Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka löydän Telegram-kanavia ja -ryhmiä ja liityn niihin?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka löytää Telegram-kanavia ja ryhmiä ja liittyä niihin?

Yksi tärkeimmistä käyttötapauksista, joissa Telegram-sovellus on luonut kapean käyttäjäkunnan, ovat sen kanavat ja ryhmät, jotka tarjoavat useita ainutlaatuisia Ominaisuuksia, joustavuutta sekä valtavat tiedostojen jakamisrajat. Sinulla voi olla rajattomasti kanavan tilaajia sekä satoja tuhansia julkisen ryhmän jäseniä. Suurten tiedostojen (GB) jakaminen ryhmien ja kanavien kanssa on myös sallittua, mikä on myös suuri syy Telegram-kanavien ja -ryhmien suosioon.

Telegramista löytyy monenlaisia ​​ryhmiä ja kanavia, mukaan lukien suurilta yrityksiltä, ​​uutiskanavilla, blogeista ja useista muista lähteistä sekä genreistä, kuten teknologiasta ja ruoanlaitosta. Elokuvat ja muut – melkein kaikki auringon alla, mistä voit muuten löytää keskustelua Internetistä.

Jos olet uusi Telegramin käyttäjä etkä tiedä, miten toimia, voit löytää julkisen Telegram-kanavan tai -ryhmän ja liittyä siihen. Jos järjestelmänvalvoja on asettanut Telegram-kanavan tai -ryhmän yksityiseksi, tarvitset sieltä suoran linkin liittyäksesi.

Lue myös: Kuinka varmuuskopioida Telegram-keskustelut?

Käynnistä Telegram-sovellus ja seuraa ohjeita löytääksesi Telegram-kanava ja liittyäksesi siihen.

  • Näpäytä Etsi -kuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa.
  • Anna sen kanavan nimi, johon haluat liittyä tai joka kiinnostaa sinua (ruoanlaitto, ohjelmistot, elokuvat jne.) ja napauta kanavaa.
  • Kanava avautuu. Näpäytä Kytkeä -Painiketta näytön alareunassa.
  • Tämän jälkeen näyttöön tulee vahvistusviesti Olet liittynyt kanavaan.

Lue myös: Kuinka jakaa Telegram-kanavalinkki?

Telegram-ryhmään hakemisen ja siihen liittymisen vaiheet ovat enimmäkseen samat kuin Telegram-kanavan etsiminen ja liittyminen. Käynnistä Telegram-sovellus ja seuraa ohjeita löytääksesi Telegram-ryhmän ja liittyäksesi siihen.

Kuinka löydän Telegram-kanavia ja -ryhmiä ja liityn niihin?Kuinka löydän Telegram-kanavia ja -ryhmiä ja liityn niihin?
  • Näpäytä Etsi -kuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa.
  • Anna sen ryhmän nimi, johon haluat liittyä tai joka kiinnostaa sinua (ruoanlaitto, ohjelmistot, elokuvat jne.) ja napauta kanavaa.
  • Tämä ryhmä avautuu. Näpäytä Kytkeä -painiketta näytön alareunassa.
  • Tämän jälkeen näyttöön tulee vahvistusviesti Olet liittynyt ryhmään.

Suurin ero Telegram-kanavan ja ryhmän haun välillä on se, että ryhmät näyttävät hakutuloksissasi “jäsenten” lukumäärän nimensä alla, kun taas kanavat näyttävät sen sijaan “tilaajien” määrän.

Lue myös:Kuinka luodaan Telegram-kanava?