Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka määrittää yksityisyysasetukset WhatsAppissa

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Yksityisyysasetusten määrittäminen WhatsAppissa

WhatsApp on yksi yleisimmin käytetyistä chat-alustoista nykyään ja sen käyttäjien määrä kasvaa joka vuosi. WhatsAppista on nyt tullut laaja verkko, johon ihmiset voivat helposti muodostaa yhteyden.

Viestisovelluksia käytettäessä meidän tulee aina ottaa huomioon yksi tärkeä näkökohta: tarvittavat tietosuoja-asetukset.

Nämä asetukset menevät salausta pidemmälle ja tarkoittavat enemmän tietojesi suojaamista muilta ihmisiltä kuin yhteystiedoiltasi (ja Mahdollisesti jopa yhteystiedoiltasi).

WhatsApp on integroinut erityisen tietosuojatoiminnon Luokka suojellakseen käyttäjiensä yksityisyyttä. Kun siirryt Tietosuoja-osioon, sinulle esitetään useita vaihtoehtoja, joista keskustelemme alla.

Määritä WhatsApp-tietosuojaasetukset

Käynnistä sovellus ja syötä yksityisyysasetukset WhatsAppiin.

Android-puhelimissa napauta pystysuoraa pistekuvaketta oikeassa yläkulmassa ja valitse sitten Asenne. Valitse asetussivulla ensimmäinen vaihtoehto. Tilija napauta seuraavaa näyttöä yksityisyyttä.

Napauta asetusta Jos käytät iPhonea, napsauta oikeassa alakulmassa olevaa välilehteä siirtyäksesi ja valitaksesi asetussivun Asenne. Valitse sitten ensimmäinen vaihtoehto. Tilija napauta “Tietosuoja” Asetukset-sivun seuraavassa näytössä.

Ja tietosuojasivulla on useita vaihtoehtoja käyttäjän yksityisyyden suojaamiseen, joista kerromme alla erikseen.

WhatsAppin tietosuoja-asetukset

Viimeinen vierailu WhatsAppissa

Mukauta viimeinen vierailu WhatsAppissa

Viimeksi nähty Tämä vaihtoehto näyttää muille käyttäjille online-tilasi. Asettamalla tämän vaihtoehdon määrität, kuka tietää viimeisimmästä vierailustasi. Kun olet valinnut Viimeksi nähty Vaihtoehto Näkyviin tulee pieni ikkuna, jossa on kolme vaihtoehtoa.

  • Kaikki: Jos valitset tämän vaihtoehdon, kaikille WhatsApp-käyttäjille, joilla on numerosi (vaikka sinulla ei olisi heidän numeronsa yleisössäsi), ilmoitetaan viimeisestä vierailustasi.
  • Yhteystietoni: Jos valitset tämän vaihtoehdon, vain käyttäjät, joiden numerot olet tallentanut yhteystietoluetteloosi, näkevät online-tilasi.
  • Ei kukaan: Alkaen Jos valitset tämän vaihtoehdon, et anna kenenkään käyttäjän nähdä online-tilaasi. Huomaa, että jos valitset tämän vaihtoehdon, et voi nähdä muiden käyttäjien viimeisiä käyntejä.

Katso profiilikuva WhatsAppissa

WhatsApp-profiilikuvien tietosuoja-asetukset

Kuka WhatsAppissa voi nähdä profiilikuvasi? Profiilikuva WhatsApp-tietosuoja-asetuksissa oleva vaihtoehto määrittää, kuka näkee profiilikuvasi.

  • Kaikki: Jos valitset tämän vaihtoehdon, kaikki WhatsApp-käyttäjät, joilla on numerosi (vaikka sinulla ei olisi heidän numeronsa yleisössäsi), näkevät profiilikuvasi.
  • Yhteystietoni: Jos valitset tämän vaihtoehdon, vain yhteystietoluettelosi näkee profiilikuvasi.
  • Ei kukaan: Jos valitset tämän vaihtoehdon, et anna kenenkään käyttäjän tarkastella profiilikuvaasi.

Katso Tietoja WhatsAppista

Tietoja WhatsAppin tietosuoja-asetuksista

“Tietoja” on sinua koskeva teksti, joka näkyy profiilitiedoissasi. Valitsemalla Noin vaihtoehto kohdassa yksityisyyttä Osiossa voit hallita, kuka näkee tähän osioon lisätyn tekstin.

  • Kaikki: Jos valitset tämän vaihtoehdon, kaikki WhatsApp-käyttäjät, joilla on numerosi (vaikka sinulla ei olisi heidän numeronsa yleisössäsi), näkevät Tietoja-osion.
  • Yhteystietoni: Jos valitset tämän vaihtoehdon, vain yhteystietoluettelosi näkee tietotekstin.
  • Ei kukaan Jos valitset tämän vaihtoehdon, kuka tahansa käyttäjä voi tarkastella tietotekstiäsi.

Katso tila WhatsAppissa

Tila-asetukset WhatsAppissa

Tila on elokuva, valokuva tai teksti, joka näkyy vain Tila-välilehdessä 24 tunnin ajan. Voit julkaista tilasi erityisellä Tila-välilehdellä ja nähdä yleisösi julkaisut. Voit hallita, ketkä voivat nähdä nämä viestit Napauttamalla Tilanne tietosuojassa Asetukset-osio.

  • Yhteystietoni: Jos valitset tämän vaihtoehdon, vain yleisösi näkee tilasi.
  • Omat yhteystiedot paitsi Tämän vaihtoehdon valitseminen vie sinut WhatsApp-yhteystietoluetteloon, jossa voit määrittää, ketkä kontakteistasi eivät saa nähdä lähettämääsi tilaa.
  • Jaa vain: Tämän vaihtoehdon valitseminen vie sinut yhteystietoluetteloosi, jossa voit määrittää, ketkä kontaktit voivat nähdä tilasi.

Katso lukukuittaukset WhatsAppissa

Yksityisyysasetukset Lue kuitit WhatsAppissa

Lue kuitit ovat sinisiä pisteitä, jotka osoittavat, luettiinko lähetetty viesti vai ei. Jos poistat tämän vaihtoehdon käytöstä, muut eivät tiedä, oletko nähnyt heidän lähettämänsä kirjeen. Toisaalta ei ole mitään keinoa selvittää. Huomaa, että jos poistat lukukuittaukset käytöstä, et näe, kuka on katsonut tilasi.

Oletusviestiajastin WhatsAppissa

Viestiajastimen oletustietosuoja-asetukset WhatsAppissa

Oletusviestiajastin määrittää pitkien viestien keston. Tämän asetuksen asettamisen jälkeen kaikki henkilökohtaisen chatin viestit katoavat määritetyn ajan kuluttua (yksi päivä, viikko, kolme kuukautta). Tämä asetus koskee vain uusia keskusteluja.

Kuinka lisätä WhatsApp-ryhmiä

Voit hallita, kuka voi lisätä sinut WhatsApp-ryhmiin napauttamalla Tietosuojaryhmät Asetukset-osio.

WhatsApp-ryhmien tietosuoja-asetukset

  • Kaikki: Valitsemalla tämän vaihtoehdon kaikki WhatsApp-käyttäjät, joilla on numerosi (vaikka sinulla ei olisi heidän numeronsa yleisössäsi), voivat lisätä sinut WhatsApp-ryhmiin.
  • Yhteystietoni: Jos valitset tämän vaihtoehdon, voit lisätä vain yhteystietoluettelosi ryhmiin.
  • Omat yhteystiedot paitsi Tämän vaihtoehdon valitseminen vie sinut WhatsApp-yhteystietoluetteloon saadaksesi luvan lisätä itsesi ryhmään valitsemiesi yhteystietojen joukosta.

Live-sijainti WhatsAppissa

Yksityisyysasetukset live-sijainnista WhatsAppissa

WhatsApp antaa sinun jakaa sijaintisi yleisösi kanssa jonkin aikaa. Tietosuojan Live Location -osiossa näet, kenen kanssa jaat tällä hetkellä live-sivustosi. Lopeta live-jakaminen napauttamalla Lopeta jakaminen Painike.

Estetyt yleisöasetukset WhatsAppissa

Estettyjen yhteystietojen asetukset WhatsAppissa

Jos olet estänyt ihmisiä WhatsAppissa, jotta he eivät voi enää kommunikoida kanssasi, näet heistä tiedot alla Estetyt yhteystiedot osio. Valitsemalla tämän sivun yläreunassa olevan kuvakkeen oikeasta kulmasta voit lisätä ihmisiä kontakteistasi estettyjen luetteloon Androidissa. Napauta iPhonessa Lisää uusi lisätäksesi viittauksen tähän luetteloon. Lisäksi, jos haluat poistaa henkilön estettyjen luettelosta, napauta hänen nimeään Estetyt yhteystiedot -sivulla ja valitse Avata.

Estä kirjautuminen WhatsApp-sovellukseen

WhatsApp-blokki

Viimeinen vaihtoehto “Tietosuoja”-osiossa on Sormenjälkilukitus Vaihtoehto Androidille ja Näytön lukitus vaihtoehto iPhonessa. Jos otat tämän vaihtoehdon käyttöön, sinun on käytettävä sormenjälkeäsi WhatsApp-sovelluksen avaamiseen Androidissa ja Facebook-tunnuksesi iPhonessa. Tässä osiossa voit määrittää, kuinka kauan WhatsAppin estäminen kestää.

Androidissa aktivoimalla Näytä sisältö ilmoituksissa Sormenjälkilukitussivun alareunassa olevan vaihtoehdon avulla näet lähettäjän nimen ja hänen lähettämänsä viestin.

***

Toivomme, että tämän artikkelin opetusohjelmat auttoivat sinua määrittämään WhatsApp-tilisi tietosuojan paremmin. Jos sinulla on kysyttävää WhatsApp-tietosuoja-asetusten määrittämisestä, ota meihin yhteyttä.