Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka korjata “Tämä ääni ei ole saatavilla Tiktokissa” -virhe?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka korjata “Tämä ääni ei ole saatavilla Tiktokissa” -virhe?

TikTok on tällä hetkellä yksi suosituimmista sosiaalisen median Sovelluksista. Riippumatta siitä, kuinka suosittu teknologiatuotteesta tulee, se ei kuitenkaan ole immuuni satunnaisille virheille ja häiriöille, joita esiintyy ajoittain.

Tässä artikkelissa puhumme siitä, miksi saat “Tämä ääni ei ole saatavilla TikTokissa” -virhesanoman, ja tarjoamme sinulle ratkaisuja, jotka auttavat sinua korjaamaan ongelman.

Vaikka saatat nähdä “Tämä ääni ei ole saatavilla Tiktokissa” -virheen useista syistä, mukaan lukien vioittuneet välimuistitiedostot tai vanhentunut sovellusversio, todennäköisin syy on joko väliaikainen virhe Sovelluksessa tai sen tekijänoikeusongelmat. sävy, jota haluat käyttää.

Lue myös: Miksi TikTokini ei toimi?

Tässä on joitain ratkaisuja, joita voit yrittää korjata “Tämä ääni ei ole saatavilla Tiktokissa” -virheen.

Tarkista internet

Ensimmäinen asia, joka sinun tulee tarkistaa, on, onko sinulla oikea Internet-yhteys. Jos käytät mobiilidataa, tarkista, onko mobiilidata todella aktivoitu ja onko sinulla hyvä verkkopeitto. Jos sinulla on WiFi, tarkista, että sinulla on aktiivinen Internet-yhteys ja hyvä signaalinvoimakkuus.

Käynnistä sovellus uudelleen

Kuten edellä mainittiin, tämä on usein vain tilapäinen virhe, joka voi ilmetä, kun kaikki käyttävät uutta trendaavaa ääntä. Sulje TikTok kokonaan ja käynnistä sovellus uudelleen nähdäksesi, korjaako se “Tämä ääni ei ole saatavilla Tiktokissa” -virheen.

Tyhjennä välimuisti

TikTok-välimuistin tyhjentäminen voi auttaa sinua poistamaan huonot tiedostot tai asetukset, jotka voivat aiheuttaa tämän ongelman.

  • Näpäytä Sovellukset ja ilmoitukset.
  • Näpäytä Näytä kaikki sovellukset ja etsi TikTok luettelosta. Jos olet käyttänyt TikTokia äskettäin, se näkyy myös viimeaikaisissa sovelluksissa.
  • Näpäytä Tikkutakki.
Kuinka korjata Instagram-ilmoitukset, jotka eivät toimi?Kuinka korjata Instagram-ilmoitukset, jotka eivät toimi?
  • Napauta sitten Tallennus ja välimuisti.
  • Napauta sitten Tyhjennä välimuisti Painike.

Päivitä sovelluksesi

Ensimmäinen asia, joka sinun tulee yrittää tehdä, on tarkistaa TikTok-sovelluksen päivitykset. Siirry Google Play -kauppaan tai Apple App Storeen ja tarkista, onko sinulla päivityksiä. Jos päivityksiä on saatavilla, asenna ne välittömästi ja yritä uudelleen.

Asenna TikTok uudelleen

Jos päivitys ei toiminut, yritä poistaa sovellus puhelimestasi ja asentaa se uudelleen. Tämä voi auttaa päivittämään asioita ja poistamaan korruptoituneita tiedostoja tai tietoja, jotka vaikuttavat sovelluksen toimintaan.

Käytä VPN:ää

Usein TikTok julkaisee äänen yhdellä alueella eikä toisella. Tällaisissa tapauksissa voit ohittaa nämä maantieteelliset rajoitukset VPN:n avulla. Valitse palvelin paikassa, jossa tiedät äänen toimivan, ja yritä uudelleen.

Odota vain

Jos mikään muu ei auta, on parasta odottaa, kunnes TikTok ratkaisee ongelman. Tällaiset ongelmat johtuvat usein tekijänoikeusongelmista, jotka useimmissa tapauksissa ratkaisee TikTok-tiimi. Jos et voi käyttää tiettyä ääntä TikToksissasi, odota muutama tunti tai enemmän nähdäksesi, voitko käyttää sitä sitten.

Lue myös: Mitä Mutuals tarkoittaa TikTokissa?

Sisällysluettelo