Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka muuntaa valokuvat kuvakkeiksi (7 ilmaista verkkosivustoa)

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka muuntaa valokuvat kuvakkeiksi (7 ilmaista verkkosivustoa)

Kuvakkeet ja Kun kyse on verkkosivustosta, liiketoimintastrategia, jolla verkkosivuston vierailija muunnetaan asiakkaaksi, on erittäin tärkeä. Mitään pieniä yksityiskohtia ei pidä jättää huomiotta.

Kuvaa, josta tulee symboli, kutsutaan hanaksi. Faw-kuvakkeet ovat pieniä kuvakuvakkeita, jotka näkyvät verkkosivuston otsikon vieressä selainikkunassa. Koska niitä käytetään myös sovelluskuvakkeina työpöydällä, ne vaativat ainakin muutaman eri kokoisen mahtuakseen yhteen kuvakkeeseen ICO Tiedosto. Useimmissa tapauksissa PNG-tiedostoa käytetään FAO-symbolina.

FAW-kuvake on tärkeä, koska käyttäjät etsivät jatkuvasti tietoa useiden verkkosivustojen selaimen välilehdistä kerralla. Faw-kuvakkeet auttavat käyttäjiä tunnistamaan verkkosivuston sisällön ja brändin nopeammin ja tekevät käyttökokemuksesta houkuttelevamman.

Monet ilmaiset kuvakkeiden luojat auttavat sen luomisessa. Tässä on seitsemän ilmaista online-työkalua Faw Icon Makerille.

Parhaat ratkaisut ICO-tiedostoille

Ensimmäinen askel ennen Faw Iconien luomista on oppia lisää niistä, mukaan lukien niiden parhaat ratkaisut ja vaatimukset.

Termi “favicon” yhdistää kaksi “suosikkisymboli” -parvia. Kuvakkeet, jotka näkyvät verkkosivustojen otsikoina selaimen yläosassa.

Faw-symbolin on oltava tietyn kokoinen. Muuten selaimet ja laitteet eivät käytä niitä.

Vaaditut vähimmäiskoot ovat:

  • 16 × 16 pikseliä selaimille
  • 32 × 32 pikseliä työpöydän tehtäväpalkkiin
  • 96 × 96 pikseliä Faw-työpöytäsovelluskuvakkeille
  • 180 × 180 pikseliä iOS- ja Android-laitteille

Voit valita kooksi 16 × 16 pikseliä tai 32 × 32 pikseliä. Jos tuotemerkki ja sijainti ei kiinnosta, riittää, että käytät jotakin kokoa.

On parempi seurata parhaita ratkaisuja faw-kuvakkeiden luomiseen:

  • Niiden tulee olla yksinkertaisia, eivätkä liian muotoiltuja, jotta ne olisivat selvästi näkyvissä pienissäkin koossa.
  • Käytä värjäämiseen yhtä tai kahta väriä, enintään kolmea väriä.
  • Faw-symbolien tulee olla kaksivärisiä, 8- tai 24-bittisiä.
  • Faw-symbolit eivät saa sisältää liikaa rivejä tai kirjaimia.
  • Vaikka sinulla voi olla selkeä tausta, huomaa, että Apple-laitteet eivät salli tätä.
  • Faw-symbolien on vastattava brändiä ja logoa.

Parhaat ilmaiset Faw-kuvakkeentekijät

Jos haluat luoda yksinkertaisia ​​FAW-kuvakkeita tai ladata kuvan, joka on oikean kokoinen ja joka voidaan muuntaa ICO-kuvatiedostoksi, olemme yksinkertaistaneet työtäsi ja esittelemme täällä joitakin ilmaisia ​​FAVICON-rakentajia.

Järjestystä ei ole asetettu, koska nämä ovat kaikki hienoja vaihtoehtoja, joiden avulla voit luoda Faw-kuvakkeen muutamalla napsautuksella. Kun olet luonut faviconit, voit ladata ne ja käyttää niitä ilmaiseksi.

1- Favicon

Tämä rakentaja voi luoda suosikkeja tekstistä, kuvista tai hymiöistä.

Tekstipohjaisen vaihtoehdon avulla voit valita taustan värin ja muodon, fontin ja koon sekä fontin värin. Faw Icon Builder käyttää Google Fontsia yli 800 fontilla.

Voit ladata tiedoston FAO icon makeriin tehdäksesi siitä oikean koon. Tai lataa muutama emoji-kuvake monista vaihtoehdoista.

Luotu favicon toimii kaikilla selaimilla ja alustoilla.

2 – Favicon Generator.org

Tämän ilmaisen favicon builderin avulla voit ladata kuvatiedoston ja valita tavallisen 16×16 pikselin koon verkkoselaimille tai suuremman koon Androidille, Microsoftille ja iOS:lle.

On Vaihtoehto, jonka avulla voit tallentaa nykyisen kuvan mitat sen neliöimisen sijaan. Muista tietysti, että Faw-symbolin lopputulos on erilainen riippumatta siitä, onko tämä vaihtoehto käytössä vai ei.

3 – todellinen favicon-generaattori

Tämä favicon builder on ainutlaatuinen, koska se on yksi harvoista kohteista, joka sisältää selainemulaattorin esikatselun, jotta voit nähdä faviconin koon ja muunnoksen.

Lisäksi saat sen kaikenkokoisina kaikille selaimille, käyttöjärjestelmille ja useimmille teknologioille.

Ainoa vaihtoehto on kuitenkin valita kuva tallennettavaksi faviconiksi.

4- Favicon. cc

Tämän luojan avulla voit ladata kuvan luodaksesi faviconin tai vetää kuvan näytölle hiirellä.

Voit valita haluamasi värit ja muuttaa Faw-kuvakkeen läpinäkyvyyttä.

On myös mahdollisuus luoda Faw-kuvakkeita animaatiolla. Se tarjoaa myös asetuksia, kuten Animaatioiden sijoittamisen toistuvaan silmukkaan sekä kehysten muokkaamisen ja poistamisen.

Siinä on myös esikatselutila, ja voit tarkistaa Faw-kuvakkeen ulkonäön sen valmistumisen jälkeen ja ennen sen lataamista.

5- FaviconGenerator.com

Tällä sivulla voit valita haluamasi koon kuvan latauksen jälkeen. Tämä on hyvin yksinkertainen ja hyvä vaihtoehto, jos haluat luoda faviconin nopeasti ja ilman asetuksia ja vaihtoehtoja.

Voit luoda Retina-hanoja, jotka toimivat Apple Touch -laitteiden kanssa. Se vaatii hieman enemmän työtä, mutta kaikki ohjeet on selostettu sivulla yksityiskohtaisesti.

6- Favicomatic (Oma ehdotukseni)

David-o-Matic luo sekä ICO:ta että PNG:tä (sekä läpinäkyviä koteloita).

Kun olet ladannut kuvan, voit ladata 16×16 pikseliä ja 32×32 pikseliä ICO-tiedoston tai eri kokoja, jotka ovat yhteensopivia kaikkien laitteiden kanssa.

Se tarjoaa myös lisäasetuksia, kuten taustavärien muokkauksen.

7- Ikonigeneraattori

Kuvakegeneraattorissa. Ei, voit luoda erilaisia ​​kuvakkeita käyttämällä erilaisia ​​valmiita teemoja. Nämä ovat HTML5, CS5, CS5, CS4 ja Star Badge. Kaikissa on myös perus- ja lisäasetukset. Muokkauksen ja muokkauksen jälkeen voit ladata kuvakesarjan ZIP-tiedostona. Tämä ZIP-tiedosto sisältää työpöydän, Android- ja iPhone-kuvakkeet. Esimerkiksi työpöydän kuvakesarja sisältää 16 × 16, 32 × 32, 48 × 48, 128 × 128, 256 × 256 ja 512 × 512 pikseliä.

Sisällysluettelo