Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka korjata ongelma, kun puhelin on yhteydessä Wi-Fi-verkkoon, mutta ei internetyhteyttä

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka korjata ongelma, joka liittyy puhelimeen, joka on yhdistetty WiFi-verkkoon, mutta jolla ei ole Internet-yhteyttä

Ei ole harvinaista, että Android-puhelin on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon, mutta siinä ei ole Internet-yhteysvirhettä. Ehkä teet tutkimusta tai soitat Internet-puhelun. Ja Ethernet on yhdistetty WiFi-verkkoon, mutta mikään internetvika merkitsee sinulle maailmanloppua. On tärkeää ymmärtää, mikä voi aiheuttaa virheen, ennen kuin sukellat ratkaisuun.

Tietenkin monet tekijät voivat aiheuttaa sen, että laitteellasi ei ole Internet-yhteyttä WiFi-yhteyden muodostamisen jälkeen. Näitä ovat muun muassa virheellinen reitittimen määritys, reitittimen liikenteen esto ja väärä IP-osoite.

Jos haluat korjata iPhonen tai Android-puhelimen, joka on yhdistetty WiFi-verkkoon, mutta jolla ei ole Internet-yhteysongelmia. Voit tutkia monia vaihtoehtoja, mukaan lukien reitin poistaminen käytöstä, WiFi-salasanan unohtaminen ja syöttäminen uudelleen, staattisen IP-osoitteen syöttäminen ja puhelimen tehdasasetusten palauttaminen.

Lue tämä artikkeli oppiaksesi korjaamaan Android-puhelimen, joka on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon, mutta ei Internet-yhteysongelmaa. Mutta ensin katsotaan, mikä aiheuttaa virheen.

Mikä aiheuttaa Android-puhelimen yhteyden WiFi-verkkoon, mutta ei Internet-virhettä?

On syytä huomata, että puhelin on kytketty WiFi-verkkoon, mutta Internet-yhteys ei ole mahdollista monista syistä. Alla on tärkeimmät tekijät, jotka voivat aiheuttaa sen, että laitteesi ei etsi Internetistä, vaikka se olisi yhteydessä WiFi-verkkoon.

 1. Reitittimen virheellinen määritys voi aiheuttaa sen, että Android-puhelin ei enää saa Internet-yhteyttä. Internet-hakua ei suoriteta onnistuneesta Internet-yhteydestä huolimatta.
 2. Virheelliset päivämäärä- ja aikatiedot puhelimessasi voivat estää sen etsimisen Internetistä, vaikka se on yhteydessä Internetiin.
 3. Ongelma Ethernet-yhteydessä, mutta Internet-yhteyden puuttuminen, varsinkin huonolla säällä tai katkenneissa Internet-kaapeleissa, voi johtaa siihen, että signaaleja ei toimiteta laitteeseesi.
 4. Jos reitittimesi on rikki, laitteellasi voi olla ongelmia yhteyden muodostamisessa.
 5. DNS-ongelmat; Laitteen nimipalvelin (DNS) on ratkaiseva Internet-yhteyden muodostamisessa onnistuneen Wi-Fi-yhteyden muodostamisen jälkeen, koska se muuntaa verkon URL-osoitteen IPS-osoitteeksi. Kaikki ongelmat tässä tarkoittavat Internet-yhteyden katkeamista. Ei ole yllätys, että tämä voi olla syy siihen, miksi puhelimesi saa Android-yhteyden WiFi-yhteydellä, mutta sillä ei ole Internet-yhteyttä, vaikka se on yhteydessä WiFi-verkkoon.
WiFi, mutta ei internetyhteyttä

10 tapaa korjata Android, joka on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon, mutta ei Internet-ongelmia

Tietoa siitä, mikä saattaa aiheuttaa sen, että Android-puhelin on yhteydessä WiFi-verkkoon, mutta sillä ei ole Internet-yhteyttä. Tarkistat nyt, kuinka virhe korjataan. On syytä huomata, että saatat joutua kokeilemaan useita vaihtoehtoja ennen kuin voit korjata WiFi-yhteyden kautta kytketyn Ethernetin, mutta ei ongelmia Internet-yhteyden kanssa. Jokaista prosessia kannattaa kuitenkin kokeilla, kunnes sinulla on jälleen Internet-yhteys ja voit selata sivustoja.

 • Sammuta laitteesi
 • Tarkista, onko reititin määritetty oikein
 • Unohditko WiFi-salasanan
 • Käynnistä reititin uudelleen
 • Varmista, että reititin ei estä laitteesi liikennettä
 • Poista mobiilidata käytöstä
 • Ota yhteyttä WiFi-palveluntarjoajaan
 • Aseta puhelimesi päivämäärä ja aika oikeisiin arvoihin
 • Nollaa verkkoasetukset Androidissa
 • Palauta laitteen tehdasasetukset
WiFi-yhteys, mutta ei Internetiä

Sammuta laitteesi

Android-laitteen sammuttaminen on aina ensimmäinen askel korjattaessa ongelmia, kuten: B. jos se on yhdistetty WiFi-verkkoon, mutta sillä ei ole Internetiä tai se ei rekisteröidy verkkoon. Ihmiset ovat ratkaisseet monia ongelmia sammuttamalla puhelimensa. Eikä ole haittaa tutkia sitä, kun puhelimesi muodostaa yhteyden Wi-Fi-verkkoon, mutta ei voi ladata verkkosivuja. Voit sammuttaa laitteesi Noudattamalla alla olevia ohjeita.

 • Sulje kaikki sovellukset, jotka saattavat olla käynnissä taustalla, ja tallenna tiedostot, jotka saattavat olla jäljellä.
Puhelin yhdistetty wifi-verkkoon, mutta ei Internetiä
 • Mallista riippuen paina pitkään puhelimen vasemmalla tai oikealla olevaa virtapainiketta.
 • Napsauta näkyviin tulevista sammutus-, sammutus- tai uudelleenkäynnistysvaihtoehdoista “Sammuta” tai “Sammuta”.
Käynnistä Android uudelleen

Puhelin sammuu ja voit antaa sille muutaman minuutin. Tämän jälkeen voit sammuttaa sen nähdäksesi, onko Ethernet-yhteys, mutta ei Internet-yhteyttä.

Tarkista, onko reititin määritetty oikein

Kuten aiemmin keskusteltiin. Väärä reittimääritys voi estää liikenteen Android-laitteesi ja Wi-Fi-yhteyden välillä, johon se on kirjautunut. Siksi sinun on tarkistettava määritysreitti ja varmistettava, että tämä ei ole syy siihen, miksi puhelimesi ei voi muodostaa yhteyttä verkkosivustoihin. On helppo tarkistaa, onko reitittimesi kytketty tai määritetty oikein. Voit tehdä tämän käyttämällä;

 • Tarkista, että reitittimeen liitetyt kaapelit on asetettu oikein
 • Irrota se reitittimestä ja kytke se takaisin
 • Ennen kuin liität Internet-kaapelit uudelleen reitittimeen, odota hetki, jotta näet, onko ongelma ratkennut.

Unohditko WiFi-salasanan

Voit myös tehdä vianetsinnän Android-puhelimesta, joka on yhteydessä Wi-Fi-verkkoon, mutta jolla ei ole Internet-yhteyttä, unohtamalla Wi-Fi-salasanan. Se on helppoa ja voit tehdä sen:

 • Valitse päävalikosta Asetukset
 • Siirry kohtaan Wi-Fi ja verkko
Android-puhelin yhdistetty WiFi-verkkoon, mutta ei Internetiä
unohda WiFi
Android yhdistetty WiFi-verkkoon, mutta ei Internetiä
 • Palaa päävalikkoon, napsauta Wi-Fi ja anna kirjautumistiedot uudelleen

Käynnistä reititin uudelleen

Toinen tapa korjata ongelma, kun puhelin on kytketty WiFi-verkkoon, mutta sillä ei ole Internet-yhteyttä, on käynnistää reititin uudelleen. Jos se on määritetty hyvin, mutta Android-puhelin ei salli verkkosivujen lataamista, uudelleenkäynnistys voi auttaa.

Sen jälkeen siitä tulee enemmän kuin mobiililaite, joka voi muuttua vialliseksi ja joka on käynnistettävä uudelleen. Itse asiassa reitittimen uudelleenkäynnistäminen saattaa riittää jossain vaiheessa korjaamaan Android-yhteyden WiFi-virheen, mutta ei Internet-virheen. Käynnistä reititin uudelleen seuraavasti:

 • Etsi reitittimen virtapainike
 • Paina pitkään, kunnes reititin sammuu
 • Odota jonkin aikaa ja sammuta se painamalla uudelleen pitkään

Vaihtoehtoisesti voit katkaista virran irrottamalla reitittimen kaapelin pistorasiasta tai jatkeesta ja kytkeä sen takaisin. Tämä voi kuitenkin aiheuttaa viiveitä, koska reitittimen yhdistäminen uudelleen IPS:ään voi kestää kauan.

Varmista, että reititin ei estä laitteesi liikennettä

Joskus Android-puhelimesi ei muodosta yhteyttä Internetiin tai lataa verkkotuloksia, koska sen ja reitin välillä ei ole liikennettä. Reititin voi olla ongelma, koska se aiheuttaa tukos. Sinun on tarkistettava, ettei näin ole.

Eri reitittimillä on erilaisia ​​tapoja tarkistaa esto. Ja sinun on googletettava verkossa selvittääksesi, mikä menetelmä toimii parhaiten reitittimellesi. Kirjaudu näillä tiedoilla reitittimen verkkosivustolle käyttäjätunnuksellasi ja tarkista puhelimestasi, onko siitä tietoa, erityisesti liikennettä estävästä reitittimestä.

Sammuta mobiilidata

Jos mobiilidata toimii samaan aikaan WiFin kanssa, tämä voi haitata WiFi-yhteyttä ja johtaa dataliikenteen estymiseen. Lisäksi ongelmia voi syntyä mm. B. jos matkapuhelinverkkoa ei ole yhdistetty.

Siksi puhelimesi ei lataa verkkosivustoja, vaikka se olisi yhteydessä WiFi-verkkoon. Jos sinulla on WiFi ja mobiilidata käytössä, sammuta mobiilidata ja tarkista, onko WiFi-yhteys olemassa, mutta Internet-yhteys ei katoa. Mobiilidatan sammuttaminen ei ole vaikeaa eikä aiheuta tietojen menetystä. Kuinka edetä:

 • Vedä näyttöä ylhäältä alas
 • Etsi mobiilidatavaihtoehto ilmoituspaneelista
Puhelin yhdistetty wifi-verkkoon, mutta ei internetyhteyttä
 • Napauta sitä sammuttaaksesi sen, jos se oli päällä
Poista mobiilidata käytöstä

Liikenne katkeaa, jos ongelma oli, että molemmat tietolähteet olivat käytössä samanaikaisesti. Tällä nopeudella sinun pitäisi pystyä muodostamaan yhteys Internetiin.

Ota yhteyttä WiFi-palveluntarjoajaan

Internet-yhteys saattaa katketa ​​sääongelmien tai isäntäpalvelimien ongelmien vuoksi. Ei ole yllätys, että puhelimesi saattaa olla yhteydessä Wi-Fi-verkkoon, mutta se ei pysty lataamaan verkkosivustoja. Siksi voit myös ottaa yhteyttä WiFi-palveluntarjoajaan varmistaaksesi, että yhteys on olemassa, mutta palveluntarjoajan kanssa ei ole Internet-ongelmia.

Aseta puhelimesi päivämäärä ja aika oikeisiin arvoihin

Mielenkiintoista on, että jos päivämäärät ja kellonajat ovat edessä tai edessä, Android-puhelimesi ei ehkä muodosta yhteyttä Internetiin. Tämä voi tapahtua, vaikka yhteys Wi-Fi-verkkoon olisi muodostettu onnistuneesti. Tällä tavalla voit asettaa laitteesi päivämäärän ja kellonajan oikeisiin arvoihin ratkaistaksesi ongelman Ethernet-yhteyden, mutta ei internetin kanssa. Voit tehdä tämän seuraavasti;

 • Siirry päävalikkoon ja avaa Asetukset-sovellus
 • Napsauta Järjestelmä tai lisäasetukset
Ei yhteyttä Internetiin Android
 • Valitse Päivämäärä ja aika -välilehti.
Android yhdistetty WiFi-verkkoon, mutta ei internetyhteyttä
 • Aseta oikea päivämäärä ja tee sama aika- ja aikajärjestelmälle
 • Vaihda “Automaattinen päivämäärä ja aika” -kytkintä, jotta päivämäärä ja aika ovat aina oikeat
oikea päivämäärä ja aika

Nollaa verkkoasetukset Androidissa

Jos yllä olevat toimenpiteet eivät korjaa WiFi-yhteyttä ilman Internet-yhteyttä. Saatat joutua nollaamaan Androidin verkkoasetukset. Voit tehdä tämän noudattamalla alla olevia vaiheita;

 1. Etsi päävalikosta Asetukset
 2. Siirry kohtaan Järjestelmä
 3. Valitse Reset-vaihtoehto
 4. Valitse “Palauta Wi-Fi, matkapuhelin ja Bluetooth” -vaihtoehto ja seuraa ohjeita

Palauta laitteen tehdasasetukset

Android-laitteen tehdasasetusten palauttaminen on toinen tapa korjata ongelma, kun puhelin on yhteydessä WiFi-verkkoon, mutta Internet-yhteysvirhettä ei tapahdu. Tämän pitäisi kuitenkin olla viimeinen keino, koska se puhdistaa laitteen uudelleen ja menetät kaikki tietosi.

Jos kaikki ei toimi, sinun on luotava varmuuskopio Android-laitteestasi ja noudatettava alla olevia ohjeita palauttaaksesi puhelimen tehdasasetukset.

 • Siirry päävalikkoon ja etsi Asetukset-sovellus.
 • Napauta Tietoja puhelimesta.
WiFi-yhteys, mutta ei Internetiä
Tehdasasetusten palautus
Yhdistetty WiFi-verkkoon, mutta ei internetyhteyttä
 • Vahvista toimenpide tehdasasetusten palautuspainikkeella
Puhelimeni on yhteydessä WiFi-verkkoon, mutta ei Internetiä

Diplomi

Viallisen reitittimen, puhelimesi ongelman tai reitittimen ja laitteen välisen liikenteen vuoksi puhelin saattaa olla yhteydessä Ethernetin kautta, mutta ei Internetiä. On syytä huomata, että tähän ongelmaan on monia syitä. Et ehkä tiedä, mikä laite kaataa laitteesi. Tässä artikkelissa kuvataan pikakorjauksia Androidille, joka on yhteydessä Wi-Fi-verkkoon, mutta ei internetyhteyttä. Autamme sinua palauttamaan yhteyden.

Tekijän suositus:

Sisällysluettelo