Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka korjata “Lataa napauttamalla” -ongelma.

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka korjata Napauta lataamalla Snap -ongelma.

Nykyään käytetyin ja suosituin sovellus on Snapchat. Tämän sovelluksen avulla voimme olla yhteydessä perheeseen ja ystäviin erinomaisella ja jännittävällä tavalla ja jakaa kuviasi ja videoitasi. Voit myös muokata kuviasi eri tavoin hauskojen tarrojen, kauneussuodattimien ja monien muiden ominaisuuksien avulla. Pidän siitä paljon, koska voin ottaa kauniita kuvia tällä sovelluksella.

Näiden kauniiden asioiden lisäksi Snapchatissa tapahtuu joskus toinen virhe. “Lataa Napauttamalla” on yksi yleisimmistä käyttäjiä ärsyttävistä virheistä. Siksi tässä kuvailemme mahdollisia ratkaisuja, jotka pitävät sinut jännittävänä suosikki Snapchat-sovelluksellasi. Joten ota nämä korjaukset käyttöön ja nauti Snapchatista.

Lisätietoja: Tumman tilan käyttöönotto Snapchatissa

Miksi “Lataa napauttamalla” -virhe ilmenee?

Napauta lataamaan -virheen syitä on laajalti. Esimerkiksi sovellusten latausongelmat, verkkoongelmat, asetusongelmat ja puhelimen välimuistiongelmat. Joten ei ole mitään erityistä syytä, miksi latausvirhe tapahtuu Snapchatissa. Mutta jotkut ratkaisut korjaavat varmasti Snapchat-virheen. Käytä vain näitä korjauksia, jos jokin niistä ei toimi.

Käynnistä laite uudelleen

Jos Snapchat aiheuttaa latausongelman, kohtaat Tap to Load -virheen. Joten käynnistä laitteesi uudelleen. Snapchat-sovellus latautuu uudelleen ja virhe korjataan. Tämä on nopea ja helppo ratkaisu, jota kannattaa kokeilla ensin.

Kytke virransäästötila pois päältä

Kun virransäästötila on käytössä, saatat kohdata virheen, kun napautat ladataksesi Snapchatin. Tässä tilassa sovellusten pääsyä tietoihin rajoitetaan akun säästämiseksi ja käyttöajan mahdollisesti pidentämiseksi. Sinun on poistettava Virransäästö käytöstä korjataksesi virhe. Sinun on siirryttävä kohtaan Asetukset, sitten “Akku”, sitten “Virtatila” tai “Akunsäästö” ja sammuta se.

Poista Snapchat-optimointi käytöstä

Useimmissa laitteissa Optimoi-ominaisuuden avulla voit laittaa tietyt sovellukset nukkumaan, mikä estää niitä ottamasta enemmän dataa tai säästämästä akkua ja vapauttaa samalla tilaa käyttöjärjestelmän optimaalista suorituskykyä varten. Jos Snapchatille optimoitu on käytössä, saatat kohdata latausvirheen kirjoittaessasi. Voit poistaa optimoinnin käytöstä siirtymällä kohtaan Asetukset, Sovellukset, Snapchat, Akun optimointi ja valitsemalla Älä optimoi. Tämä toiminto toimii eri laitteilla virheen Korjaamiseksi.

Poista tiedonsäästötila käytöstä

Tämä on myös yksi yleisimmistä syistä lataus napauttamalla -virheeseen. Data Saverissa on sisäänrakennetut laitteet tietojen tallentamiseen, jotka aktivoituvat, kun haluat säästää akkua tai dataa ei ole tarpeeksi. Jos otat sen käyttöön, jotkin sovellukset rajoittavat usein käytettyjä tietoja. Jos tiedonsäästötila on käytössä, sinun on kohdattava “Snapchatin latausvinkki” -virhe. Jos haluat ladata sisällön automaattisesti Snapchatissa, sinun tulee poistaa tämä ominaisuus käytöstä siirtymällä kohtaan Asetukset -> Yhteys -> Data Saver ja valitsemalla sitten “Pois”.

Android-käyttäjillä on lisäominaisuus tiedonsäästötilan käyttöön ottamiseksi. Voit tehdä sen tällä tavalla: Siirry kohtaan Asetukset -> Sovellukset -> Snapchat -> Mobiilidata ja valitse sitten “Salli sovellus, jossa tiedonsäästö käytössä”.

Tyhjennä sovelluksen välimuisti

Jos haluat käyttää Snapchatia sujuvasti, poista tarpeettomat tiedot tyhjentämällä välimuisti. Tämä puhdistaa sovelluksen ja korjaa latausvirheen. Tyhjennä sovellusvälimuisti siirtymällä kohtaan Asetukset> Sovellukset> Snapchat> Tallennus ja napauttamalla “Tyhjennä välimuisti” -vaihtoehtoa.

Voit tyhjentää välimuistin sovelluksella siirtymällä kohtaan Asetukset -> Tilitoiminnot -> Tyhjennä välimuisti. Kuinka se näkyy näytöllä –

Napauta “Tyhjennä” ja välimuisti tyhjennetään. Käynnistä nyt sovellus ja lataa se napauttamalla. Virhe pitäisi korjata.

Lopuksi: Vaikka Tap to Load -virhe on ärsyttävä, viemme aikaa löytääksemme sinulle ratkaisut. Kaikki toimii sinulle; Korjaa virhe näillä ratkaisuilla.

Sisällysluettelo