Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka lähetän tilannekuvan Cartoon Face Lensillä?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka lähettää tilannekuva Cartoon Face Lens -linssillä?

Sosiaalisen median alustat ovat muuttaneet tapaamme kommunikoida ja ilmaista itseämme. Innovatiivisten ominaisuuksiensa ja dynaamisten suodattimiensa ansiosta Snapchatista on tullut yksi suosituimmista Sovelluksista unohtumattomien hetkien jakamiseen ystävien ja perheen kanssa.

Yksi tällainen ominaisuus, joka on vallannut Snapchat-yhteisön, on Cartoon Face Lens. Tämän luovan objektiivin avulla käyttäjät voivat muuttua animoiduiksi hahmoiksi ja lisätä ylimääräisen annoksen hauskuutta ja oikeita hetkiä.

Tässä artikkelissa keskustelimme siitä, miten voit luoda sarjakuvan kasvokuvan ja lähettää sen ystävillesi Snapchatissa.

Kuinka vaihdan Snapchat AI:n sukupuolen?

Kuinka lähetän sarjakuvan kasvokuvan?

Jos haluat lähettää kuvan ystävillesi Snapchatissa sarjakuvan linssin avulla, noudata alla olevia ohjeita.

  • Avaa Snapchat ja napauta Tutkia Symboli.
  • Tyyppi sarjakuva hakupalkissa ja valitse sitten haluamasi objektiivi.
  • Ota tai tallenna tilannekuva.
  • Näpäytä Seuraava Napsauta painiketta ja lähetä tilannekuva ystävillesi.

Jotkut suositut sarjakuvalinssit

Sarjakuva 3D-tyyliin

Tästä objektiivista on tullut erittäin suosittu, koska se pystyy muuttamaan ihmiset suloisiksi hahmoiksi, jotka muistuttavat Disney- ja Pixar-elokuvien hahmoja. Näitä suloisia animaatioita jaetaan laajalti suosituilla sosiaalisen median alustoilla, kuten Snapchat, TikTok ja Instagram.

Anime-tyylinen objektiivi

Tämä suodatin antaa kasvoillesi vintage-animehahmon ilmeen. Se sai suosiota vuonna 2020 ja siitä tuli nopeasti TikTok-trendi pian julkaisunsa jälkeen. Se ei vain muuta kasvojasi, vaan myös säätää ääntä ja integroi erilaisia ​​tehosteita videoosi.

Sarjakuvan linssi

Tämä linssi parantaa ulkonäköäsi muuttamalla silmäsi, kulmakarvat ja hiukset Disney-hahmon muistuttamiseksi. Snapchat julkaisi elokuussa 2020, ja se sai nopeasti suosiota ja siitä tuli yksi Sovelluksen eniten käytetyistä sarjakuvalinsseistä.

Kimalteleva linssi sarjakuvatyyliin

Tämä objektiivi muuttaa kasvosi 3D-sarjakuvaksi, joka muistuttaa Disneyn kaltaista hahmoa, ja parantaa video- tai valokuvakuviasi kimaltelevilla tehosteilla.

Kuinka pääsen eroon tekoälystäni Snapchatissa?

Sisällysluettelo