Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka nollaan Google Home Minin?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka Google Home Mini nollataan?

Googlen Home Mini ja Nest Mini ovat upeita kaiuttimia maksamaasi hintaan. Nämä “mini”-älykaiuttimet, jotka maksavat noin 49 dollaria, tarjoavat juuri tarvitsemasi älykaiutinkokemuksen.

Ensimmäisen sukupolven Home Minin äänenlaadussa ohitti kilpailija Amazon Echo Dot, mutta toisen sukupolven Nest Mini ylitti Kilpailijansa.

Suurin syy, miksi sinun pitäisi hankkia joko Googlen älykaiutin tai jokin muu Google Assistantin kanssa toimiva kolmas osapuoli, on itse avustaja. Google on työskennellyt avustajan parissa jo jonkin aikaa ja se on kilpailijoidensa edellä.

Kuitenkin, kuten kaikki teknisen alan, nämä kaiuttimet eivät ole aivan vikaturvallisia ja ongelmia voi esiintyä siellä täällä. Jos kaikki vianetsintä epäonnistuu, hard reset voi olla erittäin hyödyllinen, jos et halua palauttaa laitetta tehdasasetuksiin.

Tässä artikkelissa puhumme Google Home Minin tai Nest Minin tehdasasetusten palauttamisesta.

Lue myös: 11 parasta Rainmeter-skiniä

Google Smart Speaker -kaiuttimen tehdasasetusten palauttamiseen on kaksi tapaa. Toisaalta yksinkertaisesti irrottamalla laitteen virtalähteestä ja toisaalta käytät Google Home -sovellusta.

Ensimmäinen menetelmä on melko yksinkertainen: irrotat vain älykaiuttimen, odotat noin 30 sekuntia ja kytket sen sitten takaisin.

Tässä ovat vaiheet, jotka sinun on noudatettava älykaiuttimen nollaamiseksi Google Home -Sovelluksella.

  • Avaa Google Home -sovellus ja napauta älykaiutinta.
  • Näpäytä Vaihteen asetus Oikea yläkuvake.
  • Heti kun Laite asetukset Kun valikko avautuu, napauta kolmea pystysuoraa pistettä oikeassa yläkulmassa.
  • Näpäytä Uudelleenkäynnistää käynnistääksesi laitteen uudelleen.

Laitteesi käynnistyy automaattisesti uudelleen ja mahdolliset häiriöt pitäisi nyt korjata.

Lue myös: Kuinka saada GIF-tiedostoja Snapchat Snapsiin ja viesteihin?

nv-author-imagenv-author-image

Yadullah Abidi

Yadullah on valmistunut tietojenkäsittelytieteestä ja kirjoittaa/leikkaa/filmaa/koodaa kaikkea kyberturvallisuuteen, pelaamiseen ja teknisiin laitteisiin liittyvää. Jos ei, hän suoratoistaa itseään ajamassa virtuaalisia autoja. Vuodesta 2018 lähtien hän on kirjoittanut ja raportoinut teknologiasta ja kyberturvallisuudesta verkkosivustoilla, kuten Candid.Technology ja MakeUseOf. Voit ottaa häneen yhteyttä täältä: [email protected].

Sisällysluettelo