaa LinkedInissä?