Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka näyttää piilotetut tiedostot C-paneelissa

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka näyttää piilotetut tiedostot C-paneelissa

Ensin sinun pitäisi tietää tämä htaccess on tiedosto, joka vain isäntä jonka verkkopalvelimet ovat Apache. Oletetaan, että haluamme antaa sinulle yksinkertaisen selityksen siitä, miten htaccees toimii. Tässä tapauksessa htaccess on tiedosto, jonka tehtävänä on hallita ja käyttää hosting-yritysten web-palvelimelle asennettuja moduuleja; Tämä tiedosto voi sisältää esimerkiksi joukon sovelluskoodeja. Ja näitä koodeja käytettiin joidenkin sivuston verkkopalvelimen moduulien aktivoimiseen ja ohjaamiseen. Esimerkiksi näiden piilotiedostojen välillä ihmiset ottavat käyttöön mod_rewrite-moduulin verkkosivustollaan, ja tämä moduuli voi jäsentää URL-osoitteita. He voivat hallita sivustoaan tai kirjoittamalla jonkin muun koodin tähän tiedostoon, esimerkiksi ottaa käyttöön jonkin sivuston suojausmoduuleista ja estää joidenkin IP-osoitteiden pääsyn sivustolle ja monia muita asioita…,

Htaccess-tiedoston yhteensopimattomuus isännän ja sisäisen palvelimen kanssa

Nyt voi olla, että verkkosivujemme sisällönhallintajärjestelmä, kuten Joomla tai WordPress, lisää tähän tiedostoon koodia, joka ei ole Yhteensopiva palvelimen kanssa ja voi aiheuttaa erittäin vakavia virheitä verkkosivuillamme. Tässä tiedostossa voidaan aktivoida esimerkiksi moduuli verkosta. Palvelimen sijainti on sellainen, että tämä moduuli ei yleensä ole aktiivinen isännöintiyrityksen palvelimella. Ja jos verkkosivuillamme on virheitä, kuten sisäisiä palvelinvirheitä ja Virhe 500tässä vaiheessa meidän pitäisi pystyä löytämään tämä tiedosto isännästä ja palauttamaan sen sisältö alkuperäiseen tilaan.

Missä .htaccess-tiedosto sijaitsee?

No, yleensä Linux isännöi kaikkia tiedostoja Or-pisteellä, erityisesti C-paneelissa. Nämä tiedostot eivät yleensä ole näkyvissä, ja niitä pidetään piilotettuina tiedostoina. Haluamme näyttää sinulle, kuinka voit ottaa näiden tiedostojen katselun käyttöön isännässä, jotta voit tarkastella, kirjoittaa ja muuttaa koodia. htaccess on tiedosto, joka alkaa pisteellä tai pisteellä ja on oletuksena piilotettu C-paneelissa. Jos haluat tarkastella tätä tiedostoa, kirjaudu sisään sivustosi C-paneelin isäntään oppimalla kirjautumaan C-paneeliin. Näytämme, kuinka voit tarkastella piilotettua .htaccess-tiedostoa kolmessa tilassa.

Kuinka löytää .htaccess-tiedosto C-paneelista uudella paperilyhtymuodolla

  • Ensimmäinen tapaus on, kun C-Panel-mallisi tai C-Panel-teema on paperilyhty tai sama uusi C-Panel-malli, jota parhaillaan katselet. Jos haluat tarkastella piilotettuja tiedostoja tässä C-paneelin versiossa, siirry tähän osioon napsauttamalla tiedostonhallintaa tiedostonhallinnassa. Nyt olet sivustosi isännän kotikansiossa ja täältä löydät isäntäsi perus- ja rakennetiedostojen sijainnin. Yleensä piilotetut tiedostot, kuten .htaccess, eivät ole täällä. Voit tarkastella tätä tiedostoa vierailemalla ensin public_html-osiossa. Voit tehdä tämän kaksoisnapsauttamalla public_html-kuvaketta täällä. No, kuten näet, tiedostojemme välillä ei ole htaccess-tiedostoa, koska tämä tiedosto on piilotettu. Voit tarkastella niitä napsauttamalla tiedostonhallinnan yläosassa olevaa asetuspainiketta. Jos haluat nyt avata asetusikkunan sinulle, valitse tässä ikkunassa alareunasta “Näytä piilotetut tiedostot (pistetiedostot)” ja napsauta lopuksi “Tallenna” -vaihtoehtoa, kunnes näet kuvan mukaisen .htaccess-tiedoston. .

Kuinka löytää htaccess-tiedosto C-paneelista vanhassa x3-muodossa

  • Seuraava tapaus on, jos käytät vanhaa C-paneelimallia, samaa x3-mallia. Kuten näet, tämän mallin ulkonäkö on täysin erilainen kuin C-paneelin uusi versio. Jos haluat tarkastella piilotettuja tiedostoja, kuten .htaccess, C-paneelin vanhassa versiossa, napsauta “Tiedostojen hallinta” “Tiedostot” -osiossa. Avataksesi tiedostonhallinnan hakemiston valintaikkunan, valitse “Web Root (public_html / www)” “Valitse hakemisto, jonka haluat avata” -osiossa ja napsauta sitten “Piilotetut tiedostot” saman ikkunan alareunasta näyttää (pistetiedostot )”. Mahdollisuus. Tarkista tämä ja napsauta sitten “Go”-painiketta. Kuinka näyttää piilotetut htaccess-tiedostot cpanelissaPäästäksesi tähän osioon, .htaccess-tiedosto näkyy nyt meille ja voimme muokata sitä ilman ongelmia. Missä .htaccess-tiedosto on?

Kuinka löytää htaccess FileZillan FTP-ohjelmistosta

  • Viimeinen ja kolmas tapaus on, kun hallitset sivustosi tiedostoja FTP-ohjelmistolla, kuten Filezilla. Itse asiassa tässä tapauksessa et ehkä näe isännässäsi piilotettuja tiedostoja, kuten: Esimerkiksi .htaccess. Jos haluat tarkastella piilotettuja tiedostoja Ohjelmistossa, kuten FileZilla, kirjaudu sisään verkkosivustosi FTP-tilille nähdäksesi hakemistot, joihin sinulla on pääsy tässä osiossa. Mikä on .htaccess-tiedosto ja missä se on?Napsauta nyt “Palvelin” -välilehteä ohjelmiston yläosassa ja valitse sitten “Pakota näyttämään piilotetut tiedostot” -vaihtoehto. Napsauta nyt “Päivitä”-painiketta, koska näet, että .htaccess-tiedosto näkyy tässä osiossa ja voit muokata sitä helposti. Etsi .htaccess-tiedosto Host C -paneelista

Viisi erittäin tärkeää asiaa isännän .htaccess-tiedostosta

  1. Ensimmäinen kohta on tämä Jos olet kokeillut kaikkia yllä olevia tapoja, etkä silti näe piilotettua .htaccess-tiedostoa C-paneelissa, tämä tiedosto ei ole isännissäsi tai sivustosi sisällönhallintajärjestelmässä. Sinun ei tarvitse luoda tätä tiedostoa. Jos haluat tämän tiedoston, lisää tiedosto oppimalla luomaan uusi tiedosto C-paneelissa ja ensimmäisessä. Tai siirry kohtaan piste ja kirjoita sitten htaccess luodaksesi tämän tiedoston.
  2. Toinen kohta on tämä Jos käytät tunnettua sisällönhallintajärjestelmää, kuten Joomla tai WordPress, ja tämän tiedoston muutosten vuoksi koko sivustollasi on havaittu sisäinen palvelinvirhe tai sama virhe 500 tai et ole tehnyt muutoksia tähän tiedostoon. Et tehnyt niin, mutta sivustollesi asennetut laajennukset tekivät tähän tiedostoon muutoksia, jotka aiheuttivat ongelman sivustossasi. Avaa ensin tämä tiedosto ja syötä standardi- ja yhteensopivuuskoodit, jotka toimitimme tämän videon mukana olevassa artikkelissa. Ratkaise verkkosivustosi ongelma korvaamalla edellinen kooditiedosto. .htaccess-tiedoston oletuskoodi. WordPress: # ALOITA WordPress RewriteEngine RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ – [L]RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L]