Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka muokkaan Instagram-sivuani?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka voin mukauttaa Instagram-sivuni?

Jotta voit esitellä itsesi paremmin tällä alueella ja antaa muiden tunnistaa sinut paremmin, sinun on täytettävä uudet tilitietosi.

Mukauta Instagram-tiliäsi

Jos haluat Instagram-tilisi olevan henkilökohtainen tili, jonka vain tietyt ihmiset voivat nähdä luvallasi, sinun on napautettava profiilisivusi oikeassa yläkulmassa olevaa asetuskuvaketta. Kosketus Asenneja napauta sitten Yksityisyys.

Vaihtaa yksityiselle tilille Napsauta seuraavassa näytössä ja ota käyttöön “Yksityinen tili” -vaihtoehto.

Mukauta Instagram-profiiliasi

Käytössä muokkaa profiilia Sivulla voit vaihtaa profiilikuvaasi, nimeäsi ja käyttäjätunnustasi sekä lisätä verkkosivuston ja bion. Jos haluat muuttaa käyttäjän perustietoja, sinun on kirjauduttava profiilisivullesi ja napautettava “Muokkaa profiilia” -painiketta.

Mukauta Instagram-tiliäsi

Vaihda Instagram-profiilikuva.

Napauta Muokkaa profiilia -painiketta. Voit vaihtaa profiilikuvasi tämän sivun yläreunassa napsauttamalla Vaihda profiilikuva nykyisen profiilikuvan alla.

Mukauta Instagram-tiliäsi

Napautettuasi “Vaihda profiilikuvaa”, Instagram antaa sinulle kolme vaihtoehtoa:

  • Uusi profiilikuva: Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat valita kuvan galleriasta tai ottaa tilannekuvan puhelimen kameralla
  • Tuo Facebookista: Tämän vaihtoehdon avulla voit lisätä profiilikuvan Facebook-sivultasi.
  • Poista valokuva: Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat poistaa profiilisi.

Valitse jokin näistä vaihtoehdoista tavoitteesi mukaan. Tässä esimerkissä valitsimme Uusi profiilikuva -vaihtoehdon korvataksemme nykyisen profiilikuvan halutulla galleriassa. Kun olet valinnut kuvan galleriasta, jatka Napauttamalla näytön oikeassa yläkulmassa olevaa nuolta.

Mukauta Instagram-tiliäsi

Muokkaa ja valitse kuvallesi suodatin seuraavalla sivulla. Jos haluat, muokkaa kuvaa ja viimeistele kuvan muokkaus napsauttamalla nuolta sivun oikeassa yläkulmassa.

Muuta Instagram-tilin nimi ja tunnus.

Siirry Muokkaa profiilia -sivulle vaihtaaksesi nimesi ja käyttäjänimesi. Huomaa, että Instagram sallii sinun vaihtaa tilisi nimen vain kahdesti. Tämän jälkeen sinun on odotettava 14 päivää ennen kuin voit vaihtaa nimesi uudelleen.

Mukauta Instagram-tiliäsi

Voit muuttaa nimeä napauttamalla sen vieressä olevaa kenttää Sukunimipoista nykyinen nimi ja anna uusi nimi.

muuttaaksesi sitä Käyttäjätunnuskosketa käyttäjänimen vieressä olevaa ruutua, poista nykyinen tunnus ja kirjoita uusi käyttäjätunnus.

Älä unohda tehdä muutoksia napauttamalla valintamerkkikuvaketta oikeassa yläkulmassa.

Lisää verkkosivusto ja bio Instagram-tilillesi.

Jos haluat lisätä verkkosivustosi osoitteen profiiliisi Muokkaa profiilia -sivulla, napauta vieressä olevaa ruutua Verkkosivusto ja lisää sivuston osoite.

Jos haluat myös lisätä lyhyen kuvauksen itsestäsi profiiliin, napauta kohtaa “Biografia” ja kirjoita teksti.

Älä unohda tehdä muutoksia napauttamalla valintamerkkikuvaketta oikeassa yläkulmassa.

Muokkaa henkilökohtaisia ​​Instagram-tilin tietoja

Henkilökohtaiset tiedot, kuten syntymä, sukupuoli, yhteysnumero ja sähköpostiosoite, ovat osio, jonka käyttäjiä kehotetaan täyttämään. The Henkilökohtaisia ​​tietoja Osio on sivu, jolle henkilötietosi tallennetaan. Näitä tietoja ei näytetä julkisessa profiilissasi. Jotta voit hallita Instagram-tiliäsi paremmin ja muiden on helpompi löytää sinut, on parempi antaa sekä sähköpostiosoite että yhteysnumero.

Napsauta profiilisivusi oikeassa yläkulmassa olevaa Asetukset-kuvaketta ja valitse Asetukset Asenne. Valitse asetusvalikosta Tilisitten syötä se Henkilökohtaisia ​​tietoja osio.

Muokkaa henkilökohtaisia ​​Instagram-tilin tietoja

Tällä sivulla voit lisätä matkapuhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi profiiliisi. Kun olet lisännyt jokaisen kohteen, sinun on syötettävä vahvistuskoodi, jonka Instagram lähettää matkapuhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen, jotta matkapuhelinnumero tai sähköpostiosoite rekisteröidään tilillesi.

Vuonna Sukupuoli Kohdassa voit myös määrittää sukupuolen tai jättää sen tuntematta. Vuonna Syntymäpäivä Voit myös muokata syntymäaikaa “Syntymäaika”-osiossa.

Sisällysluettelo