Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka mykistää Spotify-mainokset maksamatta palkkiota

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka mykistää Spotify-mainokset maksamatta palkkiota

Haluatko nauttia musiikista ilman mainoksia Spotifyssa? Tiedämme kaikki, että tämä on mahdollista vain, jos saamme heidän “Premium” -tilauksensa alkaen 199 rupiaa kuukaudessa Intiassa. Mutta entä jos kertoisin sinulle, että voit mykistää nuo mainokset kuunnellessasi suosikkimusiikkiasi Spotifyssa ja myös ilmaiseksi? Kyllä, luit oikein, voit mykistää Spotify-mainokset maksamatta premium-tilauksesta. Kuitenkin, jos haluat estää heidät kokonaan, sinun on ostettava yksi heidän suunnitelmistaan. Lue eteenpäin oppiaksesi taikatempun.

Lue myös | 5 parasta tapaa ladata ja käyttää maksullisia sovelluksia Androidilla ilmaiseksi

Mykistä Spotify-mainokset maksamatta palkkiosta

Mutify-niminen sovellus voi mykistää Spotify-sovelluksen mainokset ilman Premiumia. Sovellus luottaa mainonnan mykistykseen sen sijaan, että se estäisi sen. Kuten edellä mainittiin, tarvitset tätä varten maksetun suunnitelman. Sovellus on toisaalta täysin ilmainen ja helppokäyttöinen. Näin se toimii!

Lue myös | Vaiheet Spotify Premiumin jakamiseen perheen kanssa

Spotify-mainosten mykistyksen vaiheet

1. Siirry Google Play Kauppaan ja lataa ja asenna Mutify-sovellus.

Lataa Mutify

2. Avaa se asennuksen jälkeen. Sovellus toimii taustalla pitääkseen Spotify-mainokset hiljaisena. Siksi ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on poistaa Androidin akun optimointiominaisuus käytöstä.

3. Siirry puhelimesi asetuksiin, valitse Akku ja etsi “Akun optimointi”. Tämä voidaan tehdä eri nimillä eri laitteiden akkuasetuksissa.

4. Näet luettelon kaikista puhelimesi akkua kuluttavista Sovelluksista. Etsi “Mutify” -sovellus ja poista sen akun optimointiominaisuus käytöstä. Joissakin puhelimissa sinun on “Älä optimoi”.

5. Siirry seuraavaksi Mutify-sovellukseen ja napauta “Avaa Spotify” tai avaa Spotify-sovellus suoraan.

6. Napauta rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa avataksesi Spotify-asetukset ja hae “Laitteen lähetyksen tila” Erikoisominaisuus. Aktivoi ominaisuus Napauttamalla sitä.

7. Kun olet suorittanut kaikki nämä vaiheet, avaa lopuksi Mutify ja napauta “Minä tein sen.”

8. Vaihda seuraavaksi “Mykistä mainokset” Aktivoi liukusäädin.

Se siitä. Sovellus toimii aina taustalla ja mykistää Spotify-mainokset. Jos olet huolissasi akun tyhjenemisestä, voit ottaa tumman tilan käyttöön napauttamalla asetuskuvaketta oikeassa yläkulmassa ja valitsemalla Vain tumma tila -kohdan vieressä olevan valintaruudun.

Lue myös | Kuinka jakaa maksullisia Android-sovelluksia ystävien ja perheen kanssa ilmaiseksi

Yhteenveto

Näin voit mykistää Spotify-mainokset maksamatta mitään. Vaikka Mutify ei tarjoa keskeytymätöntä kuuntelukokemusta, koska se vain mykistää mainokset, se on silti parempi kuin kuunnella tylsiä, toistuvia mainoksia samalla kun nautit musiikista.

Pysy kuulolla, jos haluat lisää tällaisia ​​vinkkejä ja temppuja!