Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka näen poistetut viestit Discordissa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka nähdä poistetut viestit Discordissa?

Discord on yksi suosituimmista VoIP-ohjelmista. Se oli alun perin tarkoitettu pelaajien viestintäohjelmaksi, mutta siitä on sittemmin kehittynyt paljon laajempi käyttöalue lähes kaikille.

Ohjelmassa on kaikki mitä voit odottaa, mukaan lukien ryhmäkeskustelut, ääni- ja videopuhelut, mahdollisuus jakaa näyttösi ja täysimittaiset palvelimet määritettävillä rooleilla. Se kattaa kaiken perustekstichatista soittamiseen ja Suoratoistoon.

Tämä herättää kuitenkin toisen kysymyksen. Monet viestisovellukset antavat käyttäjien poistaa lähetettyjä viestejä, mukaan lukien Discord. Tässä artikkelissa tarkastelemme, voidaanko poistettuja Discord-viestejä tarkastella.

Virallisesti tämä ei ole mahdollista.

Kun viesti on poistettu Discord-keskustelusta tai palvelimelta, se katoaa lopullisesti, eikä sitä voi palauttaa.

On kuitenkin olemassa useita tapoja seurata poistettuja viestejä.

  • Lisäosan käyttäminen (vaatii BetterDiscordin)
  • Viestin kaavinta botin käyttö.

Plugin käyttö

Koska Discord ei salli natiivilaajennusten integrointia, sinun on käytettävä BetterDiscordia tähän menetelmään. Liika yksityiskohtiin menemättä BetterDiscord on edistynyt versio Discordista, joka mahdollistaa kolmannen osapuolen laajennukset, paljon enemmän mukautusvaihtoehtoja ja paremman ominaisuusjoukon tehokäyttäjille.

BetterDiscord laajentaa Discordsin Ominaisuuksia.

Kun BetterDiscord on asennettu, seuraava vaihe on MessageLoggerV2-laajennuksen lisääminen. Se tallentaa kaikki poistetut ja poistetut viestit sekä kaikki muokkaushistorian ja haamupingit. Löydät Virallinen lataus täältä.

Huomaa, että BetterDiscord ja MessageLoggerV2 ovat kolmannen osapuolen ohjelmia, eivätkä ne ole millään tavalla sidoksissa Discordiin.

Tutustu yksityiskohtaiseen oppaaseemme BetterDiscordin asentamisesta ja sen lisäosien käytöstä täältä.

Viestin kaavinta botin käyttö

Jos et halua asentaa BetterDiscordia, voit käyttää myös viestin kaavinta bottia. Tässä artikkelissa käytämme Dynoa – melko suosittua Discord-bottia palvelimen moderointiin.

Vaihe 1: Suuntaa kohti virallinen Dyno-Bot-verkkosivusto ja napsauta Lisää palvelimelle Painike.

Vaihe 2: Käytämme Dynon ilmaista versiota, joten napsauta sitä Lisää palvelimelle Napsauta ilmaisen suunnitelman alla olevaa painiketta.

Vaihe 3: Sinut ohjataan Discordiin kirjautumaan tilillesi. Valitse tili, jolla haluat käyttää Dynoa, ja napsauta Rekisteröinti.

Vaihe 4: Valitse haluamasi palvelin ja napsauta Pysy menossa.

Vaihe 5: Discord pyytää sinua nyt vahvistamaan käyttöoikeudet, jotka Dyno saa palvelimellesi. Varmista, että ainakin Lue uutisia Lupa on aktivoitu ja napsauta Valtuuta.

Vaihe 6: Kun Dyno on lisätty Discord-palvelimellesi, sinut ohjataan botin asetussivulle. Asenna botti haluamallasi tavalla ohjeiden mukaan ja napsauta Tallentaa.

Vaihe 7: Nyt meidän on luotava kanava viestien poistolokeillesi. Avaa Discord ja luo kanava joko napsauttamalla plus-kuvaketta luokan nimen edessä tai napsauttamalla ja valitsemalla palvelimen nimi Luo kanava.

Kuinka luon tervetulokanavan Discordissa?Kuinka luon tervetulokanavan Discordissa?

Vaihe 8: Kirjoita ja valitse kanavallesi nimi Kanavan tyyppi kuten teksti ja aktivoi se Yksityinen kanava Liukusäädin. Klikkaus Seuraava kun olet valmis.

Vaihe 9: Varmista, että valitset Dyno-Botin jäseneksi. Voit myös lisätä muita ihmisiä, jos haluat heidänkin näkevän poistetut viestit. Klikkaus Luo kanava kun olet valmis.

Vaihe 10: Palaa nyt Dynon verkkosivustolle ja napsauta Moduulit osio ja valitse Toimintaloki.

Vaihe 11: Varmista, että moduuli on käytössä säätämällä oikeassa yläkulmassa olevaa liukusäädintä. Valita Protokollakanava kuten juuri luomamme ja tarkista Poista viesti, poista kuva Ja Viestien massapoisto Vaihtoehdot alla Tapahtumat osio.

Ja siinä se. Nyt joka kerta kun viesti poistetaan, viestin sisällön loki näkyy Poistetut viestit -kanavassasi.