Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka muutan sijaintiasi Uberissa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka muuttaa sijaintiasi Uberissa?

Uber on yksi tunnetuimmista ja laajimmin käytetyistä taksisovelluksista maailmassa ja tarjoaa valikoiman Ominaisuuksia, jotka tekevät käyttäjiensä käyttökokemuksesta mahdollisimman mukavan, virtaviivaisen ja joustavan.

Yleensä sovellus käyttää puhelimen GPS-anturin sijaintitietoja määrittääkseen, minne taksi lähetetään. Voit kuitenkin muuttaa sijaintia myös manuaalisesti. Vaikka sovellus pyytää sinua nyt asettamaan noutopaikan ennen kyydin varaamista, voit tehdä tämän myös kyydin varauksen jälkeen.

Tämä voi olla erittäin kätevää, jos GPS-signaali on epätasainen tai olet jumissa tiukassa paikassa ja haluat, että ajoneuvosi odottaa sopivammassa paikassa, joka ei ole tarkalleen puhelimesi GPS-sijainti.

Tässä artikkelissa tarkastellaan, kuinka voit muuttaa Uber-matkasi sijaintia.

Lue myös: Kuinka suunnitella kyyti Uberissa?

Jos teet varauksen Uber-sovelluksen kautta, opi sijaintisi muuttamisesta täältä

  • Kun olet varannut taksin, näet noutopaikkasi tarrassa muutospainikkeen. Aktivoi merkki Napauttamalla sitä.
  • Siirrä sitä kartalla, kunnes olet tyytyväinen noutopaikkaan. Näpäytä Vahvistaa Napsauta painiketta tallentaaksesi muutokset.
  • Uber näyttää viestin, jossa sinua pyydetään vahvistamaan uusi hinta, jos hinta muuttuu.

Lue myös: Kuinka peruuttaa kyyti Uberissa?

Voit päivittää pudotuspaikkasi ja lisätä kaksi muuta, jolloin saat yhteensä enintään kolme pysäkkiä.

Kuinka muutan sijaintiasi Uberissa?  |  Rehellinen. TekniikkaKuinka muutan sijaintiasi Uberissa?  |  Rehellinen. Tekniikka
  • Napauta varaustietoja.
  • Näpäytä Lisää tai muuta ennen määränpäätäsi päivittääksesi välilaskupaikkasi tai lisätäksesi lisää pysäkkejä. Tariffisi päivitetään automaattisesti.

Tällä hetkellä sijaintiasi ei voi muuttaa Uberin verkkosivuston kautta. Koska sovellus kuitenkin synkronoituu automaattisesti verkkosivuston kanssa, saat saman varauksen puhelimeesi. Siellä voit vaihtaa paikkaa yhtä helposti.

Lue myös: Kuinka poistaa Tinder-kielto?