Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka muuntaa PDF PPT: ksi?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka muuntaa PDF PPT:ksi?

Portable Document Format -tiedostot, jotka tunnetaan yleisesti PDF-tiedostoina, ovat suhteellisen yleisiä. Lähes kaikki asiakirjat, erityisesti Internetissä, ovat PDF-muodossa. Parasta tässä muodossa on kuitenkin, että se voidaan helposti muuntaa muihin tiedostomuotoihin.

Tässä Artikkelissa puhumme siitä, kuinka PDF-tiedosto muunnetaan PPT-tiedostoksi, jota voidaan käyttää esityksenä Microsoft PowerPointissa.

Yllättäen ei yhtään. Verkossa on useita upeita PDF–PPT-muuntimia, joiden avulla voit ladata tiedostosi ja muuntaa sen haluamaasi muotoon, tässä tapauksessa PPT:hen.

Vaikka käytät Adobe Acrobat Pro DC:tä, voit helposti muuntaa lähes kaikki Microsoft Office 365 -tiedostot PDF-muotoon ja PDF-tiedostosta. Ohjelmiston avulla voit myös muuntaa HTML:n PDF-muotoon, muokata PDF-tiedostoja sisäänrakennetulla OCR:llä (optinen merkintunnistus), yhdistää tai jakaa PDF-tiedostoja ja paljon muuta.

Jos sinulla ei kuitenkaan ole ohjelmistoa, sinun ei tarvitse huolehtia. Kuten jo mainittiin, kaikki tämä voidaan tehdä itse Adobe Acrobatin ilmaisilla verkkotyökaluilla.

Ylennetty

UPDF on all-in-one PDF-muunnin, joka tukee PDF-tiedostojen lukemista, huomautuksia, muokkaamista, muuntamista, salausta, allekirjoittamista, pakkaamista ja järjestämistä. Käyttäjät voivat myös käyttää UPDF:ää lomakkeiden täyttämiseen ja tiedostojen yhdistämiseen PDF-tiedostoksi. UPDF on saatavilla Windowsille, Macille, iOS:lle ja Androidille. UPDF-lisenssiä voidaan käyttää eri alustoilla. UPDF tukee PDF:n muuntamista Wordiksi, Exceliksi, PowerPointiksi, Rich Textiksi, tekstiksi, kuvaksi (JPG, PNG, TIFF, GIF), HTML:ksi, XML:ksi ja PDF/A:ksi.

Adoben PDF-PPT-muunnin toimii hyvin tälle toiminnalle. Voit kuitenkin kokeilla kolmannen osapuolen PDF-työkaluja, jos etsit vaihtoehtoja.

Tässä artikkelissa käytämme Adobe Acrobat -muunninta.

Vaihe 1: Siirry Adobe Acrobat PDF to PPT -muunninsivulle ja napsauta Valitse tiedosto Painike. Vaihtoehtoisesti voit vetää ja pudottaa tiedoston sivulle.

Kuinka muuntaa PDF PPT: ksi?Kuinka muuntaa PDF PPT: ksi?

Vaihe 2: Työkalu muuntaa tiedostosi PPT-muotoon ja käsittelee jokaista sivua yhtenä diana. Paina sitä ladata Lataa tiedosto napsauttamalla Painiketta.

Kuinka muuntaa PDF PPT: ksi?Kuinka muuntaa PDF PPT: ksi?

Jos sinulla on Adobe-tili tai haluat luoda sellaisen, voit nyt tallentaa tämän tiedoston verkkoon ja jakaa linkkejä muiden kanssa. Muussa tapauksessa tiedostosi poistetaan palvelimelta, kun poistut sivulta.