Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka korjata “Ostostasi ei voitu suorittaa” -virhe?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka korjata “Ostostasi ei voitu suorittaa” -virhe?

Apple tunnetaan laadukkaiden tuotteiden tuottamisesta, joissa on kiinnitetty moitteetonta huomiota yksityiskohtiin. Se, mikä pitää nämä laitteet yhdessä, on kuitenkin ohjelmistokokemus. IPhonen valmistaja on käyttänyt paljon aikaa ja vaivaa tehdäkseen käyttöjärjestelmä- ja ohjelmistokokemuksestaan ​​mahdollisimman saumattomia. He eivät kuitenkaan ole immuuneja satunnaisille virheille ja häiriöille, joita tapahtuu ajoittain.

Tässä artikkelissa puhumme “Ostostasi ei voitu suorittaa” -virheestä, kun yrität ostaa jotain Apple App Storesta, sen syistä ja ongelman korjaamisesta.

Useat eri syyt voivat laukaista virheen. Yleisimpiä syitä ovat seuraavat:

 • Internet-yhteysongelmia.
 • Applen palvelinvirhe.
 • Vanhentuneet maksutiedot.
 • Apple ID -ongelmat.

Tässä on kymmenen korjausta, joiden avulla voit yrittää ratkaista “Ostostasi ei voitu suorittaa” -virheen.

Käynnistä iPhone uudelleen

Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi yrittää, on käynnistää iPhone uudelleen nähdäksesi, ratkaiseeko se ongelman. Laitteen uudelleenkäynnistäminen voi ratkaista monia näennäisesti satunnaisia ​​ongelmia, joita olisi vaikea ratkaista.

Tarkista Internet-yhteytesi

Tarvitset vakaan Internet-yhteyden, jotta voit käyttää ja ladata sovelluksia sekä tehdä ostoksia Apple App Storessa. Tarkista, onko laitteessasi aktiivinen Internet-yhteys. Jos olet yhteydessä Wi-Fi-verkkoon, varmista, että signaalin voimakkuus ja nopeus ovat riittävät. Jos käytät mobiilidataa, varmista, että sinulla on hyvä verkkopeitto ja että se on todella aktivoitu.

Tarkista saatavuus

Jotkut sovellukset, pelit ja muu sisältö on maantieteellisesti rajoitettu tietyillä alueilla sisältö- tai tekijänoikeuskäytäntöjen vuoksi. Tällaisissa tapauksissa, vaikka et yleensä näe tällaista sisältöä ollenkaan, vaikka näkisitkin, et voi ostaa sitä, koska tällaisten tuotteiden ostoyritykset johtavat tällaisiin virheisiin. Ennen ostamista on parasta tarkistaa tuotteen kuvauksesta, onko tuotetta saatavilla alueellasi.

Tarkista Applen palvelimen tila

Toinen melko suosittu syy virheeseen on Applen palvelinvika. Vaikka palvelimet olisivat aktiivisia, suuri liikenne, kuten uuden iPhonen ennakkotilauksia avattaessa, voi johtaa tällaisiin virheisiin. Tarkistaa Apple Service Status -sivusto jos sinulla on ongelmia, ja yritä myöhemmin uudelleen, onko siitä apua.

Palauta verkkoasetukset

Avaa iPhonen tai iPadin asetukset ja nollaa verkkoasetukset Noudattamalla alla olevia ohjeita.

 • Vieritä alas ja napauta Yleisesti.
 • Näpäytä Palauta oletusarvo.
 • Löydät sellaisen Palauta verkkoasetukset napsauta siellä. Napauta sitä nollataksesi verkkopinon.

Kirjaudu ulos ja kirjaudu sisään Apple Cloudiin uudelleen

Tämä on pitkä kuva, mutta joskus Apple Pay -ongelmat voidaan ratkaista kirjautumalla ulos ja kirjautumalla takaisin Apple Cloudiin.

Miksi iPhone-hotspot ei toimi? 12 korjaustaMiksi iPhone-hotspot ei toimi? 12 korjausta
 • Avaa iPhonen asetukset ja siirry kohtaan iCloud.
 • Lyödä Kirjautua ulos.
 • iCloud kysyy, haluatko säilyttää muistiinpanosi, Safari-tietosi ja muut tiedot Puhelimessasi. Lyödä Poista iPhonestani.

Odota nyt jonkin aikaa ennen kuin käynnistät iPhonen uudelleen. Kun olet valmis, kirjaudu uudelleen iCloudiin ja kokeile Apple Payta.

Poista VPN käytöstä

VPN-yhteydet voivat sotkea Apple Payn kanssa palvelun maantieteellisten rajoitusten vuoksi. Kokeile poistaa VPN käytöstä nähdäksesi, saako se Apple Payn toimimaan.

Apple Pay -palvelut eivät ole tällä hetkellä saatavilla: 11 korjaustaApple Pay -palvelut eivät ole tällä hetkellä saatavilla: 11 korjausta
 • Avaa iPhonen asetukset ja napauta Yleisesti.
 • Vieritä alas ja napauta VPN.
 • Poista käytöstä Tila Liukusäädin.

Yritä nyt käyttää Apple Payta uudelleen.

Lisää kortit uudelleen Apple Payhin

Joskus ongelmallisen kortin lisääminen takaisin Apple Payhin voi auttaa ratkaisemaan ongelman.

 • Avaa iPhone-asetukset ja siirry kohtaan Lompakko ja Apple Pay.
 • Napauta ongelmallista korttia ja napauta sitten Poista tämä kortti.

Kuittaa varoitusviesti ja käynnistä iPhone uudelleen. Kun olet valmis, yritä lisätä kortti uudelleen. Sen pitäisi toimia hyvin.

Tarkista iOS-päivitykset

Toinen mahdollinen syy tähän ongelmaan voi olla iOS-virhe. Useimmissa tapauksissa kehittäjät tunnistavat tämän nopeasti ja julkaisevat korjaustiedostoja tai myöhempiä päivityksiä tällaisten ongelmien ratkaisemiseksi.

Noudata näitä ohjeita varmistaaksesi, että puhelimeesi on asennettu uusin iOS-versio.

Miksi iMessage ei toimi? | Rehellinen. TekniikkaMiksi iMessage ei toimi? | Rehellinen. Tekniikka
 • Siirry kohtaan Asetukset ja napauta Yleisesti.
 • Näpäytä Ohjelmistopäivitys.
 • Varmista, että sinulla on uusin päivitys saatavilla. Jos ei, päivitä laitteesi välittömästi.

Palauta iPhonen tehdasasetukset

Lopuksi, jos mikään muu ei toimi, voit yrittää nollata iPhonesi nähdäksesi, korjaako se Apple Pay -ongelman.

Ensimmäisen iPhonen julkaisun jälkeen vuonna 2008 Apple on julkaissut laitteesta uuden version joka vuosi, ja uusimmat mallit ovat iPhone 11, 11 Pro ja 11 Pro Max. Jos aiot päivittää uudempaan iPhone-versioon ja haluat myydä vanhan iPhonesi tai vaihtaa sillä, on järkevää poistaa kaikki tiedot ja palauttaa laitteen tehdasasetukset. Tämä ei ainoastaan ​​takaa, että tietosi eivät päädy kenenkään käsiin, vaan se myös antaa laitteelle tuoreemman ilmeen, jos suunnittelet sen myyntiä. Ennen kuin palautat iPhonen tehdasasetuksiin, sinun tulee varmuuskopioida sen tiedot iTunesin tai iCloudin kautta, jotta voit palauttaa sen uuteen laitteeseen. Tässä artikkelissa olemme koonneet yksinkertaisen oppaan, jonka avulla voit palauttaa iPhonen tehdasasetukset kolmessa helpossa vaiheessa. Lue myös: Kuinka käyttää iPadia jaetun näytön tilassa? Kuinka voin palauttaa iPhonen tehdasasetukset? Siirry iPhonen asetuksiin. Vieritä alas ja napauta Yleistä. Vieritä seuraavalla sivulla alas ja napauta Nollaa. Napauta seuraavalla sivulla toista vaihtoehtoa ylhäältä. Poista kaikki sisältö ja asetukset. Kun iPhonen tehdasasetusten palautus on valmis, se käynnistyy uudelleen Hello-näytölle. Huomautus: Jos et halua poistaa tietojasi, vaan haluat vain palauttaa laitteen tehdasasetuksiin, voit tehdä sen napauttamalla Ensimmäisen iPhonen julkaisun jälkeen vuonna 2008 Apple on julkaissut laitteesta uuden version joka vuosi, ja uusimmat mallit ovat iPhone 11, 11 Pro ja 11 Pro Max. Jos aiot päivittää uudempaan iPhone-versioon ja haluat myydä vanhan iPhonesi tai vaihtaa sillä, on järkevää poistaa kaikki tiedot ja palauttaa laitteen tehdasasetukset. Tämä ei ainoastaan ​​takaa, että tietosi eivät päädy kenenkään käsiin, vaan se myös antaa laitteelle tuoreemman ilmeen, jos suunnittelet sen myyntiä. Ennen kuin palautat iPhonen tehdasasetuksiin, sinun tulee varmuuskopioida sen tiedot iTunesin tai iCloudin kautta, jotta voit palauttaa sen uuteen laitteeseen. Tässä artikkelissa olemme koonneet yksinkertaisen oppaan, jonka avulla voit palauttaa iPhonen tehdasasetukset kolmessa helpossa vaiheessa. Lue myös: Kuinka käyttää iPadia jaetun näytön tilassa? Kuinka voin palauttaa iPhonen tehdasasetukset? Siirry iPhonen asetuksiin. Vieritä alas ja napauta Yleistä. Vieritä seuraavalla sivulla alas ja napauta Nollaa. Napauta seuraavalla sivulla toista vaihtoehtoa ylhäältä. Poista kaikki sisältö ja asetukset. Kun iPhonen tehdasasetusten palautus on valmis, se käynnistyy uudelleen Hello-näytölle. Huomautus: Jos et halua poistaa tietojasi, vaan haluat vain palauttaa laitteen tehdasasetuksiin, voit tehdä sen napauttamalla
 • Siirry kohtaan Asetukset ja napauta Yleisesti.
 • Vieritä seuraavalla sivulla alas ja napauta Palauta oletusarvo.
 • Napauta seuraavalla sivulla toista vaihtoehtoa ylhäältä Poista kaikki sisältö ja asetukset.