Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka lisään GIF-tiedoston Gmailiin?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka lisätä GIF Gmailiin?

GIF-kuvat ovat todella hauska ja vuorovaikutteinen tapa välittää viestejäsi, ja ne ovat suosittu valinta monissa keskusteluissa, joiden avulla saat asian esiin erityisen kiinnostavalla tavalla. Vaikka sähköposti on yksi tavanomaisimmista verkkokirjeenvaihdon menetelmistä, ei voi olla haittaa, jos lisäät keskusteluihisi hieman modernia tunnelmaa.

Jos haluat lisätä GIF-tiedoston sähköpostiisi saadaksesi sen kuulostamaan hieman yksinkertaisemmalta epätavanomaiselta, mutta et tiedä miten, tässä selitämme sinulle kaikki tavat lisätä GIF-tiedosto Gmailiin verkkosivuston tai Android-sovellusten kautta. ja iOS .

Voit lisätä GIF-tiedoston Androidin ja iOS:n Gmail-sovellukseen kahdella tavalla. Jos lisäät GIF-tiedoston liitteiden kautta (1. tapa), GIF näkyy sähköpostin liitteenä. Jos lisäät sen Gboardin kautta, se näkyy sähköpostisi tekstiosassa.

Tapa 1: liitteiden kautta

Avaa Gmail-sovellus, napauta sitten Luo sähköposti ja lisää GIF-tiedostoja sähköpostiin seuraamalla alla olevia ohjeita.

 • Näpäytä Kiinnitä (paperiliitin) -kuvake näytön yläreunassa olevan lähetyskuvakkeen vasemmalla puolella.
 • Napauta näkyviin tulevassa valikossa Liitä tiedosto tai Aseta asemasta Mahdollisuus.
 • Valitse sitten GIF, jonka haluat lisätä
 • Varmista siis, että olet ladannut GIF-tiedostot, jotka haluat lähettää toiselle henkilölle.

Lue myös: Kuinka estää sähköpostit Gmailissa?

Tapa 2: Gboardin kautta

Tämä menetelmä toimii vain, jos olet asettanut Gboardin puhelimen oletusnäppäimistöksi. GIF-tiedoston lisääminen sähköpostiin on helpompaa tällä menetelmällä, koska voit etsiä ja lisätä GIF-tiedostoja.

Avaa kirjoitusikkuna ja noudata alla olevia ohjeita lisätäksesi GIF-tiedostoja sähköpostiisi Gboardin kautta.

Kuinka lisään GIF-tiedoston Gmailiin? | Rehellinen. TekniikkaKuinka lisään GIF-tiedoston Gmailiin? | Rehellinen. Tekniikka
 • Näpäytä GIF Kuvake, toinen kuvake vasemmalta Gboard-työkalupalkissa.
 • Näkyviin tulee luettelo GIF-tiedostoista. Valitse jokin äskettäin käyttämistäsi GIF-tiedostoista tai selaa niitä näppäimistön yläosassa olevan ruudun avulla. Voit myös etsiä suosittuja GIF-tiedostoja käyttämällä hakukentän vieressä olevia vaihtoehtoja.

Lue myös: Kuinka määrittää Automaattinen vastaus Gmailissa?

Avaa Gmail tietokoneellasi, avaa kirjoitusikkuna ja lisää gifit Noudattamalla alla olevia ohjeita.

Liitä sähköpostiviesti napsauttamalla Kiinnitä (paperiliitin) Toinen vaihtoehto -kuvake vasemmalla työkalupalkissa näytön alareunassa olevan Lähetä-painikkeen vieressä. Gmail-sovelluksen tapaan verkkosivustolla voit joko lisätä GIF-tiedoston sähköpostin liitteenä tai lisätä tekstin riville.

Jos haluat lisätä GIF-tiedoston sähköpostin liitteeksi, napsauta Kiinnitä (paperiliitin) Symboli.

Jos haluat lisätä GIF-tiedoston näkyvän tekstissä linkin kautta tai Google Kuvista, napsauta Kuva Kolmas vaihtoehto -kuvake oikealta työkalupalkissa näytön alareunassa olevan Lähetä-painikkeen vieressä.

Kuinka lisään GIF-tiedoston Gmailiin? | Rehellinen. TekniikkaKuinka lisään GIF-tiedoston Gmailiin? | Rehellinen. Tekniikka

Lue myös: Kuinka vaihdan Gmail-profiilikuvani?

Lisää GIF suoraan sähköpostiin

Lataa GIF upotettuna napsauttamalla Valitse ladattava valokuva Napsauta kuvan lisäysikkunan keskellä olevaa painiketta. Jos käytät tätä vaihtoehtoa GIF-tiedoston lisäämiseen, se lisätään sähköpostiisi.

Kuinka lisään GIF-tiedoston Gmailiin? | Rehellinen. TekniikkaKuinka lisään GIF-tiedoston Gmailiin? | Rehellinen. Tekniikka

Lue myös: Gmail vs Gmail Go: Mitä eroa on?

Lisää GIF sähköpostiin URL-osoitteen kautta

Jos haluat ladata GIF-tiedoston linkin kautta, kopioi ja liitä GIF:n URL-osoite Lisää kuvan URL-osoite Laatikko.

Kuinka lisään GIF-tiedoston Gmailiin? | Rehellinen. TekniikkaKuinka lisään GIF-tiedoston Gmailiin? | Rehellinen. Tekniikka

Jos sinulla on jo GIF Google Kuvissasi, voit lähettää GIF-kuvan suoraan Valokuviin Lisää valokuva -ikkunassa.

Lue myös:Kuinka poistaa yhteystietoja Gmailista?