Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka korjata “Lopeta seuraaminen Instagramissa” -virhe?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka korjata Unfollow on Instagram -virhe?

Instagram on tällä hetkellä yksi suosituimmista sosiaalisen median alustoista maailmassa. Se on muuttanut täysin tapaamme olla vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa Internetin kautta ja tapamme jakaa elämämme verkossa.

Suojellakseen käyttäjiensä verkkokokemusta Instagram noudattaa kuitenkin myös tiukkoja sääntöjä varmistaakseen, ettei kukaan alustalla joudu minkäänlaisen häirinnän tai roskapostin uhriksi.

Näiden sääntöjen rikkominen voi johtaa siihen, että tilit voidaan kieltää suorittamasta useita toimintoja Sovelluksessa tai ne voidaan estää kokonaan alustalta. Tässä artikkelissa puhumme ongelman korjaamisesta, kun et voi seurata muita ihmisiä.

Lue myös: Kuinka piilottaa kommentit katsoessasi Instagram-liveä?

Rehellisesti sanottuna voi olla useita syitä, miksi sinut suljettiin pois tästä tarjouksesta.

Yleisin syy on se, että Instagram on havainnut tililläsi roskapostia tai robotin kaltaista toimintaa. Jotkut muista syistä ovat seuraavat.

Seuraa useita tilejä kerralla

Jos seuraat useita tilejä (ja lopetat seuraamisen) suhteellisen nopeasti, Instagram voi merkitä tilisi robotiksi ja estää sinua seuraamasta useampia ihmisiä.

Olet saavuttanut enimmäisseurannan

Olen vähentänyt roskapostiaInstagram ei salli käyttäjien seurata yli 7 500 tiliä. Joten jos yrität seurata ihmisiä tämän rajan saavuttamisen jälkeen, saat tämän virheilmoituksen.

Kolmannen osapuolen sovellusten tai robottien käyttö

Jos olet käyttänyt kolmannen osapuolen sovelluksia tai botteja tililläsi, voit saada porttikiellon tai rajoituksia useisiin toimiin.

Lue myös: Kuinka korjata Instagram-ilmoitukset, jotka eivät toimi?

Jos sinua on kielletty seuraamasta ihmisiä Instagramissa, se on todennäköisesti vain tilapäinen asia ja tilisi palautuu normaaliksi muutaman päivän tai viimeistään viikon kuluttua.

Tässä on muutamia muita asioita, joita voit kokeilla.

Kirjaudu ulos ja kirjaudu uudelleen sisään

Yksi helpoimmista ratkaisuista useisiin ongelmiin, joita Instagramissa voi syntyä, on kirjautua ulos ja takaisin sisään. Joten jos näet virheilmoituksen yrittäessäsi seurata ihmisiä, kokeile tätä menetelmää.

Kuinka korjata Instagram-ilmoitukset, jotka eivät toimi?Kuinka korjata Instagram-ilmoitukset, jotka eivät toimi?
  • Avaa Instagram-sovellus ja napauta profiilikuvaasi oikeassa alakulmassa.
  • Napauta hampurilaisvalikkokuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  • Näpäytä Asetukset.
  • Vieritä alas ja napauta Kirjautua ulos.

Yritä kirjautua Instagramiin toisella laitteella

On mahdollista, että Instagram on yksinkertaisesti estänyt laitteesi IP-osoitteen. Voit torjua tämän yrittämällä kirjautua tilillesi toisesta puhelimesta tai tietokoneesta nähdäksesi, voitko kiertää ongelman.

Tarkista sovelluksen päivitykset

Jos et ole päivittänyt sovellustasi vähään aikaan, on olemassa hyvä mahdollisuus, että sovelluskaupassasi on siihen odottava päivitys. Useimmissa tapauksissa sovelluksen päivittäminen korjaa kohtaamasi ongelmat.

Yritä asentaa Instagram-sovellus uudelleen

Ota askel pidemmälle: Jos päivityksiä ei ole saatavilla tai sovelluksen päivittäminen ei ratkaise ongelmaa, yritä poistaa sovellus kokonaan puhelimestasi ja asentaa se uudelleen.

Tämän pitäisi ratkaista ongelmat, joita sinulla on ihmisten jäljittämisessä tai muuten.

Lue myös: Kuinka korjata Instagram, joka ei lähetä valokuvia?