Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka näen yhteyksiä LinkedInissä?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka näen yhteydet LinkedInissä?

Työssäkäyvien ammattilaisten kiistatta suosituin sosiaalinen verkosto, Linkedin on ottanut suuria harppauksia viime vuosikymmeninä ja vahvistanut asemaansa työväenluokan keskuudessa, joka käyttää alustaa paitsi verkostoitumiseen ammattikollegoiden kanssa, myös tehdäkseen yhteistyötä ja löytääkseen uusia projekteja ja työmahdollisuuksia, mukaan lukien palkaton tai vapaaehtoistyö.

Linkedin aloitti matkansa vuonna 2003 tavoitteenaan auttaa ammattilaisia ​​ottamaan yhteyttä yli rajojen, ja tämä Microsoftin omistaman alustan perustavoite on edelleen ajankohtainen, koska yhteydet ovat yksi tärkeimmistä näkökohdista täällä.

Vaikka Linkedin-verkkosi koostuu ensimmäisen, toisen ja kolmannen asteen yhteyksistä, ensisijaiset ja suorat yhteydet pysyvät ensimmäisen asteen yhteyksinä. Jos haluat lajitella yhteysluetteloasi ja ehkä lisätä tai poistaa joitain, näin näet kaikki yhteydesi PC:n LinkedInissä ja Linkedin-Sovelluksessa.

Lue myös: Kuinka tehdä LinkedIn-profiilistasi yksityinen?

Kirjaudu sisään LinkedIn.com-tilillesi ja seuraa alla olevia ohjeita nähdäksesi yhteystietosi ammattimaisessa Sosiaalisessa verkostossa.

Vaihe 1: Napsauta sitä Minun verkostoni Napsauta Asetukset-välilehteä sivun yläreunassa. Napsauta sitten linkkejä sivuseinässä vasemmassa alakulmassa Hallinnoi verkkoani.

Vaihe 2: Näet nyt luettelon yhteyksistäsi; Kun vierität alaspäin, näkyviin tulee yhä enemmän yhteyksiä. Voit klikata Hae nimellä Napsauta ruutua löytääksesi tietyn yhteyden, jonka haluat poistaa, tai nähdäksesi, onko se lisätty. Voit myös lajitella luettelon napsauttamalla lisätty äskettäin vieressä Järjestä ja valitse, haluatko lajitella luettelon Etunimi tai Sukunimi, sukunimi yhteyksistä.

Kuinka näen yhteyksiä LinkedInissä? | Rehellinen. TekniikkaKuinka näen yhteyksiä LinkedInissä? | Rehellinen. Tekniikka

Voit suodattaa yhteyshakua tarkemmin napsauttamalla Hae suodattimilla Vaihtoehto sivun yhteysluettelo-osion oikeassa yläkulmassa (katso yllä oleva kuvakaappaus).

Vaihe 3: Seuraavalla sivulla voit käyttää suodattimia, kuten: Sijainnit, Nykyiset yritykset Ja Yhteysaste (1., 2., 3.). Jos et vieläkään löydä yhteyttä, voit tarkentaa hakua lisää käyttämällä alla olevia suodattimia Kaikki suodattimet Mahdollisuus.

Kuinka näen yhteyksiä LinkedInissä? | Rehellinen. TekniikkaKuinka näen yhteyksiä LinkedInissä? | Rehellinen. Tekniikka

Vaihe 4: Käytössä Kaikki ihmiset suodattavat Sivulla voit tarkentaa hakuasi suodattamalla seuraavat parametrit: linkkejä (yhteysaste), Liitännät (ensimmäisen asteen yhteys), Toimipaikat, nykyiset yritykset, aiemmat yritykset, toimialat, profiilikieli, koulut, kiinnostuksen kohteet, palvelut ja myös suoraan heidän kauttaan Etunimi, sukunimi, arvonimi, yritys Ja Koulu.

Kuinka näen yhteyksiä LinkedInissä? | Rehellinen. TekniikkaKuinka näen yhteyksiä LinkedInissä? | Rehellinen. Tekniikka

Jos haluat poistaa yhteyden, napsauta vaakasuora ellipsi yhteyden nimen vieressä ja valitse Poista yhteys -vaihtoehto.

Lue myös: Kuinka estää ja poistaa esto LinkedInissä?

Avaa Linkedin-sovellus Android- tai iOS-laitteellasi ja seuraa alla olevia ohjeita yhteyksien tarkastelemiseksi.

Kuinka näen yhteyksiä LinkedInissä? | Rehellinen. TekniikkaKuinka näen yhteyksiä LinkedInissä? | Rehellinen. Tekniikka
 • Näpäytä Minun verkostoni Napsauta Asetukset-välilehteä sovelluksen alareunassa.
 • Napauta sitten Hallinnoi verkkoani sivun yläreunassa.
 • Napauta seuraavalla sivulla Linkit.
 • Näet nyt luettelon yhteyksistäsi; Kun vierität alaspäin, näkyviin tulee yhä enemmän yhteyksiä.
 • Voit napauttaa Etsi -kuvaketta, jos haluat löytää tietyn yhteyden, jonka haluat poistaa, tai tarkistaa, onko se lisätty, tai lajitella luetteloa napsauttamalla suodattaa Oikea yläkuvake (hakukuvakkeen vieressä)
 • Lajitteluvaihtoehdot näkyvät sivun alareunassa. Voit lajitella yhteysluettelosi Äskettäin lisätty, etunimi, sukunimi.
 • Jos haluat poistaa yhteyden, napauta pystysuora ellipsi -kuvaketta yhteyden nimen vieressä ja valitse Poista yhteys.

Vaikka voit tarkastella luetteloa yhteyksistäsi ja poistaa ne Linkedin-sovelluksesta, sivusto tarjoaa muita vaihtoehtoja yhteysluettelosi suodattamiseen. Jos et löydä etsimäsi henkilön profiilia, sinun tulee seurata yllä olevia ohjeita yhteyshaun tarkentamiseksi.

Lue myös: LinkedIn-viestien poistaminen?