Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka lisään “kulma”-symbolin Wordiin?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka lisätä “kulma”-symboli Wordiin?

Microsoft Word on miljoonien suosikkidokumenttien editori, ja hyvästä syystä. Se tarjoaa lukuisia mukautusvaihtoehtoja, ja sitä voidaan suurelta osin pitää täydellisenä ratkaisuna asiakirjojen luomiseen.

Word ei rajoitu normaaliin kirjoittamiseen, vaan sitä voidaan käyttää myös matemaattisten yhtälöiden visualisointiin. Jos etsit kulmasymbolia tai suorakulmasymbolia Wordissa, mutta et löydä sitä, olet tullut oikeaan paikkaan tässä oppaassa.

Joten on kolme tapaa lisätä kulmasymboli Wordiin, ja tässä aloitamme helpoimmasta ja nopeimmasta.

Kopioi ja liitä Internetistä

Kopioi se mistä tahansa Internetistä ja liitä se Word-asiakirjaasi. Kyllä, se on niin yksinkertaista; yksinkertainen Internet-haku, korostus, Ctrl+C ja Ctrl+V.

Vaikka tämän pitäisi toimia useimmissa tapauksissa, jos symboli ei näy tai näkyy jostain syystä väärin, se voi johtua erosta merkistökoodausmallissa.

Lue myös: Kuinka muuntaa PDF Wordiksi?

Vaihtoehtoisesti voit käyttää myös kulman tai oikean kulman merkkikoodia, joka on 2220 ja 221F. Sinun tarvitsee vain syöttää koodi ja painaa ALT+X näppäimistölläsi.

Joten jos haluat lisätä kulmasymbolin Wordiin, kirjoita 2220 Word-asiakirjassasi ja paina sitten Alt+x näppäimistölläsi. Vastaavasti, jos haluat lisätä suorakaiteen muotoisen symbolin, kirjoita 221F ja sen jälkeen Alt+x näppäimistöllä.

Lue myös: Vesileiman lisääminen Microsoft Wordiin?

Vaikka edellä käsitellyt kaksi menetelmää ovat nopeampia kuin alla, jos mikään niistä ei jostain syystä toimi sinulle, lisää chevron-symboli Wordiin Noudattamalla alla olevia ohjeita.

Vaihe 1: Napsauta sitä Lisää vaihtoehto Word-asiakirjan yläreunassa olevasta työkalupalkista. Valitse nyt symboli ja sitten Lisää symboleja (sijaitsee näytettyjen Vaihtoehtojen oikeassa reunassa.)

Vaihe 2: Napsauta sen oikealla puolella olevaa nuolipainiketta osajoukko laatikossa symboli Explorer-laatikko ja valitse Matemaattiset operaattorit.

Kuinka lisään Kuinka lisään

Vaihtoehtoisesti voit myös kirjoittaa kulmasymbolin (2220) Unicoden sen viereiseen kenttään. Merkkikoodi.

Vaihe 3: Voit nyt nähdä tämän kulma Kuvake (katso kuvakaappaus alla). Valitse kuvake ja napsauta sitä Lisää Painike.

Kuinka lisään Kuinka lisään

Suorakaiteen muotoisen symbolin lisääminen Wordiin

Löydät myös oikean kulman kuvakkeen kulmakuvakkeen vasemmalla puolella samassa ikkunassa (katso kuvakaappaus alla).

Kuinka lisään Kuinka lisään

Lue myös: Kuinka tallentaa Word-asiakirja PDF-muodossa?

Sisällysluettelo