Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka näet tilaajasi YouTubessa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka näet tilaajasi YouTubessa?

YouTube on vertaansa vailla, mitä tulee alustalle päivittäin ladattavien käyttäjien luomien videoiden lukumäärään sekä alustan yli miljardin aktiivisen käyttäjän massiiviseen sitoutumiseen. Jos sinulla on kanava YouTubessa, tiedät luultavasti jo, että tärkeintä kanavasi kasvattamisessa on saada lisää tilaajia, jotta videosi voivat tavoittaa laajemman yleisön.

Jos YouTube-kanavasi voi hyvin ja haluat nähdä kanavasi tilaaneet ihmiset (ja jos ystäväsi ei ole), voit tehdä sen YouTubessa YouTube Studio -työkalun kautta. On kuitenkin pieni ongelma, jos haluat nähdä koko luettelon tilaajistasi.

YouTubessa sisällöntuottajat näkevät vain luettelon kanavasi 100 viimeisimmästä tilaajasta, jotka ovat rekisteröityneet viimeisten 28 päivän aikana. Lisäksi näet vain niiden tilaajien nimet, jotka ovat julkistaneet tilauksensa tilinsä tietosuoja-asetusten kautta. Tilaukset on oletuksena asetettu yksityisiksi. Jos tilaajan tili on estetty tai tunnistettu roskapostiksi, hän ei myöskään näy luettelossa.

Tässä artikkelissa opastamme sinua löytämään tilaajasi YouTubesta muutamalla yksinkertaisella vaiheella.

Lue myös: Kuinka poistaa soittolista YouTubesta?

Kirjaudu sisään YouTube-tiliisi, siirry kanavalle, jonka nykyisen tilaajaluettelon haluat nähdä, ja seuraa alla olevia ohjeita.

Vaihe 1: Klikkaa kanavasi kuvaketta/Profiilikuvaa sivun oikeassa yläkulmassa. Napsauta sitten avattavaa valikkoa YouTube Studio.

Vaihe 2: Vieritä alas YouTube-studiosivuasi ja hae Nykyiset tilaajat Kartta. Napsauta sitä Katso kaikki Linkki kartan alareunassa.

Kuinka näet tilaajasi YouTubessa?  |  Rehellinen. TekniikkaKuinka näet tilaajasi YouTubessa?  |  Rehellinen. Tekniikka

Vaihe 3: Näyttöön tulee ikkuna, jossa on luettelo 100 viimeisimmästä tilaajastasi (jotka ovat julkaisseet tilauksensa).

Kuinka näet tilaajasi YouTubessa?  |  Rehellinen. TekniikkaKuinka näet tilaajasi YouTubessa?  |  Rehellinen. Tekniikka

Näet, keitä kaikki Viimeaikaiset tilaajasi ovat, kuinka monta tilaajaa heidän kanavillaan on ja minä päivänä he tilasivat kanavasi. Voit myös tilata heidän kanavansa suoraan kautta Tilata Linkki heidän nimensä vieressä.

Lue myös: Kuinka estää YouTube-kanava?