Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka lähettää viestejä ihmisille WhatsAppissa tallentamatta puhelinnumeroa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka lähettää viestejä ihmisille WhatsAppissa tallentamatta puhelinnumeroa?

WhatsApp: Alla näytämme, kuinka voit lähettää viestin tallentamatta numeroa WhatsAppiin. Ja yleensä vastaamme tähän kysymykseen: Jos olet käyttänyt kolmannen osapuolen sosiaalisen verkostoitumisen sovelluksia, kuten Instagram, WhatsApp jne.

Jos et syötä tilitietojasi tähän sovellukseen tai et kirjaudu sisään tilillesi tässä Sovelluksessa, tämän sivusovelluksen käyttämisessä ei ole turvallisuusongelmia.

Lähetä viesti muille tallentamatta numeroa WhatsAppiin

Jos haluat sitä Voit lähettää viestejä muille tallentamatta numeroa WhatsAppiin Se pitää asentaa ensin Napsauta “Keskustelu”. Sovellus.

Asennuksen jälkeen suorita sovellus

Valitse maasi avautuvalta sivulta

Syötä sitten haluamasi numero

Napsauta Avaa

Valitse WhatsApp Messenger

Yllä olevien vaiheiden noudattaminen vie sinut WhatsAppiin ja voit lähettää viestejä eri ihmisille tallentamatta numeroa.

WhatsApp Messenger on tällä hetkellä maailmanlaajuisesti eniten käytetty messenger, ja sillä on lukemattomia käyttäjiä maailmanlaajuisesti. Tällä sanansaattajalla on kuitenkin rajoituksia. Yksi niistä on, että on mahdotonta lähettää viestiä tallentamatta yhteyshenkilöiden puhelinnumeroa.

Itse asiassa tämä ei ole mahdollista WhatsApp-sovelluksen kautta; On kuitenkin olemassa tapoja kiertää nämä rajoitukset ja lähettää viestisi tallentamatta yhteysnumeroasi. Tässä artikkelissa tarkastellaan kolmea eri menetelmää, joista yhden on virallisesti tunnistanut WhatsApp. Pysy kanssamme.

Käytä muodollista menetelmää.

Jos katsot FAQ osio virallinen WhatsApp-verkkosivusto, Näet, että tämä sanansaattaja on tarjonnut ratkaisun tähän ongelmaan. Jos haluat lähettää viestin tässä osiossa kuvatulla tavalla ei tallennettu Numero + 12345678900, sinun täytyy mennä linkkiin https://wa.me/ Puhelinnumero Ja Syötä jotain Sinä haluta puhelinnumeron sijaan. Olisi hyödyllistä, jos menisit verkkosivustolle https://wa.me/12345678900.

Huomaa, että sinun ei tarvitse käyttää +- ja 00-merkkejä puhelinnumeron syöttämiseen, ja vain maakoodi ennen yhteystiedon täyttä numeroa riittää. Kun olet siirtynyt mainitulle verkkosivustolle, se näytetään QR-koodilla, jolla voit skannata puhelimesi WhatsApp Webin avulla. Skannauksen jälkeen voit lähettää viestin.

Käytä sovellusta

Jos edellinen menetelmä on mielestäsi hämmentävä ja hidas, voit lähettää sovelluksella viestejä ihmisille, joiden numeroita et ole tallentanut. Tätä tarkoitusta varten on olemassa erilaisia ​​Android-sovelluksia, joiden avulla voit ohittaa tämän rajoituksen, mutta ne eivät tarjoa mielenkiintoista käyttöliittymää.

Yksi tällä alueella erittäin hyvin toimivista Sovelluksista on Click To Chat, jonka voit ladata Play Kaupasta. Tämä pieni ohjelmisto on täysin ilmainen, se ei käytä mainontaa eikä vaadi erityisiä käyttöoikeuksia toimiakseen käyttöjärjestelmässä.

Tämän sovelluksen käyttö on erittäin helppoa. Suorituksen jälkeen kirjoita yhteystietosi viesti ja puhelinnumero ja napsauta sitten Avaa.

  • Klikkaa tästä jutellaksesi
  • Hinta: Vapaa
  • Valmistaja: kolmioY
  • käyttöjärjestelmä: Android
  • Koko : 0,113 Mt

Google Play

Käytä tekstinvalintamenetelmää

Kolmas menetelmä on nopeampi kuin molemmat menetelmät, mutta se ei välttämättä toimi kaikissa Android-puhelimissa. Tällä menetelmällä sinun tarvitsee vain kirjoittaa yhteystietosi puhelinnumero jonnekin ja valita sitten kokonaan syötetty numero.

Tällä tavoin käyttöjärjestelmä tarjoaa erilaisia ​​ehdotuksia, joista tärkeimmät ovat kopiointi, leikkaaminen, liittäminen ja palautus. Jos kuitenkin napsautat kolmen vaakasuuntaisen ympyrän kuvaketta samassa osiossa, näkyviin tulee useita muita vaihtoehtoja, mukaan lukien viestin lähettäminen WhatsAppissa.

Tietenkin kannattaa muistaa, että tätä menetelmää on testattu puhelimissa, jotka käyttävät pää- ja raaka-Android-käyttöjärjestelmää (esim. Pixel-sarjan puhelimet) ja se on 100 % toteutettavissa (ainakin versioissa 9 ja Q). Kuten aiemmin mainittiin, Samsung OneUI‌ -käyttöjärjestelmä ei reagoi.