Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka muutan Google-dokumentin väriä?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka muuttaa Google-dokumentin väriä?

Google Docs on yksityishenkilöiden, opiskelijoiden ja ammattilaisten laajasti käyttämä työkalu. Sitä on kehuttu helppokäyttöisyydestään, yhteistyöominaisuuksistaan ​​ja pilvipohjaisesta saavutettavuudesta. Vaikka se on erittäin toimiva, jotkut pitävät sitä hieman tylsänä sen tavallisen valkoisen taustan ja mustan tekstin vuoksi.

Onneksi voit tehdä siitä mielenkiintoisemman vaihtamalla värejä. Asiakirjan värien muuttaminen ei tarkoita vain sen saamista näyttämään kauniilta. Se voi myös auttaa sinua järjestämään asioita paremmin, kiinnittämään huomiota tärkeisiin osiin tai mukauttamaan asiakirjasi ulkoasua brändiäsi vastaavaksi.

Tässä artikkelissa keskustelimme Google-dokumentin värin Muuttamisesta työpöytä- ja mobiilisovelluksessa muutamalla yksinkertaisella vaiheella.

Kuinka vaihdan Google-dokumentin väriä työpöydällä?

Jos käytät Google-dokumentteja työpöydällä ja haluat muuttaa työpöydän Google-dokumentin taustaväriä, noudata alla olevia ohjeita.

Vaihe 1: Avaa asiakirjasi Google Docsissa ja napsauta tiedosto Napsauta työkalupalkin välilehteä ja napsauta sitten avattavaa valikkoa Sivuasetukset Mahdollisuus.

Vaihe 2: Napsauta Sivun asetukset -ruudussa Sivun väri Symboli.

Vaihe 3: Valitse haluamasi väri käytettävissä olevista vaihtoehdoista ja jos haluat mukautetun värin, napsauta Plus symboli alla mukautettu osio.

Vaihe 4: Kun olet valmis, napsauta OK Painike.

Vaihe 5: Google-dokumenttien tausta muuttuu.

Kuinka muutan Google-dokumentin väriä mobiilisovelluksessa?

Jos haluat muuttaa Google-dokumentin taustaväriä Google Docs -mobiilisovelluksessa, noudata alla olevia ohjeita.

  • Avaa asiakirja puhelimesi Google Docs -Sovelluksessa ja napauta Kolme pystysuoraa pistettä -kuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa.
  • Napauta avattavasta valikosta Sivuasetukset Mahdollisuus.
  • Napauta seuraavassa näytössä Sivun väri.
  • Valitse Väri Valitse haluamasi väri ylhäältä ja valitse sitten kyseisen värin sävy alta. Kun olet valmis, napauta Takaisin nuoli -kuvaketta näytön vasemmassa yläkulmassa palataksesi takaisin.
  • Asiakirjassasi käytetään uutta taustaväriä.

Sisällysluettelo