Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka kytkeä automaattinen korjaus päälle / pois päältä Samsung Galaxy Z Flip4:ssä

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Automaattisen korjauksen kytkeminen päälle / pois päältä Samsung Galaxy Z Flip4:ssä

Asetusvalikon kautta:

Vaihe 1: Siirry kohtaan “Asetukset” ja napauta sitten “Yleinen hallinta”.

Vaihe 2: Napauta “Kieli ja syöttö”, “Näyttönäppäimistö” ja sitten “Samsung-näppäimistö”.

Vaihe 3: Napauta Älykäs kirjoittaminen.

Vaihe 4: Ota se käyttöön tai poista se käytöstä Napauttamalla kytkintä.

Alla on joitain älykkään kirjoittamisen asetuksia, joista sinun on tiedettävä.

Automaattisesti vaihdettu: Tämä täydentää kirjoittamasi sanan tai korvaa sen sanalla, jonka se pitää lauseen todennäköisimpänä. Voit ottaa tämän asetuksen helposti käyttöön tai poistaa sen käytöstä napsauttamalla “Älykäs kirjoitus“Valikko. Beat”Vaihda automaattisesti”, ja napauta sitten kytkintä ottaaksesi sen käyttöön tai poistaaksesi sen käytöstä.

Automaattinen oikeinkirjoituksen tarkistus: Tämä korostaa väärin kirjoitetut sanat punaisella ja ehdottaa todennäköisimpiä korjauksia. Voit ottaa tämän ominaisuuden käyttöön ja poistaa sen käytöstä Älykäs kirjoittaminen -asetuksissa.

Automaattiset isot kirjaimet: Tämä kirjoittaa automaattisesti jokaisen virkkeen ensimmäisen kirjaimen. Voit myös ottaa tämän ominaisuuden käyttöön ja poistaa sen käytöstä Älykäs kirjoittaminen -asetuksissa.

Automaattinen etäisyys: Tämä lisää automaattisesti välilyönnin, kun olet kirjoittanut sanan ennakoivalla tekstillä. Voit ottaa tämän ominaisuuden käyttöön ja poistaa sen käytöstä Älykäs kirjoittaminen -asetuksissa.

Automaattiset välimerkit: Tämän avulla voit asettaa pisteitä nopeasti kaksoisnapauttamalla välilyöntiä. Voit ottaa ominaisuudet käyttöön ja poistaa ne käytöstä Smart Typing -asetuksista.

Tietoja Samsung Galaxy Z Flip4:stä

Samsung Galaxy Z Flip4 on kaunis laite, jossa on taitettava muotoilu ja 6,7 ​​tuuman näyttö, taitettava Dynamic AMOLED 2X, 120 Hz, HDR10+, 1200 nitiä (huippu) ja 2,3 tuuman kansinäytön koko. Siinä on tehokas Qualcomm SM8450 Snapdragon 8 Gen 1+ (4nm), jossa on 128 Gt 8 Gt RAM-muistia ja 256 Gt 8 Gt RAM-muistia. Kamerana on 12 megapikselin kaksoiskamera ja 10 megapikselin etukamera.