Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka löytää Zoom-kokouksen salasana PC:llä ja mobiililaitteilla?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka löytää Zoom-kokouksen salasana PC:llä ja mobiililaitteilla?

Zoomista on viime aikoina tullut olennainen osa elämäämme, sillä lähes kaikki tapaamiset järjestetään verkossa. Vaikka sovellus oli aiemmin suhteellisen tuntematon, sen lataukset ovat lisääntyneet viimeisen vuoden aikana, mikä on myös paljastanut joitakin sen puutteita.

Zoom-kokoukset ovat usein olleet haavoittuvia Zoombombingille, termille, jota käytetään satunnaisten ihmisten liittyessä kokoukseen saatuaan käsiinsä kokouslinkin. Voit suojata kokouksesi salasanalla, mutta tämä ei ollut vakiovaihtoehto.

Koska nämä roskapostit ja muut turvatoimenpiteet lisääntyvät, Zoom-kokoukset ovat nyt oletuksena suojattu salasanalla. Zoom luo nämä salasanat automaattisesti, joten käyttäjiltä ei vaadita ylimääräistä vaivaa.

Tässä artikkelissa puhumme Zoom-kokouksen salasanojen löytämisestä.

Huomaa, että sinulla on pääsy kokouksen salasanaan vain, jos olet kokouksen isäntä. On sinun vastuullasi ilmoittaa tämä salasana kaikille osallistujille.

Lue myös: Kuinka saada gallerianäkymä Zoomissa?

Vaihe 1: Käynnistä Zoom-sovellus tietokoneellasi ja napsauta Uusi kokous.

Vaihe 2: Kun olet kokouksessa, napsauta vieressä olevaa ylänuolta Osallistuja.

Kuinka löytää Zoom-kokouksen salasana PC:llä ja mobiililaitteilla?Kuinka löytää Zoom-kokouksen salasana PC:llä ja mobiililaitteilla?

Vaihe 3: Klikkaa Kutsu. Voit myös käyttää pikanäppäintä Alt+I.

Kuinka löytää Zoom-kokouksen salasana PC:llä ja mobiililaitteilla?Kuinka löytää Zoom-kokouksen salasana PC:llä ja mobiililaitteilla?

Tulet näkemään sen Kokouksen pääsykoodi kirjoitettu oikeaan alakulmaan Kutsu Ikkuna.

Kuinka löytää Zoom-kokouksen salasana PC:llä ja mobiililaitteilla?Kuinka löytää Zoom-kokouksen salasana PC:llä ja mobiililaitteilla?

Vahvista kokouksen salasana kutsujen avulla

Zoom-kutsuissa on kaikki tarvittavat tunnistetiedot, jotka kopioidaan leikepöydällesi, kun kopioit kutsun. Näin pääset niihin käsiksi.

Vaihe 1: Napsauta sitä Kopioi kutsu Painike. Tämä kopioi kaikki kaikkien tarvitsemat tärkeät kokouksen kirjautumistiedot leikepöydällesi.

Vaihe 2: Löydät kokouksen pääsykoodin liittämällä kutsun tekstikenttään.

Tarkista kokouksen salasana kokouksen sisältä

Toinen tapa tarkistaa kokouksen salasana ja kutsua muita on napsauttaa vihreää kilpikuvaketta oikeassa yläkulmassa. Täältä löydät kaikki tarvittavat tiedot.

Lue myös: Mitä Zoom-isäntä voi nähdä, kun jaat näytön?

Tarkistetaan ajoitetun kokouksen zoomaussalasanat

Zoom näyttää sinulle kokouksen pääsykoodin, kun ajoitat sen, mutta salasanan uudelleen Vahvistaminen ei ole iso asia.

Vaihe 1: Napsauta kolmea vaakasuuntaista pistettä kokouksen nimen vieressä.

Vaihe 2: Klikkaa Kopioi kutsu ja liitä kutsu tekstikenttään salasanan näyttämiseksi.

Vahvista kokouksen salasana muokkaamalla

Vaihe 1: Klikkaa Muokata ja kokouksen salasanan mukana tulee valintaikkuna.

Vaihe 2: Näet kokouksen pääsykoodin alla Turvallisuus osio.

Jos käytät Zoom-mobiilisovellusta, noudata näitä ohjeita.

  • Käynnistä Zoom-sovellus ja napauta Uusi kokous.
  • Valitse asetuksesi ja napauta Aloita kokous.
  • Napauta yläreunassa olevaa vihreää kilpikuvaketta.
  • Näet kaikki kokouksen kirjautumistiedot, pääsykoodi mukaan lukien.

Isäntänä sinun vastuullasi on antaa kokouksen pääsykoodi kaikille osallistujille. Voit jakaa pääsykoodin sähköpostitse tai Zoom-yhteystietojesi kautta. Vaihtoehtoisesti voit kopioida kutsun ja lähettää sen osallistujille haluamallasi tavalla.

Sovellusta käyttäessäsi voit jakaa linkin lähes millä tahansa puhelimesi viestisovelluksella Zoomin sisäänrakennetun jakamisvaihtoehdon avulla, tai voit yksinkertaisesti kopioida kutsulinkin ja lähettää sen osallistujille.

Vaikka Zoom-Sovelluksessa on mahdollisuus poistaa salasanasuojaus käytöstä, tämä vaihtoehto on estetty ilmaisilla perustileillä. Sinun on ostettava yksi Zoomin kolmesta maksullisesta tilauksesta käyttääksesi tätä asetusta.

Näitä asetuksia ei myöskään voi käyttää Zoom-asiakasohjelman kautta. Sinun täytyy avata omasi Profiilin asetussivu Zoomin verkkosivuilla.

Jos kokouksen salasana ei toimi, varmista, että kirjoitat salasanan oikein ja oikeinkirjoitettuna, vaan varmista myös, että kokous on edelleen aktiivinen ja onko isäntä lukinnut sen vai ei.

Lue myös: Kuinka sammutan kamerani zoomauksen aikana?