Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka muutan LinkedInin keskustelut-osion?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka muuttaa LinkedInin “Talks About” -osiota?

LinkedIn on online-alusta aloitteleville ammattilaisille, jotka voivat esitellä taitojasi ja kokemustasi kollegoillesi ja mahdollisille rekrytoijille. LinkedIn tarjoaa erilaisia ​​työkaluja, jotta profiilisi erottuu muista. Yksi tällainen työkalu on Talks About -osio, jossa on yhteenveto osaamisalueistasi.

“Talk About” -osio on yksi ensimmäisistä asioista, jotka ihmiset näkevät LinkedIn-Profiilissasi. Päivittämällä tätä osiota säännöllisesti varmistat, että nykyiset taitosi ja vahvuutesi huomataan ja että jätät vahvan vaikutelman.

Tässä artikkelissa selitämme, kuinka LinkedInin keskustelut-osio vaihdetaan.

Muuta LinkedInin “Talk About” -osiota

Siirrytään nyt pääaiheeseemme – kuinka LinkedInin “Talks About” -osio vaihdetaan. Tässä on ohjeet sen tekemiseen:

Vaihe 1: Avaa LinkedIn ja napsauta sitten profiilikuvakettasi ja napsauta sitten näytä profiili.

Vaihe 2: Vieritä alas ja napsauta Luojan tila laittaa se päälle.

Vaihe 3: Jos haluat poistaa aiemmin lisätyt hashtagit, napsauta vihreää hashtagia ja napsauta sitten Tallentaa.

Lisää toinen hashtagi napsauttamalla Lisää aiheita -kuvaketta ja kirjoita sitten hashtag.

Kuinka lisään vapaaehtoiskokemusta LinkedIniin?

Miksi sinun pitäisi päivittää Talks About -osiota?

27 Android Lite -sovellusta akku-, tieto- ja tallennusongelmiin27 Android Lite -sovellusta akku-, tieto- ja tallennusongelmiin

Kuten aiemmin mainittiin, “Talk About” -osio on yksi ensimmäisistä asioista, jotka ihmiset huomaavat vieraillessaan profiilissasi LinkedInissä. Se on loistava tapa esitellä vahvuuksiasi ja taitojasi antaaksesi itsellesi etua.

Tässä on muutamia muita syitä, miksi sinun pitäisi säännöllisesti päivittää Keskustelut-osiota:

  • Pysyäksesi ajan tasalla alan standardeista: Koska maailma muuttuu jatkuvasti ja uusia trendejä ilmaantuu lähes joka kuukausi, “Puhua” -osion päivittäminen on loistava tapa kertoa rekrytoijille, että olet nyt oppinut uuden taidon ja olet valmis ottamaan vastaan ​​haasteita klikkaamalla Pysy ylös. tämän alan tähänastisesta kehityksestä.
  • Ota yhteyttä oikeisiin ihmisiin: Voit valita avainsanat, jotka liittyvät uratavoitteisiisi. Tämä voi auttaa sinua olemaan yhteydessä samanhenkisiin ihmisiin, jotka voivat jakaa uusia ideoita alasta.
  • Erotuksesi kilpailijoista: Maailma on erittäin kilpailtu paikka, ja erottuaksesi kilpailijoista sinun on työstettävä LinkedIn-profiiliasi. Hyvin suunniteltu Talks About -osio osoittaa, että olet tosissaan urasi suhteen ja uusien taitojen oppimisessa.

Kuinka lisään tai poistan Open to Work LinkedInissä?

Miten voin tehdä keskusteluistani osuvamman mahdollisille työnantajille ja asiakkaille?

Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit tehdä Keskustelu-osiosta osuvamman mahdollisille työnantajille ja asiakkaille:

  • Valitse oikeat aiheet: Valitse aina aihe, joka liittyy uratavoitteisiisi. Jos olet esimerkiksi Markkinoinnin alalla, sinun tulee sisällyttää hashtageja, kuten markkinointi, sosiaalinen media ja sisällöntuotanto. Jos olet ohjelmistokehittäjä, voit lisätä hashtageja, kuten koodauskieliä, ohjelmistokehitysmenetelmiä ja muita ohjelmointia.
  • Käytä alallasi yleisiä avainsanoja: Alallasi yleisten avainsanojen käyttäminen lisää profiilisi näkyvyyttä ja helpottaa muiden löytämistä.
  • Korosta teknisiä taitojasi tällä alalla: Tekniselle työlle on kova kysyntä ja jos haluat erottua kilpailijoistasi, muista korostaa tekniset hashtagit.

Mitä 1. tarkoittaa LinkedInissä?