Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka korjata virhe kehyksen saamisessa Premieressä?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka korjata kehyksen saamisvirhe Premieressä?

Premiere Pro on yksi suosituimmista videonmuokkausohjelmista maailmassa ja osa kuuluisaa Adoben luovien ohjelmien sarjaa. Kuitenkin niin suosittu kuin se on, Premiere voi joskus olla melko vaikea käyttää, varsinkin aloittelijoille, kun on kyse satunnaisten virheiden tai vikojen vianmäärityksestä, joita ohjelma saattaa aiheuttaa milloin tahansa.

Tässä artikkelissa puhumme Premieren “kehyksen saaminen epäonnistui” -ongelmasta, sen syistä ja siitä, mitä voit tehdä ongelman Korjaamiseksi.

Virhe johtuu tavallisesti renderöijän ja Premieren välisistä ristiriidoista, jotka voivat johtaa virheisiin videostriimien koodauksessa. Muita yleisiä syitä ovat:

  • Vanhentunut GPU-ohjain.
  • Vanhentunut Premiere-versio.
  • Vaurioitunut tai vaurioitunut Premiere-asennus.
  • Vaurioituneet tai vahingoittuneet lähdetiedostot.
  • Järjestelmäsi ei ole tarpeeksi tehokas suorittamaan Premierea tai käsittelemään projektisi mediatiedostojen koodausta/dekoodausta.

Tässä on kuusi korjausta, joita voit kokeilla.

Käynnistä tietokoneesi uudelleen

Tietokoneen uudelleenkäynnistys voi usein olla helpoin ratkaisu tällaisten virheiden vianmääritykseen. Tietokoneen uudelleenkäynnistys korjaa usein näennäisesti satunnaiset ongelmat, varsinkin jos ne liittyvät laitteistoon.

Päivitä GPU-ajurit

Erityisesti vanhentuneet GPU-ohjaimet voivat aiheuttaa tämän ongelman. Vaikka sinun pitäisi päivittää kaikki ohjaimet, kiinnitä erityistä huomiota näytön ohjaimiin, kun tällainen virhe ilmenee.

Vaihe 1: Oikealla painikkeella alkaa ja valitse Laitehallinta valikosta.

Vaihe 2: Alla näytön sovitin, Etsi näytönohjaimesi nimi, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja napsauta Päivitä ajurit.

Kuinka korjata DX11 Feature Level 10.0 -virhe Fortnitessa?Kuinka korjata DX11 Feature Level 10.0 -virhe Fortnitessa?

Vaihe 3: Klikkaa Hae ohjaimia automaattisesti. Windows etsii ja lataa automaattisesti uusimmat ohjaimet tietylle GPU:lle.

Kuinka korjata DX11 Feature Level 10.0 -virhe Fortnitessa?Kuinka korjata DX11 Feature Level 10.0 -virhe Fortnitessa?

Tämän pitäisi auttaa ratkaisemaan virheen, mutta jos se ei auta, napsauta Poista laitteen asennus ja käynnistä tietokone uudelleen pakottaaksesi Windowsin asentamaan tarvittavat ohjaimet. Voit päivittää ne myöhemmin. Vaihtoehtoisesti voit myös poistaa GPU:n ja asettaa sen uudelleen, jos mahdollista.

Päivitä Premiere

Premieren päivittäminen voi myös ratkaista ongelmasi. Voit tehdä tämän Creative Cloud -hallintapaneelista tarkistamalla saatavilla olevat päivitykset. Jos päivityksiä on saatavilla, asenna ne välittömästi ja käynnistä Premiere uudelleen nähdäksesi, korjaako se ongelman.

Vaihda Premiere-renderöijä

Premiere-renderöintimoottorin vaihtaminen puhtaaseen ohjelmistoon voi myös auttaa ratkaisemaan virheen. Toimi näin.

Vaihe 1: Avaa Premiere, napsauta Muokata, jonka jälkeen mieltymykset ja sitten Media.

Vaihe 2: Poista käytöstä kaikki laitteiston koodausasetukset.

Käynnistä Premiere uudelleen ja virheen pitäisi hävitä.

Vioittunut mediavälimuisti on syynä moniin erilaisiin ohjelman ongelmiin. Yritä poistaa se nähdäksesi, onko sillä eroa.

Vaihe 1: Avaa Premiere Pro ja siirry kohtaan Muokata, jonka jälkeen mieltymykset ja sitten Mediavälimuisti.

Kuinka korjata Premiere Pro -virhe Kuinka korjata Premiere Pro -virhe

Vaihe 2: Alla mediavälimuisti, paina sitä Poistaa Tyhjennä mediavälimuisti napsauttamalla painiketta.

Kuinka korjata Premiere Pro -virhe Kuinka korjata Premiere Pro -virhe

Käynnistä Premiere uudelleen ja sen pitäisi toimia hyvin. Vaihtoehtoisesti voit nimetä vanhan mediavälimuistin uudelleen ja antaa Premieren luoda uuden.

Asenna Premiere uudelleen

Yritä asentaa ohjelmisto uudelleen alusta ongelmien korjaamiseksi, jos mikään muu ei auta. Premieren uudelleenasentaminen on myös melko helppoa, mutta suosittelemme tekemään sen Creative Cloudin ohjauspaneelista Windowsin asetusten sijaan.

Kuinka korjata Premiere Pro -virhe Kuinka korjata Premiere Pro -virhe

Sinun tarvitsee vain avata Creative Cloud. mennä yli Kaikki sovellukset ja näet ensiesityksen alla. Napsauta sen vieressä olevaa kolmea vaakasuuntaista pistettä ja valitse Poista asennus. Kun asennus on poistettu, voit asentaa Premieren uudelleen Creative Cloudin ohjauspaneelista ja Toivottavasti ratkaista kohtaamasi ongelmat.