Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka muuntaa Webp JPG: ksi 4 menetelmällä

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka muuntaa Webp JPG:ksi 4 menetelmällä

WEBP on Googlen oma kuvamuoto, parempi kuin tavallinen JPG- tai PNG-muoto. Tiedoston koko on paljon pienempi kuin JPG, mutta tukee myös PNG-läpinäkyvyystoimintoa ilman laadun heikkenemistä. Nykyään sitä käyttävät monet sivustot, kuten YouTube, Google Play Kauppa ja Facebookin Android-sovellus.

Kuinka muuntaa Webp JPG: ksi neljällä menetelmällä

Vaikka se on Ihanteellinen, monet kuvankäsittelyohjelmat ja online-lähetyslomakkeet eivät silti tue sitä.

On monia tapoja muuntaa WEBP JPG- tai PNG-muotoon, joista jokaisella on omat etunsa. Tässä on joitain muunnosmenetelmiä.

1- Käytä ei-tuettua selainta

Tällä hetkellä vain Chrome- ja Opera-selaimet tukevat WEBP-muotoa. Kuvat on siksi ladattava verkkosivustoille sekä WEBP- että JPG/PNG-muodossa, jotta ne voidaan avata kaikilla selaimilla. Voit siis ladata ne helposti JPG- tai PNG-muodossa selaimella, jota ei tueta.

Käytä selaimia, kuten Firefox, Safari, Internet Explorer ja Microsoft Edge. Tallenna kuva tavalliseen tapaan, niin näet, että muoto on JPG tai PNG.

2- User-agent väärennös

Sinun ei tarvitse vaihtaa selainta ladataksesi WEBP-kuvia JPG/PNG-muodossa tällä menetelmällä. Voit väärentää selaimen käyttäjäagentin Chromessa tai Ooppera kertoa verkkosivustolle, että käytät selainta, jota ei tueta, ja lataa kuva JPG- tai PNG-muodossa WEBP-muodon sijaan.

Suosittelemme käyttämään Chromen User-Agent Switcher -laajennusta, koska se on nopeaa ja helppoa. Asenna laajennus ja napsauta sen kuvaketta osoitepalkissa.

Näet luettelon tuetuista käyttäjäagenteista. Valitse selain, jota ei tueta, kuten Safari tai Firefox.

Päivitä sivu nyt ladataksesi kuvan JPG- tai PNG-muodossa. Voit sitten ladata sen käyttämällä oletusarvoista “Tallenna kuva” -vaihtoehtoa.

3- Käytä online-kuvan muuntamista

Verkkomuunnos on hyvä vaihtoehto nopeaan muuntamiseen ilman lisäohjelmiston asentamista. Zamzar (click) on luotettava kuvanmuunnin, joka tukee WEBP-muunnoksia ja on myös ilmainen käyttää. Tietenkin voit muuntaa vain kymmenen kuvaa kerrallaan.

Napsauta Zamzar-verkkosivustolla Select Files vaiheessa 1 ja valitse haluamasi WEBP-kuvat (enintään kymmenen kuvaa).

Valitse JPG- tai PNG-muoto avattavasta valikosta.

Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja napsauta “Muunna” aloittaaksesi muunnosprosessin.

Muunnetut kuvat lähetetään sähköpostitse.

Toista tämä prosessi muuntaaksesi halutun määrän kuvia. Zamzarin lisäksi voit käyttää myös Cloud Convertia. Muunnosnopeus on nopea, mutta se suorittaa vain 25 konversiota päivässä ilmaiseksi.

4- Työpöydän kuvanmuuntimen käyttäminen

Työpöytäkuvan muunnosohjelma on loistava ratkaisu, jos online-muuntaminen ei ole sinun juttusi. Ohjelmia on monia, mutta suosittelemme XnConverteria, koska se on täysin ilmainen ja tarjoaa monia Ominaisuuksia.

Saatavana Windowsille, Macille ja Linuxille, XnConverter mahdollistaa kuvien muuntamisen rajattomasti.

Voit muuntaa WEBP-kuvat JPG- tai PNG-muotoon seuraavasti:

Lataa ja asenna XnConverter ja käynnistä se. Napsauta Input-välilehdellä Add Files ja valitse haluamasi kuvat.

Siirry Output-välilehdelle. Tässä on joitain vaihtoehtoja kipuasetusten muuttamiseen. Muuta niitä haluamallasi tavalla, mutta vain tulostusmuodoksi tulee asettaa JPG/PNG. Napsauta myös “Asetukset” -painiketta “Muotoilu”-osiossa saadaksesi lisää asetuksia ja tulostuslaatua.

Napsauta nyt “Muunna” muuntaaksesi kaikki kuvat ja tallentaaksesi ne määritettyyn paikkaan.

Näillä menetelmillä voit helposti tallentaa WEBP-kuvia JPG- tai PNG-muodossa. Käytä Tallenna kuva PNG-laajennusta nopeuttaaksesi lataamista Opera-selaimessa.

Helpompi tapa: lataa verkkokuvat PNG-muodossa tyhjästä

Kuten aiemmin mainittiin, WebP on Googlen kehittämä uusi kuvamuoto, joka ei ole vielä laajalti tunnettu. Kuvan muuntaminen PNG-muotoon antaa sinun käyttää sitä kuvankäsittelyohjelmissa tai ladata sen online-kuvasivustoille.

Tallenna kuva PNG-liitännäisenä

Lataa ChromelleLataa Firefoxille

Kun napsautat kuvia hiiren kakkospainikkeella, tämä laajennus lisää “Tallenna kuva PNG-muodossa” -vaihtoehdon kontekstivalikkoon.

Muuntaa kuvan PNG-muotoon ennen kuin Tallenna nimellä -ikkuna tulee näkyviin.

Tämä laajennus ei kuluta suoritinta tai muistia ennen kuin napsautat sitä valikossa.

Jos käytät Chromen versiota 30 tai vanhempaa, kuvaa ei voi tallentaa joiltakin verkkosivustoilta (kuten Chrome Web Storesta). Voit käyttää sitä päivittämällä Chromeen.

Chrome 35:ssä on virhe KDE:ssä (Linux), ja se kaatuu, kun Tallenna nimellä -ikkuna avataan. Voit ratkaista tämän ongelman käyttämällä Chromen versiota 34 tai uudempaa.

Käytä yllä olevaa laajennusta Firefoxissa.

Voit käyttää Tallenna verkko PNG- tai JPEG-laajennuksella WebP:n muuntamiseen PNG- tai JPEG-muotoon. Tämä laajennus tuo esiin kuvamuotovaihtoehdot ja laadun valinnan napsauttamalla kuvaa hiiren kakkospainikkeella.

Tätä laajennusta käytetään Firefox-selaimelle.

  • Vaihtoehdot ovat vakioita, mutta voit mukauttaa niitä tarpeidesi mukaan (asetukset-paneelissa).
  • Napsauta kuvan “Save WebP As…” muoto-/laatupainikkeita.
  • Pidä Shift painettuna ja napsauta “Save WebP As…” tallentaaksesi kuvan PNG-muodossa.
  • Pidä Ctrl-näppäintä painettuna ja napsauta “Tallenna WebP nimellä…” tallentaaksesi kuvan JPEG-muodossa 92 %:n laadulla (käytä Komento-näppäintä Macissa).
  • Jos sivun komentosarjat estetään (esim. NoScript-laajennuksella), painikerivi ei välttämättä tule näkyviin eikä kuvia välttämättä tallenneta.