Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka lisään säätökerroksen Premiere Prossa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka lisätä säätötaso Premiere Prossa?

Premiere Pro on yksi maailman suosituimmista videonmuokkausohjelmista ja osa Adoben Creative Cloud -sovelluspakettia. Se on melko tehokas ja antaa käyttäjille mahdollisuuden muokata kaikkea Instagram Reelsistä kokonaisiin elokuviin, jolloin voit hallita muokkauksen kaikkia osa-alueita.

Tässä Artikkelissa puhumme säätötasoista ja niiden lisäämisestä Premiere Prossa.

Mikä on säätökerros?

Säätötaso on Premieren tyhjä taso, jonka avulla käyttäjät voivat lisätä tehosteita ja värikorjauksia useisiin tasoihin kerralla. Se on samanlainen kuin Photoshopin ja Illustratorin kaltaisten ohjelmien tasojen käsite, koska sen avulla voit lisätä tehosteita tiettyyn leikkeeseen (tai useisiin leikkeisiin) muuttamatta itse varsinaisen leikkeen Ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa, että jos et halua tiettyä tehostetta tai haluat käyttää sitä useisiin leikkeisiin, voit tehdä sen siirtämällä säätötasoa.

Voit katsoa alla olevan videon säätökerroksen lisäämisestä Premiere Prossa tai jatkaa artikkelin lukemista.

Kuinka lisään säätökerroksen Premiere Prossa?

Säätökerroksen lisääminen Premiere Prossa on helppoa. Seuraa vain näitä ohjeita.

Vaihe 1: Paina sitä Uusi kohde -painiketta Projekti Avaa ikkuna ja valitse Säätökerros. Vaihtoehtoisesti voit myös napsauttaa hiiren kakkospainikkeella välilyöntiä Projekti Avaa ikkuna ja valitse Uudet kohteet > Säätötaso.

Vaihe 2: Säätökerroksen ikkuna avautuu, jossa sinua pyydetään määrittämään säätökerroksen resoluutio ja kuvataajuus. Varmista, että nämä vastaavat järjestysasetuksiasi. Kun olet valmis, napsauta OK. ja säätökerros lisätään projektiisi.

Vaihe 3: Vedä ja pudota säätökerros Premiere Pron sarjaan.

Kun säätökerros on lisätty, voit aloittaa tehosteiden ja värikorjausten lisäämisen aivan kuten tavallisen leikkeen kanssa. Muutokset vaikuttavat kaikkiin säätökerroksen alla oleviin leikkeisiin.