Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka löydän tallennettuja videoita TikTokista?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka löytää tallennettuja videoita TikTokista?

TikTok on aina opas suosituimpiin ja jaetuimpiin videoihin. Sen avulla käyttäjät voivat luoda lyhyitä videoita, joiden pituus vaihtelee 15 sekunnista 10 minuuttiin. Heikkenevän huomionkestomme ja TikTok-videoiden lyhyen keston vuoksi voit aina ladata tai tykätä mistä tahansa TikTok-videosta, josta pidät.

Tässä artikkelissa annamme nopean oppaan siitä, kuinka voit löytää tallennettuja videoita TikTokista ja löytää minkä tahansa haluamasi videon sen sijaan, että tallennat sen myöhempää käyttöä varten.

Näkevätkö ihmiset sinut ylösalaisin? TikTok-palapeli

Voit tarkastella tallennettuja videoitasi sekä verkossa Sovelluksessa että offline-tilassa galleriassasi. Voit tehdä saman seuraavasti:

Etsi tallennettuja TikTok-videoita verkosta

Koska TikTok on kyse videoiden luomisesta ja jakamisesta, he suunnittelivat sovelluksensa helpottamaan tallennettujen videoiden löytämistä. Voit tehdä tämän kahdella tavalla:

  • Siirry pääprofiilisivullesi napsauttamalla profiilikuvaasi tai -kuvaketta Minä vaihtoehto TikTok-sovelluksen oikeassa alakulmassa.
  • Täällä, jos napautat sydänkuvaketta sivusi keskellä, kaikki “tykätyt” videosi näkyvät sinulle.
  • Yläreunassa, profiilisi näytön alla, vaihtoehdon vieressä, jossa lukee: muokkaa profiilia, löydät kirjanmerkkikuvakkeen. Jos napautat sitä, sinut ohjataan uudelleen Suosikit sovelluksen osa. Napauta tästä Videot Mahdollisuus löytää tallentamasi videot verkosta.

Kaikkia TikTokin videoita ei voi tallentaa tai ladata. Jos henkilö, jonka TikTok haluat tallentaa, on sammuttanut TikTokin Videoiden lataukset kiihottua Lataukset Jos valitset tämän vaihtoehdon sovelluksesi Tietosuoja-osiossa, voit katsella videoitasi vain verkossa.

Etsi tallennettuja TikTok-videoita offline-tilassa

Löydät tallentamasi videot offline-tilassa etsimällä albumia, jonka nimi on puhelimen galleriassa tai kameran rullassa > Albumit > Tikkutakki > Täältä löydät kaikki tallentamasi TikTok-videosi. Näissä videoissa on TikTok-vesileima.

Jos olet huolissasi siitä, lähettääkö TikTok ilmoituksen, kun lataat tai tallennat heidän videoitaan, ilmoitusta ei lähetetä. Jos TikTok kuitenkin havaitsee haitallisen toiminnan tai videoidensa käytön ilman omistajan lupaa, sillä voi olla vakavia seurauksia.

Voit siirtyä seuraavaan osaan, jos tiedät jo kuinka tallentaa video. Jos et tiedä tapaa tallentaa videoita TikTokiin, voit tehdä sen seuraavilla vaiheilla:

  • Avaa TikTok-video. Sivun oikeasta alakulmasta löydät nuolesymbolin. Napauta tätä painiketta.
  • Hae eri näytettyjen Vaihtoehtojen joukosta Tallenna video -vaihtoehto ja napauta tätä vaihtoehtoa tallentaaksesi videon offline-tilaan.
  • Voit myös napauttaa Lisää suosikkeihin tallentaaksesi videosi verkkoon.

Sinut ohjataan tallentamaasi videoon ja alareunaan tulee viesti, jossa sanotaan, että video on tallennettu.

Ilmoittaako TikTok kuvakaappauksista?